Online: TV+/F+/Film+HD | TV7 | Diema | bTV | Нова | БНТ | Диема спорт | bTV Action | RING.BG | Нова спорт | bTV Comedy | Diema Family | Планета | СКАТ

Анотации към филмовата програма на bTV CINEMA за 30 март – 5 април 2015 г.

ПОНЕДЕЛНИК, 30 март

21:00 ЧАСА

Светците от Бундок 2: Денят на Вси Светии

ПРЕМИЕРА

Оригинално заглавие: Boondock Saints II: All Saints Day (САЩ, 2009 г.)

Жанр: Екшън, драма, трилър, криминален

Режисьор: Трой Дъфи

В ролите: Били Конъли, Уилем Дефо, Джули Бенц, Клифтън Колинс – мл., Джъд Нелсън, Даниел Десанто, Шон Патрик Фланъри

Братята МакМанус живеят спокойно в Ирландия с баща си в продължение на 8 години. Един ден техният чичо им разказва, че любимият им католически свещеник от Бостън е убит, а мълвата твърди, че те са извършителите. Момчетата трябва да се върнат в Бостън, не само за да изчистят имената си, но и за да отмъстят за престъплението.

 

23:15 ЧАСА

Ако само

Оригинално заглавие: If Only (САЩ, 2004 г.)

Жанр: Драма

Режисьор: Гил Джингър

В ролите: Дженифър Лав Хюит, Пол Нисхолс, Том Уилкинсън, Даян Хардкасел

Невероятен драматичен филм, в който един мъж получава втори шанс да се върне назад във времето и да спаси жената, която обича (Дженифър Лав Хюит), загинала при катастрофа. Но моментът и часът на събитието на инцидента наближава и той се опасява, че нещо ще се случи отново с нея. Готов да се жертва за жената, в която е влюбен и за която би умрял, той се подготвя за фаталния момент, без да знае какво ще се случи този път… Впечатляваща история и страхотно изигранa роля на Дженифър Лав Хюит. Филм, който ще ви трогне и натъжи, след което ще ви завладее и накара да гледате отново и отново…

ВТОРНИК, 31 март

21:00 ЧАСА

Зодиак

Оригинално заглавие: Zodiac (САЩ, 2007 г.)

Жанр: Трилър, драма, криминален

Режисьор: Дейвид Финчър

В ролите: Джун Даян Рафаел, Елиас Котеас, Джейк Джиленхол, Марк Ръфало, Брайън Кокс, Антъни Едуардс, Робърт Дауни-мл.

Създаден по действителната история на известния сериен убиец и напрегнатото му преследване от полицията, „Зодиак” е изключителен трилър от режисьора на „Седем” и „Боен клуб”. С невероятен екип актьори, сред които Джейк Гиленхал, Робърт Дауни-Джуниър, Марк Ръфало и Хлое Севини, „Зодиак” е смразяващо и необикновено пленително изследване на две допълващи се фикс-идеи: желанието на един мъж да убива и манията на друг да открие истината.

 

00:15 ЧАСА

„Отровната Айви: „Тайното общество”

Оригинално заглавие: Poison Ivy 4: The Secret Society (САЩ, Канада 2008г.)

Жанр: Драма, Фентъзи

Режисьор: Джейсън Хрено

В ролите: Джанет Бейли, Даун Чубай, Адам Дарши, Катрин Хикс, Райън Кенеди, Кристал Лоу, Линдзи Максуел, Мириам Макдоналд, Брендън Пени, Грег Евиган и др.

След мистериозната смърт на млада студентка в престижния колеж New England Даниел Брукс все пак решава да се махне от градчето си и да се премести в това училище. Тя е готова да започне нов живот и да загърби миналото, както и смъртта на родителите си, починали преди години. Дейзи знае, че трябва да избяга от миналото си и да разбере какво всъщност иска от живота…

СРЯДА, 1 април

21:00 ЧАСА

Ефектът на пеперудата

Оригинално заглавие: The Butterfly Effect (САЩ, 2004 г.)

Жанр: Драма, трилър

Режисьор: Дж. Макий Гръбър, Ерик Брес

В ролите: Итън Саплий, Логан Лърман, Ейми Смарт, Ерик Столц, Уилиям Лий Скот, Елдън Хенсън, Мелора Уолтърс, Аштън Къчър

Евън Треборн е изгубил представа за времето. От най-ранна възраст важни моменти в неговия живот изчезват в черна дупка от забрава, момчешките му години са белязани от поредица ужасяващи събития, които обаче той не може да си спомни. Това, което остава, са духът на спомена и разбитите животи на приятелите му от детството – Кейли, Лени и Томи.

В детството си Еван е под наблюдение и грижа на психолог, който го съветва да описва подробно живота си в дневник, ден по ден. Години по-късно той открива случайно старите си дневници и се връща назад във времето, без да може да си обясни как.

Той разбира, че старите му дневници, които лежат захвърлени, са средство, с което той може да стъпва обратно в миналото и да преоткрива загубените си спомени. Но по този начин Еван само открива каква отговорност носи за опропастените съдби на своите приятели и най-вече на Кейли, първото момиче, което е обичал.

 

23:30 ЧАСА

Самотна звезда

Оригинално заглавие: Lone Star (САЩ, 1996 г.)

Жанр: Драма, криминален, уестърн

Режисьор: Джон Сейлс

В ролите: Матю Макконъхи, Крис Кристофърсън, Крис Купър, Франсис Макдорманд

Филмът „Самотна звезда“ на Джон Сейлс започва като наелектризиран криминален разказ за неразрешеното убийство на корумпиран юрист. Но скоро се превръща в нещо много повече от това. Интригуваща сага за сблъсъка на различни култури и тъмните сделки в малък тексаски град. Един вълнуващ поглед към пропастта между родители и деца и една забранена любов, за която възрастта не е преграда.

Самотна звезда (номинация Оскар® за най-добър сценарий) е увлекателна екранизация на вълнуващ роман, която постепенно се разгръща, за да ни увери в неоспоримата способност на Сейлс да разказва истории с помощта на възможно най-добрия актьорски състав. Играта на Крис Купър, Матю Макконъхи, Крис Кристофърсън, Елизабет Пеня, Джо Мортън, Франсис Макдормънд ще се запечата в съзнанието ви. „Това е един невероятен и въздействащ филм”, пише Лий Розън от People, „пътешествие, на което си заслужава да поемете”.

