Online: TV+/F+/Sport+HD | bTV | Нова | БНТ | Диема спорт | Диема спорт 2 | bTV Action | РИНГ | Мтел спорт 1 | Мтел спорт 2 | Diema Family

  • Ново в програмата на Travel Channel

  • ТВ програма на телевизия Travel Channel онлайн

Channel Date Time Series Title Series # Episode # Episode Title Description
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 7:00 Търсене на дом по света 83 7 Тайната на щата Виктория в Австралия Когато Малайка загубва работата си като инженер в Канзас, съпругът й Грег напусна своята работа, така че да могат да се преместят заедно в Австралия. Грег се надява да живее в близост до плажа, но Малайка смята, че те трябва да живеят по-близо до град Мелбърн.
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 7:30 Търсене на дом по света 83 8 По-топъл дом за Марио и Линда В продължение на години Марио е страдал от главоболие в студения климат на Калгари. Той и съпругата му Линда са си мечтали за дом под топлото Карибско слънце и сега, когато децата им са напуснали родното гнездо, те са решили да превърнат мечтата си в реалност.
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 8:00 Търсене на дом по света 83 9 Сбъднати мечти в Париж Работата на Кай най-накрая го отвежда в града на мечтите му. Неговата нова длъжност в Париж дава на жена му Емили възможността да осъществи мечтата си да притежава свое собствено кафене. Кай има много високи очаквания за дома им във Франция.
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 8:30 Търсене на дом по света 83 10 Ние избрахме Валенсия Джеф, Лори и четиригодишната им дъщеря Дани се преместват във Валенсия, Испания. Търсейки промяна в ритъма си на живота и тяхното изпълнено само с работа всекидневие в Сан Франциско, те са решили да се преместят, следвайки препоръката на свой приятел.
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 9:00 Ще мога ли да живея там? 1 1 Танго за двама в Буенос Айрес Когато на Крис е предложена работа като аерокосмически инженер в Буенос Айрес, Аржентина, той и приятелката му Летиция пътуват до града в продължение на три дни, за да решат дали искат да направят тази промяна заедно.
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 9:30 Ще мога ли да живея там? 1 2 Преместване в Унгария Когато Брет получава възможност за работа в Будапеща, Унгария, той и съпругата му Шери трябва да решат дали ще могат да откъснат своето семейство – любители на сърфа от плажовете на Юпитер, Флорида.
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 10:00 Невъзможен хотел 3 4 Напрегнато начало Антъни Мелкиори получава спешно телефонно обаждане от новите собственици на Уотър Гап Кънтри Клуб (Water Gap Country Club) в Уотър Гап, Пенсилвания.
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 11:00 Мистерии в замъка 3 12 Генерал – търсач на вещици, Изабела и Фердинанд, отровен ориз Жертвите на безумен лов на вещици са затворени в един английски замък, обширен дворец е дом на две кралски особи, които са спомогнали за формирането на днешна Испания, а двама интриганти замислят убийството на милионер, който живее в имение в Тексас.
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 12:00 Живот в дървена вила 2 5 Селска къща – мечта в горите на Грийн Маунтънс Джаред е ентусиазиран любител на живота на открито, който прекарва времето си, занимавайки се с лов, туризъм, ски и с управление на неговия ATV. Той се надява да намери селски дървена къща в близост до централната част на Върмонт, за да бъде по-близо до дейностите на открито, които обича.
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 12:30 Живот в дървена вила 2 6 Ваканционна дървена къща за приключения на открито Едно четиричленно семейство от Колорадо посещава три селски ваканционни къщи с надеждата да открият дървената къща на мечтите си – но дали идеалният дом ще се вмести в бюджета им?
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 13:00 Търсене на дом по света 83 12 Веднъж се живее в Янгон, Мианмар Чейз Чизъм е световен пътешественик, който е готов да се потопи в повечето нови ситуации. Той е намерил работа като преподавател по английски език в Янгон и се опитва да проучи най-големия град в Мианмар, който наскоро е отворил вратите си за външния свят.
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 13:30 Търсене на дом по света 83 13 Влагане на всичките си налични средства в Коронадо След като е работил в продължение на 30 години, Рей най-накрая решава, че това в достатъчно. Той и Алисън проверяват финансите си и вземат решение, че биха могли да се пенсионират рано, ако намерят подходящото място. Търсенето им ги отвежда в курортния град Коронадо, Панама.