 

ЧЕТВЪРТЪК, 2 април

16:15 ЧАСА

Троянска война

Оригинално заглавие: Trojan War (САЩ, 1997 г.)

Жанр: Комедия

Режисьор: Джордж Хюанг

В ролите: Дани Мастерсън, Дани Трехо, Джеймс Марсдън, Дженифър Лав Хюит, Марли Шелтън, Ерик Белфор

Сърцето на Брад Кимбъл подскача като баскетболна топка. Хормоните му препускат като линейка към катастрофа. Съученичката му Лиа (Дженифър Лав Хюит) страстно желае да бъде близо до Брад.

А той току-що е открил, че прелестната Брук Кингсли – друга негова съученичка, му е навита. Все пак има един проблем: няма презерватив. И тъй, през нощта Брад тръгва да дири онова нещо, което ще осигури любовното му блаженство. Изглежда лесно…

 

21:00 ЧАСА

Точен прицел

Оригинално заглавие: Striking Distance (САЩ, 1993 г.)

Жанр: Екшън, трилър

Режисьор: Роуди Херигтън

В ролите: Брус Уилис, Сара Джесика Паркър, Денис Фарина, Том Сайзмор

Осем непознати с осем различни гледни точки се опитват да открият истината за опита за убийство на президента на Съединените Щати. Томас Барнс (Денис Куейд) и Кент Тейлър (Матю Фокс) са двама агенти на Тайните служби, които са назначени да защитават американския президент Аштън (Уилям Хърт) на изключително важна среща за световната война с тероризма.

Когато президентът Аштън е прострелян малко след пристигането си в Испания, настъпва хаос и няколко отделни перспективи се сблъскват в търсенето на убиеца. В тълпата е Хауърд Люис (Форест Уитакър), американски турист, който мисли, че е заснел стрелеца с камерата си, докато е снимал събитието, за да го покаже на децата си.

Там също така е американската продуцентка на телевизионни новини Рекс Брукс (Сигърни Уивър). Когато те, а и други хора, разкрият историите си, парченцата от пъзела ще паснат на мястото си и ще стане ясно, че под повърхността се крият шокиращи мотиви.

 

23:00 ЧАСА

Коприна

Оригинално заглавие: Silk (Франция, Великобритания, Италия, Япония, Канада, 2007г.)

Жанр: Драма, романтичен

Режисьор: Франсоа Жирар

В ролите: Кенет Уелш, Кийра Найтли, Алесандро Барико, Майкъл Пит, Сей Ашина, Алфред Молина

По бестселъра на Алесандро Барико „Коприна“ е красив разказ за връзка, която се простира между два континента. Любовта на Ерве Жонкур (Майкъл Пит) към прекрасната му годеница Елен (Кийра Найтли) e подложена на изпитание, когато му се налага да предприеме няколко опасни пътешествия в търсене на копринени буби, които ще помогнат за оцеляването на града му.

От Япония Ерве носи огромни богатства за родното си място, но с всяко следващо пътуване изкушението, което наложницата на местен воин му предлага, става все по-голямо и застрашава любовта му към Елен.

 

ПЕТЪК, 3 април

21:00 ЧАСА

Добре дошли в джунглата

Оригинално заглавие: Welcome to the Jungle (САЩ, 2013г.)

Жанр: Комедия

Режисьор: Роб Мелцер

В ролите: Жан-Клод Ван Дам, Адам Броуди, Роб Хубел, Кристен Щал, Мегън Бун

Крис работи в офис и няма смелост да се изправи срещу своя колега Фил, който непрекъснато му краде идеите и ги представя като свои. Друг проблем за младия мъж е и фактът, че няма куража да покани на среща привлекателната мениджърка Лиса. Дори и най-добрият приятел на Крис, компютърният специалист Джаред, не може да му вдъхне нужната смелост и готовност да се справи с ежедневните предизвикателства.

Но всичко се променя, когато по време на работен семинар на тропически остров, Крис и неговите колеги се оказват съвсем сами и напълно изолирани. Техният обучаващ е нападнат от пума и по всичко изглежда, че скоро няма да дойде помощ.

Точно тази тежка ситуация обаче се превръща в идеалната възможност за Крис да докаже пред всички останали своите лидерски качества и веднъж завинаги да се справи със самовлюбения Фил.

 

01:30 ЧАСА

Капан за убийци

Оригинално заглавие: A Slight Case of Murder (САЩ, 1999 г.)

Жанр: Комедия, криминален

Режисьор: Стивън Скачтър

В ролите: Уилям Мейси, Адам Аркин, Фелисити Хъфман

Филмов критик убива любовницата си по време на спор помежду им, след като тя пада и си удря главата. В суматохата той незабавно прикрива следите си и напуска апартамента. Като разкрива това, което се е случило, частен детектив започва схема за изнудване. Междувременно се намесва полицията.

 

СЪБОТА, 4 април

09:45 ЧАСА

Любовна афера

Оригинално заглавие: Love Affair (САЩ, 1994 г.)

Жанр: Драма, романтичен

Режисьор: Глен Г. Карън

В ролите: Катрин Хепбърн, Пиърс Броснан, Анет Бенинг, Уорън Бийти, Кейт Капшоу, Гари Шейдлинг

Носителите на „Оскар“ Уорън Бийти и Анет Бенинг изпълняват главните роли в тази романтична приказка за влюбени, разделени от съдбата. Сгодени за други партньори, Майк Гамбрил и Тери Маккей се заклеват да се срещнат отново, ако все още се обичат. Но на път за срещата им Тери претърпява трагичен инцидент и Марк смята, че страстта й е угаснала, без да знае за мъките, които изживява неговата истинска любима.

 

12:00 ЧАСА

Питър Пан

Оригинално заглавие: Peter Pan (САЩ, 2003 г.)

Жанр: Приключенски

Режисьор: П. Дж. Хогън

В ролите: Джейсън Айзъкс, Джеръми Съмптър, Ричард Брайърс, Оливия Уилямс, Лин Редгрейв, Людивин Сание

Представете си свят, какъвто никога не сте виждали, където изобщо на се налага да порасвате или да остарявате. Това е светът на Питър Пан – със звъна на кръстосаните в яростен двубой мечове, с плющящото пиратско знаме Веселия Роджър, с прекрасната тръпка от летенето… и вълшебната сила на скритата целувка.

 

18:30 ЧАСА

Розов Кадилак

Оригинално заглавие: Pink Cadillac (САЩ, 1989 г.)

Жанр: Екшън, комедия

Режисьор: Бъди Ван Хорн

В ролите: Клинт Истууд, Бернадет Питърс, Тимъти Кархарт, Тифани Гейл Робинсън, Анджела Луис Робинсън, Джон Денис Джонстън, Майкъл Дес Барис, Джими Ф. Скагс и др.

Томи Новак (Клинт Истууд) е ас в професията. Той може да ви проследи и залови преди мастилото по фалшивите ви документи да е засъхнало. Той винаги залавя жертвата си. Но дали ще успее да открие Лу Ан Макгуин (Бернадет Питърс), която е изчезнала заедно с едно бебе, 250 000 долара и краден кадилак? Това е достатъчен повод тя да бъде преследвана от неколцина добре въоръжени главорези. Но Томи Новак не би се спрял пред нищо, за да си свърши работата. Той е майстор на дегизировката – може да бъде радиоводещ, жокей, комарджия или смотан фермер, но винаги постига целта си.

 

21:00 ЧАСА

Шивачът от Панама

Оригинално заглавие: The Tailor of Panama (САЩ, 2001 г.)

Жанр: Драма, трилър

Режисьор: Джон Бурман

В ролите: Даниел Радклиф, Пиърс Броснан, Джефри Ръш, Харолд Пинтър, Джонатан Хайд и др.

Изтънчено съчетание от съблазнителен трилър и черна комедия. Режисьорът Джон Бурман, с изключителен усет към визията и майсторът на шпионския роман Джон Льо Каре отправят изпълнен с хумор поглед към света на международните интриги и шпионажа.

Безмилостен и изкусителен британски шпионин, Анди Оснард (Пиърс Броснън), е изпратен в Панама за наказание. Но той си има тайно оръжие — Хари Пендъл (Джефри Ръш), бивш дребен измамник, преоткрил себе си като популярен шивач на богатите и известните в страната. Освен с костюмите си, Хари е прочут и с умението си да съчинява невероятни истории. Филмът се люшка между драма и фарс, когато приказките на Хари излизат извън контрол и задвижват поредица от непредсказуеми събития…

 

23:15 ЧАСА

Имало едно време в Мексико

Оригинално заглавие: Once Upon a Time In Mexico (САЩ, Мексико 2003 г.)

Жанр: Екшън, трилър, криминален

Режисьор: Робърт Родригес

В ролите: Дани Трехо, Уилем Дефо, Антонио Бандерас, Салма Хайек, Джони Деп, Мики Рурк, Енрике Иглесиас, Ева Мендес

Дългоочакваното продължение на сагата за легендарния китарист-стрелец Ел Мариачи „Десперадо” – по-вълнуващо, по-динамично, по-ефектно и с повече звезди.

Темите на новото приключение са революцията, алчността, отмъщението. Съсипан от смъртта на дъщеричката и жена си, Ел Мариачи (Бандерас) се затваря в себе си, бягайки от реалността.

Но е принуден да излезе от убежището си, когато Санс (Джони Деп), леко откачен агент на ЦРУ, го вербува и го замесва в заговор за убийство на мексиканския президент, замислен от зловещия шеф на престъпен картел Барило (Уилям Дефо).

 

01:15 ЧАСА

Мафиоти

Оригинално заглавие: Wise Guys (САЩ, 1986 г.)

Жанр: Комедия, криминален

Режисьор: Браян Де Палма

В ролите: Дани де Вито, Харви Кайтел, Франк Винсънт, Дан Хедая

Хари Валентини и Мо Дикстайн са част от банда престъпници. Веднъж те си позволяват да „надхитрят“ боса си, но, естествено, не успяват, и са наказани… като трябва всеки един от тях да убие другия.

НЕДЕЛЯ, 5 април

08:15 ЧАСА

Ейс Вентура: Зоодетектив

Оригинално заглавие: Ace Ventura: Pet Detective (САЩ, 1994 г.)

Жанр: Комедия, екшън

Режисьор: Том Шедиак

В ролите: Джим Кери, Ноубъл Уилингъм, Шон Йънг, Кортни Кокс

Най-добрият детектив се залавя с издирването на изчезнал делфин, талисман на футболен отбор….

 

19:00 ЧАСА

Градска жега

Оригинално заглавие: City Heat (САЩ, 1984 г.)

Жанр: Екшън, комедия, криминален

Режисьор: Ричард Бенджамин

В ролите: Клинт Истууд, Рип Торн, Маделин Кан, Бърт Рейнолдс, Джейн Александър, Тони Ло Бианко

Канзас Сити в началото на 30-те години – сух режим, контрол на мафията и разцвет на джаз заведенията. Срещу враждуващите банди се изправят ченгето Истууд и частният детектив Рейнолдс, самите те в наистина смехотворно съперничество, след като Бърт напуска полицейското управление заради собствения си бизнес. Това е не само приятна носталгична смесица от гангстерски филм и ноар трилър, но и една от най-забавните комедии на Истууд.

 

21:00 ЧАСА

Усмивката на Мона Лиза

Оригинално заглавие: Mona Lisa Smile (САЩ, 2003 г.)

Жанр: Драма

Режисьор: Майк Нюъл

В ролите: Маги Джиленхол, Джулия Робъртс, Кирстен Дънст, Джулия Стайлс, Джулиет Стивънсън, Марша Гей Хардън, Доминик Уест

Картрин Уотсън (Джулия Робъртс), волна възпитаничка на университета „Бъркли” в Калифорния, е новата преподавателка по история на изкуствата. Тя идва в Уелсли с идеалистични схващания относно обучението на най-умните жени в Америка.

Но се оказва, че тук девойките учат френска литература и физика сутрин и как да сервират чай на шефа на съпруга си следобед, а годежен пръстен на пръста на младата жена е по-голямо постижение и от най-доброто образование. В свят, в който всеки казва на младите момичета как да живеят, Катрин започва да ги учи как да мислят сами.

 

01:30 ЧАСА

Клюки

Оригинално заглавие: Gossip (САЩ, 2000 г.)

Жанр: Драма, криминален, трилър

Режисьор: Дейвис Джихейм

В ролите: Едуард Джеймс Олмос, Джеймс Марсдън, Кейт Хъдсън, Джошуа Джаксън

Проф. Гудуин възлага провокативен проект на своите студенти: да определят връзката между новина и клюка. Харизматичният студент Дерик Уеб се натъква неочаквано на идеалната тема, след като вижда красивата, непорочна и пияна Наоми Престън в прегръдките на Бо Едсън. Със своите колеги Джоунс и Травис, Дерик скалъпва бързо клюката за връзка между тях, която бързо излиза извън контрол и води до смъртоносни последствия.