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 14:00 Търсене на дом по света 81 1 Джули се премества на ново работно място в Копенхаген Джули приема прехвърляне на ново работно място в Копенхаген, Дания, и съпругът й Дарън мисли, че това е една чудесна възможност за синовете им да се запознаят с една нова култура. Вижте какво се случва, когато Джули, Дарън и момчетата търсят апартамент.
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 14:30 Търсене на дом по света 81 2 Обучение или плаж в Гренада Райън и Маккензи напускат снежния щат Юта, така че той да може да осъществи мечтата си да стане лекар. Те са открили идеалната възможност на остров Гренада, но скоро разбират, че животът на студентски заеми ограничава техния бюджет.
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 15:00 Търсене на дом по света 81 3 По-добре късно, отколкото никога – на езерото Атитлан, Гватемала Рори се е влюбил в Гватемала и никога не се е отказвал от мечтата си да се премести там. Но ако той иска неговата мечта за живот на брега на езерото да се сбъдне, той ще трябва да убеди жена си Иви, че гледката си струва и оправдава живота на толкова отдалечено място.
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 15:30 Търсене на дом по света 81 4 Морска промяна в Исабела, Пуерто Рико Райън, Джени и четирите им деца са готови да излетят за Пуерто Рико. Въпреки това, проблемите с пространството и бюджета означават, че семейството ще трябва да остане в тясна хотелска стая, докато успеят да се справят с предизвикателството, пред което са изправени.
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 16:00 Животът е плаж 1 9 Пират в рая Пират – изпълнител отплава към Британските Вирджински острови, а една двойка в Панама със замах ще изтъргува плажните ви шорти за такос! В Ангуила един възпитаник на американски колеж поема предизвикателството и отваря своя най-популярен бар на плажа.
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 16:30 Животът е плаж 1 11 Корабокрушенци и летене на високо Една претърпяла корабокрушение двойка създава частен рай в Тонга, една каубойка от Канада отваря курортно ранчо в Никарагуа, търговец показва на туристите как да летят на високо в Сейнт Томас, а бар на плажа в Ангила жъне успехи с пренос на сняг.
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 17:00 Ще мога ли да живея там? 1 5 Семейство с един доход в Казабланка Когато Ейми получава предложение за работа в Казабланка, тя и съпругът й Роб трябва да решат дали могат да напуснат дома си във Вашингтон, окръг Колумбия, и да го заменят с живот в Мароко. Те са очаровани от града, но дали ще могат да си позволят да живеят със само един доход?
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 17:30 Ще мога ли да живея там? 1 7 Навигация из лабиринтите на Хонг Конг Томи – популярна личност в YouTube – се стреми да увеличи популярността на своята търговска марка на азиатския пазар. Така че той и съпругата му Алана обмислят възможността да напуснат тихия живот в Кънектикът и да го заменят с живот в Хонг Конг.
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 18:00 Живот в дървена вила 2 5 Селска къща – мечта в горите на Грийн Маунтънс Джаред е ентусиазиран любител на живота на открито, който прекарва времето си, занимавайки се с лов, туризъм, ски и с управление на неговия ATV. Той се надява да намери селски дървена къща в близост до централната част на Върмонт, за да бъде по-близо до дейностите на открито, които обича.
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 18:30 Живот в дървена вила 2 6 Ваканционна дървена къща за приключения на открито Едно четиричленно семейство от Колорадо посещава три селски ваканционни къщи с надеждата да открият дървената къща на мечтите си – но дали идеалният дом ще се вмести в бюджета им?
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 19:00 Звездите в техните автомобили 1 1 Нийл Мориси Пади Макгинес кани актьора Нийл Мориси на пътешествие по алеята на спомените. Нийл се събира отново с една британска класика и отново сяда зад волана на една луксозна лимузина, която той е купил, когато филмът „Men Behaving Badly“ (Мъже с лошо поведение) го направи звезда.