Светците от Бундок 2: Денят на Вси Светии по bTV Cinema + гледай онлайн

Сага за викингите (2014) от bTV Cinema + гледай онлайн

Премиера: 127 часа по bTV Cinema + видео

Джули и Джулия с Мерил Стрийп по bTV Cinema + онлайн видео

"Невидима зона" по bTV Cinema + гледай онлайн

На живо по bTV Cinema - Оскарите със Стаси Кара и Нийл Патрик Харис

"Пенсиониран на 35", "90210" и още нови сериали от канали bTV

Джеф Бриджис в "Лудо сърце" по bTV Cinema + видео

Натали Портман в "Черен лебед" по bTV Cinema + гледай онлайн

Анотации към филмовата програма на bTV CINEMA за 30 март – 5 април 2015 г.

ПОНЕДЕЛНИК, 30 март

21:00 ЧАСА

Светците от Бундок 2: Денят на Вси Светии

ПРЕМИЕРА

Оригинално заглавие: Boondock Saints II: All Saints Day (САЩ, 2009 г.)

Жанр: Екшън, драма, трилър, криминален

Режисьор: Трой Дъфи

В ролите: Били Конъли, Уилем Дефо, Джули Бенц, Клифтън Колинс – мл., Джъд Нелсън, Даниел Десанто, Шон Патрик Фланъри

Братята МакМанус живеят спокойно в Ирландия с баща си в продължение на 8 години. Един ден техният чичо им разказва, че любимият им католически свещеник от Бостън е убит, а мълвата твърди, че те са извършителите. Момчетата трябва да се върнат в Бостън, не само за да изчистят имената си, но и за да отмъстят за престъплението.

 

23:15 ЧАСА

Ако само

Оригинално заглавие: If Only (САЩ, 2004 г.)

Жанр: Драма

Режисьор: Гил Джингър

В ролите: Дженифър Лав Хюит, Пол Нисхолс, Том Уилкинсън, Даян Хардкасел

Невероятен драматичен филм, в който един мъж получава втори шанс да се върне назад във времето и да спаси жената, която обича (Дженифър Лав Хюит), загинала при катастрофа. Но моментът и часът на събитието на инцидента наближава и той се опасява, че нещо ще се случи отново с нея. Готов да се жертва за жената, в която е влюбен и за която би умрял, той се подготвя за фаталния момент, без да знае какво ще се случи този път… Впечатляваща история и страхотно изигранa роля на Дженифър Лав Хюит. Филм, който ще ви трогне и натъжи, след което ще ви завладее и накара да гледате отново и отново…

ВТОРНИК, 31 март

21:00 ЧАСА

Зодиак

Оригинално заглавие: Zodiac (САЩ, 2007 г.)

Жанр: Трилър, драма, криминален

Режисьор: Дейвид Финчър

В ролите: Джун Даян Рафаел, Елиас Котеас, Джейк Джиленхол, Марк Ръфало, Брайън Кокс, Антъни Едуардс, Робърт Дауни-мл.

Създаден по действителната история на известния сериен убиец и напрегнатото му преследване от полицията, „Зодиак” е изключителен трилър от режисьора на „Седем” и „Боен клуб”. С невероятен екип актьори, сред които Джейк Гиленхал, Робърт Дауни-Джуниър, Марк Ръфало и Хлое Севини, „Зодиак” е смразяващо и необикновено пленително изследване на две допълващи се фикс-идеи: желанието на един мъж да убива и манията на друг да открие истината.

 

00:15 ЧАСА

„Отровната Айви: „Тайното общество”

Оригинално заглавие: Poison Ivy 4: The Secret Society (САЩ, Канада 2008г.)

Жанр: Драма, Фентъзи

Режисьор: Джейсън Хрено

В ролите: Джанет Бейли, Даун Чубай, Адам Дарши, Катрин Хикс, Райън Кенеди, Кристал Лоу, Линдзи Максуел, Мириам Макдоналд, Брендън Пени, Грег Евиган и др.

След мистериозната смърт на млада студентка в престижния колеж New England Даниел Брукс все пак решава да се махне от градчето си и да се премести в това училище. Тя е готова да започне нов живот и да загърби миналото, както и смъртта на родителите си, починали преди години. Дейзи знае, че трябва да избяга от миналото си и да разбере какво всъщност иска от живота…

СРЯДА, 1 април

21:00 ЧАСА

Ефектът на пеперудата

Оригинално заглавие: The Butterfly Effect (САЩ, 2004 г.)

Жанр: Драма, трилър

Режисьор: Дж. Макий Гръбър, Ерик Брес

В ролите: Итън Саплий, Логан Лърман, Ейми Смарт, Ерик Столц, Уилиям Лий Скот, Елдън Хенсън, Мелора Уолтърс, Аштън Къчър

Евън Треборн е изгубил представа за времето. От най-ранна възраст важни моменти в неговия живот изчезват в черна дупка от забрава, момчешките му години са белязани от поредица ужасяващи събития, които обаче той не може да си спомни. Това, което остава, са духът на спомена и разбитите животи на приятелите му от детството – Кейли, Лени и Томи.

В детството си Еван е под наблюдение и грижа на психолог, който го съветва да описва подробно живота си в дневник, ден по ден. Години по-късно той открива случайно старите си дневници и се връща назад във времето, без да може да си обясни как.

Той разбира, че старите му дневници, които лежат захвърлени, са средство, с което той може да стъпва обратно в миналото и да преоткрива загубените си спомени. Но по този начин Еван само открива каква отговорност носи за опропастените съдби на своите приятели и най-вече на Кейли, първото момиче, което е обичал.

 

23:30 ЧАСА

Самотна звезда

Оригинално заглавие: Lone Star (САЩ, 1996 г.)

Жанр: Драма, криминален, уестърн

Режисьор: Джон Сейлс

В ролите: Матю Макконъхи, Крис Кристофърсън, Крис Купър, Франсис Макдорманд

Филмът „Самотна звезда“ на Джон Сейлс започва като наелектризиран криминален разказ за неразрешеното убийство на корумпиран юрист. Но скоро се превръща в нещо много повече от това. Интригуваща сага за сблъсъка на различни култури и тъмните сделки в малък тексаски град. Един вълнуващ поглед към пропастта между родители и деца и една забранена любов, за която възрастта не е преграда.

Самотна звезда (номинация Оскар® за най-добър сценарий) е увлекателна екранизация на вълнуващ роман, която постепенно се разгръща, за да ни увери в неоспоримата способност на Сейлс да разказва истории с помощта на възможно най-добрия актьорски състав. Играта на Крис Купър, Матю Макконъхи, Крис Кристофърсън, Елизабет Пеня, Джо Мортън, Франсис Макдормънд ще се запечата в съзнанието ви. „Това е един невероятен и въздействащ филм”, пише Лий Розън от People, „пътешествие, на което си заслужава да поемете”.

 

ЧЕТВЪРТЪК, 2 април

16:15 ЧАСА

Троянска война

Оригинално заглавие: Trojan War (САЩ, 1997 г.)

Жанр: Комедия

Режисьор: Джордж Хюанг

В ролите: Дани Мастерсън, Дани Трехо, Джеймс Марсдън, Дженифър Лав Хюит, Марли Шелтън, Ерик Белфор

Сърцето на Брад Кимбъл подскача като баскетболна топка. Хормоните му препускат като линейка към катастрофа. Съученичката му Лиа (Дженифър Лав Хюит) страстно желае да бъде близо до Брад.

А той току-що е открил, че прелестната Брук Кингсли – друга негова съученичка, му е навита. Все пак има един проблем: няма презерватив. И тъй, през нощта Брад тръгва да дири онова нещо, което ще осигури любовното му блаженство. Изглежда лесно…

 

21:00 ЧАСА

Точен прицел

Оригинално заглавие: Striking Distance (САЩ, 1993 г.)

Жанр: Екшън, трилър

Режисьор: Роуди Херигтън

В ролите: Брус Уилис, Сара Джесика Паркър, Денис Фарина, Том Сайзмор

Осем непознати с осем различни гледни точки се опитват да открият истината за опита за убийство на президента на Съединените Щати. Томас Барнс (Денис Куейд) и Кент Тейлър (Матю Фокс) са двама агенти на Тайните служби, които са назначени да защитават американския президент Аштън (Уилям Хърт) на изключително важна среща за световната война с тероризма.

Когато президентът Аштън е прострелян малко след пристигането си в Испания, настъпва хаос и няколко отделни перспективи се сблъскват в търсенето на убиеца. В тълпата е Хауърд Люис (Форест Уитакър), американски турист, който мисли, че е заснел стрелеца с камерата си, докато е снимал събитието, за да го покаже на децата си.

Там също така е американската продуцентка на телевизионни новини Рекс Брукс (Сигърни Уивър). Когато те, а и други хора, разкрият историите си, парченцата от пъзела ще паснат на мястото си и ще стане ясно, че под повърхността се крият шокиращи мотиви.

 

23:00 ЧАСА

Коприна

Оригинално заглавие: Silk (Франция, Великобритания, Италия, Япония, Канада, 2007г.)

Жанр: Драма, романтичен

Режисьор: Франсоа Жирар

В ролите: Кенет Уелш, Кийра Найтли, Алесандро Барико, Майкъл Пит, Сей Ашина, Алфред Молина

По бестселъра на Алесандро Барико „Коприна“ е красив разказ за връзка, която се простира между два континента. Любовта на Ерве Жонкур (Майкъл Пит) към прекрасната му годеница Елен (Кийра Найтли) e подложена на изпитание, когато му се налага да предприеме няколко опасни пътешествия в търсене на копринени буби, които ще помогнат за оцеляването на града му.

От Япония Ерве носи огромни богатства за родното си място, но с всяко следващо пътуване изкушението, което наложницата на местен воин му предлага, става все по-голямо и застрашава любовта му към Елен.

 

ПЕТЪК, 3 април

21:00 ЧАСА

Добре дошли в джунглата

Оригинално заглавие: Welcome to the Jungle (САЩ, 2013г.)

Жанр: Комедия

Режисьор: Роб Мелцер

В ролите: Жан-Клод Ван Дам, Адам Броуди, Роб Хубел, Кристен Щал, Мегън Бун

Крис работи в офис и няма смелост да се изправи срещу своя колега Фил, който непрекъснато му краде идеите и ги представя като свои. Друг проблем за младия мъж е и фактът, че няма куража да покани на среща привлекателната мениджърка Лиса. Дори и най-добрият приятел на Крис, компютърният специалист Джаред, не може да му вдъхне нужната смелост и готовност да се справи с ежедневните предизвикателства.

Но всичко се променя, когато по време на работен семинар на тропически остров, Крис и неговите колеги се оказват съвсем сами и напълно изолирани. Техният обучаващ е нападнат от пума и по всичко изглежда, че скоро няма да дойде помощ.

Точно тази тежка ситуация обаче се превръща в идеалната възможност за Крис да докаже пред всички останали своите лидерски качества и веднъж завинаги да се справи със самовлюбения Фил.

 

01:30 ЧАСА

Капан за убийци

Оригинално заглавие: A Slight Case of Murder (САЩ, 1999 г.)

Жанр: Комедия, криминален

Режисьор: Стивън Скачтър

В ролите: Уилям Мейси, Адам Аркин, Фелисити Хъфман

Филмов критик убива любовницата си по време на спор помежду им, след като тя пада и си удря главата. В суматохата той незабавно прикрива следите си и напуска апартамента. Като разкрива това, което се е случило, частен детектив започва схема за изнудване. Междувременно се намесва полицията.

 

СЪБОТА, 4 април

09:45 ЧАСА

Любовна афера

Оригинално заглавие: Love Affair (САЩ, 1994 г.)

Жанр: Драма, романтичен

Режисьор: Глен Г. Карън

В ролите: Катрин Хепбърн, Пиърс Броснан, Анет Бенинг, Уорън Бийти, Кейт Капшоу, Гари Шейдлинг

Носителите на „Оскар“ Уорън Бийти и Анет Бенинг изпълняват главните роли в тази романтична приказка за влюбени, разделени от съдбата. Сгодени за други партньори, Майк Гамбрил и Тери Маккей се заклеват да се срещнат отново, ако все още се обичат. Но на път за срещата им Тери претърпява трагичен инцидент и Марк смята, че страстта й е угаснала, без да знае за мъките, които изживява неговата истинска любима.

 

12:00 ЧАСА

Питър Пан

Оригинално заглавие: Peter Pan (САЩ, 2003 г.)