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 19:30 Звездите в техните автомобили 1 2 Патси Кенсит Пади Макгинес се среща с Патси Кенсит, която обикаля из Ийст Енд в любимия си автомобил, в който за първи път се е почувствала свободна. Актрисата също така се потапя отново в бляскавия нощен живот на Лондон в един туристически автомобил и натиска педала на газта до краен предел в една кола – британска легенда, която някога е притежавала.
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 20:00 Приключенски клуб за знаменитости 1 1 Космическата одисея на Джон Крайър Страстта на Джон Крайър към космическите изследвания го изстрелва от САЩ в Русия, като той тренира с астронавти и космонавти, придвижва се из Международната космическа станция, изпробва състоянието на безтегловност и тества предела на своите възможности в центрофуга.
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 21:00 Ледените хотели... не са невъзможни 1 Антъни Мелкиори предприема търсене в глобален мащаб, за да проучи най-невероятните ледени хотели в света – от фиордите на Финландия до град Квебек и Монреал.
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 22:00 Експедиция в неизвестното 3 5 Клонирането на вълнистия мамут За да помогне на клонирането на изчезналия вълнист мамут, Джош посещава корейска биотехнологична лаборатория, която ръководи проекта, и изкопава древни кости в канадска мина. След това той се спуска в огромна дупка в Сибир, за да извлече замразена ДНК.
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 23:00 Кулинарните приключения на Джени и Оли в Дълбокия юг 1 2 Южна Каролина Вторият етап от приключението на Джени и Оли ги отвежда в Южна Каролина, където опитват домашно приготвено уиски, чарлстънски скариди и сладко мискетово вино.
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 23:30 Кулинарните приключения на Джени и Оли в Дълбокия юг 1 3 Луизиана Луизиана е последната спирка на Джени и Оли по пътя на вкусните им приключения. Джени пробва световноизвестното "Кафе дю Монд", а Оли се разхожда по улица Бърбън. Както се казва в Ню Орлиънс: нека да продължават добрите времена.
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 0:00 Алкохолно пътешествие 3 1 Един хубав ден в Австралия Джак си прекарва добре в Австралия като участва в гмуркане за миди, подстригване на овце, вилнее из бордеите и похапва веджемайт (vegemite). С най-добрите другари по чашка в света – той няма никакви грижи!
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 1:00 Големи кухни 1 1 Морски дарове и месо в огромен размер Поглед зад кулисите на Краб Хаус (Crab House) на Боб Чин – едно от най-големите и най-посещавани заведения за скара и морски деликатеси.
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 1:30 Големи кухни 1 2 Мащабна кухня в Ню Мексико Посещаваме кухнята на Ел Пинто (El Pinto) –най-пикантният и най-голям ресторант на Ню Мексико в Америка, където се хранят до 3 000 души на вечер!
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 2:00 Големи кухни 1 3 Планетарна пица Вижте как голяма група тексасци се изхранват с бургери с размер на чинии за вечеря и масивни 62-инчови пици в пицария Биг Лу (Big Lou).
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 2:30 Големи кухни 1 4 Къри Хаус с кралски размери Royal Nawaab в Манчестър е един от най-големите къри ресторанти във Великобритания. С над 300 души, които чакат за маса, ще може ли персоналът да удържи нещата под контрол?
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 3:00 Експедиция в неизвестното 3 5 Клонирането на вълнистия мамут За да помогне на клонирането на изчезналия вълнист мамут, Джош посещава корейска биотехнологична лаборатория, която ръководи проекта, и изкопава древни кости в канадска мина. След това той се спуска в огромна дупка в Сибир, за да извлече замразена ДНК.
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 4:00 Трудни пътешествия: Бразилия 1 5 От Порто Вельо до Игуасу Оставяйки гъстата непроходима джунгла зад себе си, Райън започва обиколката си из житните полета и големите равнини на Бразилия в селскостопанската провинция Мато Гросо.
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 4:30 Трудни пътешествия: Бразилия 1 6 От водопадите Игуасу до Рио де Жанейро Райън се връща на пътя и неговите умения по сандбординг и йога са подложени на изпитание в курортния град Флорианополис. Райън научава за японската култура в Сао Пауло и след това при заминаването си решава да се изкачи на Педро до Бау (Pedro do Bau).