Жанр: Приключенски

Режисьор: П. Дж. Хогън

В ролите: Джейсън Айзъкс, Джеръми Съмптър, Ричард Брайърс, Оливия Уилямс, Лин Редгрейв, Людивин Сание

Представете си свят, какъвто никога не сте виждали, където изобщо на се налага да порасвате или да остарявате. Това е светът на Питър Пан – със звъна на кръстосаните в яростен двубой мечове, с плющящото пиратско знаме Веселия Роджър, с прекрасната тръпка от летенето… и вълшебната сила на скритата целувка.

 

18:30 ЧАСА

Розов Кадилак

Оригинално заглавие: Pink Cadillac (САЩ, 1989 г.)

Жанр: Екшън, комедия

Режисьор: Бъди Ван Хорн

В ролите: Клинт Истууд, Бернадет Питърс, Тимъти Кархарт, Тифани Гейл Робинсън, Анджела Луис Робинсън, Джон Денис Джонстън, Майкъл Дес Барис, Джими Ф. Скагс и др.

Томи Новак (Клинт Истууд) е ас в професията. Той може да ви проследи и залови преди мастилото по фалшивите ви документи да е засъхнало. Той винаги залавя жертвата си. Но дали ще успее да открие Лу Ан Макгуин (Бернадет Питърс), която е изчезнала заедно с едно бебе, 250 000 долара и краден кадилак? Това е достатъчен повод тя да бъде преследвана от неколцина добре въоръжени главорези. Но Томи Новак не би се спрял пред нищо, за да си свърши работата. Той е майстор на дегизировката – може да бъде радиоводещ, жокей, комарджия или смотан фермер, но винаги постига целта си.

 

21:00 ЧАСА

Шивачът от Панама

Оригинално заглавие: The Tailor of Panama (САЩ, 2001 г.)

Жанр: Драма, трилър

Режисьор: Джон Бурман

В ролите: Даниел Радклиф, Пиърс Броснан, Джефри Ръш, Харолд Пинтър, Джонатан Хайд и др.

Изтънчено съчетание от съблазнителен трилър и черна комедия. Режисьорът Джон Бурман, с изключителен усет към визията и майсторът на шпионския роман Джон Льо Каре отправят изпълнен с хумор поглед към света на международните интриги и шпионажа.

Безмилостен и изкусителен британски шпионин, Анди Оснард (Пиърс Броснън), е изпратен в Панама за наказание. Но той си има тайно оръжие — Хари Пендъл (Джефри Ръш), бивш дребен измамник, преоткрил себе си като популярен шивач на богатите и известните в страната. Освен с костюмите си, Хари е прочут и с умението си да съчинява невероятни истории. Филмът се люшка между драма и фарс, когато приказките на Хари излизат извън контрол и задвижват поредица от непредсказуеми събития…

 

23:15 ЧАСА

Имало едно време в Мексико

Оригинално заглавие: Once Upon a Time In Mexico (САЩ, Мексико 2003 г.)

Жанр: Екшън, трилър, криминален

Режисьор: Робърт Родригес

В ролите: Дани Трехо, Уилем Дефо, Антонио Бандерас, Салма Хайек, Джони Деп, Мики Рурк, Енрике Иглесиас, Ева Мендес

Дългоочакваното продължение на сагата за легендарния китарист-стрелец Ел Мариачи „Десперадо” – по-вълнуващо, по-динамично, по-ефектно и с повече звезди.

Темите на новото приключение са революцията, алчността, отмъщението. Съсипан от смъртта на дъщеричката и жена си, Ел Мариачи (Бандерас) се затваря в себе си, бягайки от реалността.

Но е принуден да излезе от убежището си, когато Санс (Джони Деп), леко откачен агент на ЦРУ, го вербува и го замесва в заговор за убийство на мексиканския президент, замислен от зловещия шеф на престъпен картел Барило (Уилям Дефо).

 

01:15 ЧАСА

Мафиоти

Оригинално заглавие: Wise Guys (САЩ, 1986 г.)

Жанр: Комедия, криминален

Режисьор: Браян Де Палма

В ролите: Дани де Вито, Харви Кайтел, Франк Винсънт, Дан Хедая

Хари Валентини и Мо Дикстайн са част от банда престъпници. Веднъж те си позволяват да „надхитрят“ боса си, но, естествено, не успяват, и са наказани… като трябва всеки един от тях да убие другия.

НЕДЕЛЯ, 5 април

08:15 ЧАСА

Ейс Вентура: Зоодетектив

Оригинално заглавие: Ace Ventura: Pet Detective (САЩ, 1994 г.)

Жанр: Комедия, екшън

Режисьор: Том Шедиак

В ролите: Джим Кери, Ноубъл Уилингъм, Шон Йънг, Кортни Кокс

Най-добрият детектив се залавя с издирването на изчезнал делфин, талисман на футболен отбор….

 

19:00 ЧАСА

Градска жега

Оригинално заглавие: City Heat (САЩ, 1984 г.)

Жанр: Екшън, комедия, криминален

Режисьор: Ричард Бенджамин

В ролите: Клинт Истууд, Рип Торн, Маделин Кан, Бърт Рейнолдс, Джейн Александър, Тони Ло Бианко

Канзас Сити в началото на 30-те години – сух режим, контрол на мафията и разцвет на джаз заведенията. Срещу враждуващите банди се изправят ченгето Истууд и частният детектив Рейнолдс, самите те в наистина смехотворно съперничество, след като Бърт напуска полицейското управление заради собствения си бизнес. Това е не само приятна носталгична смесица от гангстерски филм и ноар трилър, но и една от най-забавните комедии на Истууд.

 

21:00 ЧАСА

Усмивката на Мона Лиза

Оригинално заглавие: Mona Lisa Smile (САЩ, 2003 г.)

Жанр: Драма

Режисьор: Майк Нюъл

В ролите: Маги Джиленхол, Джулия Робъртс, Кирстен Дънст, Джулия Стайлс, Джулиет Стивънсън, Марша Гей Хардън, Доминик Уест

Картрин Уотсън (Джулия Робъртс), волна възпитаничка на университета „Бъркли” в Калифорния, е новата преподавателка по история на изкуствата. Тя идва в Уелсли с идеалистични схващания относно обучението на най-умните жени в Америка.

Но се оказва, че тук девойките учат френска литература и физика сутрин и как да сервират чай на шефа на съпруга си следобед, а годежен пръстен на пръста на младата жена е по-голямо постижение и от най-доброто образование. В свят, в който всеки казва на младите момичета как да живеят, Катрин започва да ги учи как да мислят сами.

 

01:30 ЧАСА

Клюки

Оригинално заглавие: Gossip (САЩ, 2000 г.)

Жанр: Драма, криминален, трилър

Режисьор: Дейвис Джихейм

В ролите: Едуард Джеймс Олмос, Джеймс Марсдън, Кейт Хъдсън, Джошуа Джаксън

Проф. Гудуин възлага провокативен проект на своите студенти: да определят връзката между новина и клюка. Харизматичният студент Дерик Уеб се натъква неочаквано на идеалната тема, след като вижда красивата, непорочна и пияна Наоми Престън в прегръдките на Бо Едсън. Със своите колеги Джоунс и Травис, Дерик скалъпва бързо клюката за връзка между тях, която бързо излиза извън контрол и води до смъртоносни последствия.

Всички излъчвания, които са ни известни към 07/06/2014 г.

• Линк 1 - софтуерни приложения от Google Play. Тези програми са пренадзначени за смартфони и Android операционна система. Как да подкарате Android на настолен компютър вижте в статията по-долу. • Сайт 2 - Сайтът zona357.net предлага разнородни работещи излъчвания на телевизии.

Уважаеми посетители, както е упоменато по-подробно в статията след параграфа, телевизионните онлайн излъчвания са динамични. Потърсете сами в Гугъл най-актуалните платформи и алтернативи за гледане на канала, ако въобще съществуват такива. Как се гледа телевизия с VLC Media Player - една от най-добрите и универсални програми - също е описано в статията под този текст.

• Търсене 1 • Търсене 1 • Търсене 3 • Търсене 4 • Търсене 5

Присъствието и разпространението на онлайн телевизията е динамична тема - зависи дали конкретният ТВ канал залага на доходи от платен абонамент или от по-голям брой зрители - респективно по-голяма популярност и по-скъпо продавана реклама. Някои телевизии желаят да са широко достъпни по интернет, а други отказват онлайн стрийминг (поточно видео). Политиката се мени често съобразно конюнктурата на пазара. Понякога каналът се разпространява от платформи за онлайн ТВ като Neterra.TV, BGCN TV (виж подробности по-долу), които не са упоменати в официалните сайтове на телевизиите и е възможно въобще да не разберете за съществуването им.


Запознайте се с наличните в момента телевизии на живо онлайн и частични излъчвания.


В някои тематични форуми потребителите активно дискутират темата "онлайн тв" и обменят информация помежду си. Там можете да почерпите най-прясна информация кое, как и доколко се излъчва онлайн на живо по интернет в момента.


1) http://dtv-bg.com/forumdisplay.php?f=93 - в сайта dtv-bg потребителите споделят опит как може да се гледа българска телевизия онлайн в чужбина. Съветите и дискусиите обаче често са валидни за всяка точка на света. Превъртете към последна страница на темата за най-актуална информация. Сходна актуална информация можете да добиете и от Kaldata - https://www.kaldata.com/forums/topic/229566/.


2) http://www.tvonlinestreams.com/category/bulgarian/ - в този сайт се събират най-актуалните и нови онлайн излъчвания от България - било то уеб камери или телевизии.
*****

3) Ъпдейт май 2014 - Все по-често програмите, създавани за гледане на онлайн телевизия са предназначени специално за смартфони. Много от зрителите разполагат с кабелна/сателитна телевизия вкъщи, но гледането в движение е проблем. Точно такива програми се предлагат в "магазина" на Google - Google Play Store. Огромна част от приложенията са безплатни за инсталация.


Какво да направим обаче, ако не разполагаме със смартфон и/или желаем да пуснем програмите от магазина на Google на настолен компютър? На помощ идва безплатният софтуер BlueStacks - той е предназначен за стартиране на която и да е програма, предназначена за смартфони (и съответно написана за опирационна система Android) на вашия настолен компютър.


Изтеглете и инсталирайте безплатния софтуер BlueStacks от тук - http://bit.ly/bstkdnldpage. След като инсталацията приключи и отворите програмата, натиснете бутона "Search" - който се пада вляво на екрана и е картинка на лупа с оранжев фон. Появява се поле, в което можете да пишете. Напишете израза, който желаете - например "bulgarian tv live hd". Появява се списък с всички програми, които са били одобрени от Google и се предлагат за инсталиране през техния магазин. Инсталирайте желаното от вас приложение. То ще се появи в началния екран на програмата BlueStacks, точно до "лупата", с която търсите в Google Play магазина. Можете да пуснете приложението, да изберете желания от вас канал и да гледате, все едно програмата е инсталирана на смартфон. Ще получите картина, звук, даже и възможност да разпънете образа на цял екран.
*****

Съществуват и други, традиционни варианти -

4) Да предположим, че вие се опитвате да намерите онлайн излъчване на живо по интернет на БНТ. Дали тази телевизия има онлайн присъствие към момента? Потърсете в Гугъл, като приложите филтър "резултати от последния месец". Само така ще добиете ясна представа за наличните алтернативи. Пробвай подобрено търсене в Гугъл сега!. Опитай още няколко типа търсения в Гугъл, които могат да предоставят по-уместни резултати - търси излъчване на БНТ на живо по интернет сега - търсене в Гугъл 2, търсене в Гугъл 3, търсене в Гугъл 4, търсене в Гугъл 5. Можете да повторите търсенето с който канал пожелаете.


5) В Русия е налична нова платформа наречена "Торент ТВ", достъпът до която е възможен и от България. Разгледайте на адрес http://torrent-tv.ru/channels.php. Тази платформа от дълго време излъчва популярни канали с кристално качество - Sky Sports 1, Sky Sports 2, Sky Sports 3, Viasat Sport HD, Premier Sports, Super Tennis HD, Eurosport, Eurosport HD, Eurosport 2, Eurosport 2 British, TRT3 SPOR и други. Внимание! До пълния списък с телевизии ще получите достъп само след кратка регистрация през адрес http://torrent-tv.ru/reg.php.


През тази платформа се правят опити да се излъчват и популярни български телевизии. Те най-често са в секцията "На модерации".


За да гледате телевизия по този нов и модерен начин, с високо качество на излъчване, заредете и инсталирайте Ace Stream Player от тук - http://dl.acestream.org/products/acestream-full/win/latest .