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 5:00 Загадки в музея 6 8 Ракетна поща, смели мечти, детето-войн Водещият Дон Уайлдман проучва пощенска кутия, която се бори с гравитацията; кораб на викингите, доплувал до аналите на съвременната история; и ръчно изработен талисман, който създава история за ужас и издръжливост.
Travel Channel Europe: Bulgarian 01-04-17 6:00 Експедиция в неизвестното 3 5 Клонирането на вълнистия мамут За да помогне на клонирането на изчезналия вълнист мамут, Джош посещава корейска биотехнологична лаборатория, която ръководи проекта, и изкопава древни кости в канадска мина. След това той се спуска в огромна дупка в Сибир, за да извлече замразена ДНК.
Travel Channel Europe: Bulgarian 02-04-17 7:00 Търсене на дом по света 83 11 По-добре в Белиз След като в продължение на повече от десет години са прекарвали ваканциите си в Амбергрис кей, Белиз, Джим и Трейси са решили да инвестират своите пенсионни спестявания в дом там. Трейси е въодушевена от възможността за слънчев апартамент без градина, но Джим мечтае за самостоятелна къща.
Travel Channel Europe: Bulgarian 02-04-17 7:30 Търсене на дом по света 83 12 Веднъж се живее в Янгон, Мианмар Чейз Чизъм е световен пътешественик, който е готов да се потопи в повечето нови ситуации. Той е намерил работа като преподавател по английски език в Янгон и се опитва да проучи най-големия град в Мианмар, който наскоро е отворил вратите си за външния свят.
Travel Channel Europe: Bulgarian 02-04-17 8:00 Търсене на дом по света 83 13 Влагане на всичките си налични средства в Коронадо След като е работил в продължение на 30 години, Рей най-накрая решава, че това в достатъчно. Той и Алисън проверяват финансите си и вземат решение, че биха могли да се пенсионират рано, ако намерят подходящото място. Търсенето им ги отвежда в курортния град Коронадо, Панама.
Travel Channel Europe: Bulgarian 02-04-17 8:30 Търсене на дом по света 84 1 Малка ода на радостта в Оундъл, Обединеното кралство Една странна жена търси английско жилище – скъпоценен камък – което да може да приюти нейните четирима домашни любимци. Може би ще й се наложи да се възползва от вътрешната си военна дисциплина, ако иска да намери английско жилище със също толкова характер и чар, колкото притежава самата тя.
Travel Channel Europe: Bulgarian 02-04-17 9:00 Ще мога ли да живея там? 1 3 Опознаване на Виена Когато на Дан Бранд е предложена работа във Виена, Австрия, той и съпругата му Трейси разглеждат града и се запознават с неговата култура, за да могат да решат дали преместването е най-добрият избор за тях и техния син Джейкъб.
Travel Channel Europe: Bulgarian 02-04-17 9:30 Ще мога ли да живея там? 1 4 Осъществяване на промени в Женева Анка – една майка и домакиня – е получила предложение за работа в Женева. Тя и съпругът й Вишал трябва да вземат важно решение – дали да сменят ролите си за гледане на децата и да се преместят от дома си в Сиатъл?
Travel Channel Europe: Bulgarian 02-04-17 10:00 Невъзможен хотел 3 5 Мълниеносно в Гърция Антъни Мелкиори се отправя към подножието на световно известната планина Олимп в Гърция, за да издигне хотелския комплекс Litohoro Olympus Resort Villas & Spa до четири-звезден статус.
Travel Channel Europe: Bulgarian 02-04-17 11:00 Мистерии в замъка 3 13 Гигант убиец, последният император на Мексико, спасяване на британското изкуство Спиращ дъха английски замък опровергава страховитата история на един ужасен гигант, нехаен владетел става жертва на ужасна измама в богат мексикански дворец, а голямо имение в Уелс приютява национална военновременна тайна.
Travel Channel Europe: Bulgarian 02-04-17 12:00 Препродаване и преместване в Тексас 1 3 Бляскавата ловна хижа на Слей срещу претенциозното обновяване на Ранди Семейство Слей проектират бляскава ловна хижа, докато Ранди поразява с декоративен петел.
Travel Channel Europe: Bulgarian 02-04-17 13:00 Строителство в Аляска 4 5 План Б Екипите трябва да се справят с емоционалната борба след едно нападение от мечка, инцидент с бетонобъркачка и специална доставка по въздуха.