6) В интернет съществуват и сайтове за гледане на спорт онлайн на живо по интернет. Там се предоставят линкове с актуални общодостъпни онлайн излъчвания.


Сред популярните според Гугъл сайтове на тази тематика попадат (даваме ви линкове в Гугъл) -


1/ http://atdhe.eu/


2/ http://www.vipleague.se/webmaster.html


3/ http://www.lshunter.net/ls/index.php


4/ http://www.sportcategory.com/webmasters/webmaster_iframe.php


7) Разгледайте някои чужди форуми, в които потребителите дискутират кои телевизии са достъпни онлайн на живо по интернет в момента. Когато отворите даден форум, добре е веднага да се придвижите към последната страница от дискусията, за да се запознаете с най-актуалното състояние на ситуацията.


1/ http://www.hack-sat.com/iptv/


2/ http://www.iptvlinks.com/search/label/Bulgaria


3/ http://iptv-tv.blogspot.com/search/label/Bulgarian%20tv


4/ http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=265307&page=2


5/ http://iptv-zak.blogspot.com/


6/ http://www.turkeyforum.com/satforum/


*****


8) Как се гледа онлайн телевизия, ако е наложително предоставеният линк да се отвори във ваш собствен плеър, а излъчването не е вградено в сайт?


Гледай телевизия онлайн на живо по интернет със собствен плеър - VLC Media Player.


1/ Копирай линка за онлайн тв, с който разполагаш и е най-често от вида - http://xxx.xxx.xxx.xx:5050/udp/239.255.0.221:5500. Най-лесно копирането се осъществява, когато маркираш целия линк с левия бутон на мишката (внимавай да копираш ТОЧНО до последната цифра, а не да "хванеш" и празно пространство - "space" след цифрите), а след това с десен бутон избираш "Copy" или "Копиране".


2/ Отвори VLC Media Player.


3/ Натисни едновременно бутоните Ctrl (в долната лява част на клавиатурата) и клавиша N. Отваря се празно поле, а над него има четири бутона разположени хоризонтално. Избери бутона "Мрежа" / "Network".


4/ Постави копирания адрес от вида http://xxx.xxx.xxx.xx:5050/udp/239.255.0.221:5500 в празното поле. Поставянето се получава, когато цъкнеш с десен бутон на мишката върху празното поле и избереш "Paste" или "Поставяне", и натисни Възпроизвеждане.

Друга полезна програма, която отваря най-разнообразни видео формати за онлайн излъчване, е Simple TV.

1/ Изтеглете програмата от следния адрес (съдържа последна версия на Simple TV): http://rghost.net/39245160 - натиснете Download.


2/ Стартирайте изтегления файл. Натиснете "Далее >>" три пъти, а след това "Установить".


3/ След инсталацията натискате "Завершить".


4/ Програмата стартира. При стартирането ви кара да изберете език, на който да я ползвате. Изберете "english". След това натиснете ОК и още веднъж ОК.


5/ Появява се екранът на програмата, а отляво е плейлистата с висококачествени ТВ канали. Появява се предложение да отидете на сайт, от който да заредите още качествени канали. Засега натиснете Cancel.


6/ Вече можете да гледате всяко едно ТВ излъчване в света! Без допълнителни плеъри, без никакви сайтове. Върху видео екрана на програмата, където със сини букви пише Simple TV, щракнете с десния бутон на мишката и изберете File -> Open URL.


7/ В празното поле поставете адреса на интернет излъчването, с което разполагате.


*****


8) Запознайте се с ЕВТИНИ алтернативи за гледане на българска телевизия онлайн.

1/ TVCent - иновативното тук е, че плащате само за времето, през което гледате. За повечето телевизии можете да платите абонамент от 60 минути, 30 минути или 5 минути. Струва само цент! Предлагани канали - Alfa, Balkanika, BGDnes, BGTV, BNPTV, BNT, BNT HD, BNT 2, BNT World, BOX TV, Bulgaria ON AIR, City, CommunityTV, DSTV, Fan TV, Folklor TV, Kanal 3, Krakra, Latina Fiesta, MAD TV, NBT, Planeta, Planeta Folk, Planeta HD, PO TVq Rodina, SCT1 D-XTV, SCT2 D-XTV2, SCT4, SCT5 Boy Boy, SCT6, SCT7, SCT8 Satisfaction HD, SCT9 HQ, SKAT, Stoichev TV, Kis M+, Super 7, Tiankov HD, Tiankov Music, Tiankov Music HD, Tiankov TV, Travel HD, Travel TV, TV Evropa, TV Tourism, TV1, TV7, VTV.

2/ Neterra.TV - абонаментът е на достъпна месечна цена от 3,90 лв. Предлаганите телевизии са БНТ Свят, НОВА ТВ, TV7, Европа ТВ, Икономика ТВ, BG on Air, Канал 3, Планета ТВ, Планета Фолк, Тянков Мюзик, Тянков ТВ, ТВ Родина, Фолклор, City, The Voice, DSTV, Magic TV, TTVI, Community TV, ЕВРОКОМ, Ekids, ВТК, БНП, BG TV, Черно Море, ПОТВ, ТВТ, TV 1, Вест ТВ, Горичка, КАНАЛ88.


3/ BGtelevizor.net - абонаментът е по-висок - между 7 и 10 евро на месец според избрания период на достъп. Налични канали - БНТ 1, БНТ 2, БНТ Свят, Нова ТВ, TV7, News 7, ТВ Европа, Канал 3, Bulgaria on air, VTV, Alfa TV, BG Info Channel, Канал 6, The Voice, City TV, Планета фолк ТВ, Фолклор ТВ, Черно море, BGTV, Супер 7, TV Mix, Планета ТВ, Фен ТВ, Балканика ТВ, DSTV, Тянков ТВ, Sunrise Marinov, TV Stoichev и др.


4/ BGCN TV - Безплатна платформа за гледане на българска телевизия онлайн. Трябва да изтеглите приложението от посочения линк - имате избор между операционни системи Windows, Android, iOS, Mac. Част от каналите в платформата са безплатни - БНТ 2, БНТ Свят, Канал 3, Икономика ТВ - EBF, България он ер, ТВ Европа, BGTV, TV1, News 7, Евроком, Черно море, Телевизия Планета, Телевизия Планета фолк. Има и платени излъчвания (разделени по тематични пакети) на достъпни цени - Нова ТВ, The Voice, City TV, BOX TV, Балканика, Фен ТВ, Евроспорт, Евроспорт 2, TV7.