Travel Channel Europe: Bulgarian 02-04-17 14:00 Строителство в Аляска 4 6 Денят на независимостта Рич и екипът му бързат, за да не се стигне до налагането на неконвенционални мерки. Приятел или враг е новият строител на обекта на Том? Земетресение от 8-ма степен застрашава строежа на Крейг.
Travel Channel Europe: Bulgarian 02-04-17 15:00 Строителство извън мрежата: мъже в калта 1 Матео Лундгрен извежда изкуството на естественото строителство на съвсем ново равнище с неговите специално проектирани кирпичени къщи, които се сливат с околната среда, която ги заобикаля, и са изградени единствено от земни съставки.
Travel Channel Europe: Bulgarian 02-04-17 16:00 Живот в дървена вила 2 5 Селска къща – мечта в горите на Грийн Маунтънс Джаред е ентусиазиран любител на живота на открито, който прекарва времето си, занимавайки се с лов, туризъм, ски и с управление на неговия ATV. Той се надява да намери селски дървена къща в близост до централната част на Върмонт, за да бъде по-близо до дейностите на открито, които обича.
Travel Channel Europe: Bulgarian 02-04-17 16:30 Живот в дървена вила 2 6 Ваканционна дървена къща за приключения на открито Едно четиричленно семейство от Колорадо посещава три селски ваканционни къщи с надеждата да открият дървената къща на мечтите си – но дали идеалният дом ще се вмести в бюджета им?
Travel Channel Europe: Bulgarian 02-04-17 17:00 Затворени и погребани 2 18 Изпитания и премеждия Хенри и Сам се отправят надолу към голяма стара къща в дълбините на графство Девън. Тук има купища автомобили, където и да погледнат, а моторите изглежда изникват от всяко ъгълче и кътче. Те разполагат с богат избор, но на какво ще заложат?
Travel Channel Europe: Bulgarian 02-04-17 17:30 Затворени и погребани 1 8 Редрут Момчетата се връщат в града и пътуват до Редрут, където попадат на бараките на Рой и тяхното разнебитено съдържание. Там има всичко – от модел яркожълто Ламборгини до Форд Англия на Хари Потър!
Travel Channel Europe: Bulgarian 02-04-17 18:00 Аляска извън мрежата 1 3 Ловната хижа на Крейг Бътлър Специализиран водач, Крейг Бътлър сбъдва мечтата на живота си да изгради комплекс за вдигане на тежести в отдалечените краища на Аляска. Но заедно с невероятна панорамна гледка към малко познатите селски райони на Аляска, този неравен терен предлага и големи опасности.
Travel Channel Europe: Bulgarian 02-04-17 19:00 Невъзможен хотел 4 13 Семеен бизнес Антъни Мелкиори е в Гленууд Спрингс, Колорадо, който е обявен за "най-забавният град в Америка".
Travel Channel Europe: Bulgarian 02-04-17 20:00 Препродаване и преместване в Тексас 1 3 Бляскавата ловна хижа на Слей срещу претенциозното обновяване на Ранди Семейство Слей проектират бляскава ловна хижа, докато Ранди поразява с декоративен петел.
Travel Channel Europe: Bulgarian 02-04-17 21:00 Загадки в музея 10 11 Полетът на камбаната, заговор със супа с арсен и скачащият Джак Дон Уайлдман изследва реплика на най-известната камбана на Америка, инспектира снимка на подозрително изглеждащ главен готвач и разследва илюстрована книга, изобразяваща дяволски демон.
Travel Channel Europe: Bulgarian 02-04-17 22:00 Влакове по трудни маршрути 1 3 Виетнам: експресен влак "Обединение" Започвайки пътуването си в северната част на Виетнам, Зей Хардинг открива, че железопътната линия е изиграла важна роля в най-новата история на страната.
Travel Channel Europe: Bulgarian 02-04-17 23:00 Строителство в Аляска 3 5 Дъвроделецът-нинджа На строителните обекти продължават да изникват трудности. Лий води помощник, който наричат „дърводелецът-нинджа“, за да може проектът да бъде завършен в срок.
Travel Channel Europe: Bulgarian 02-04-17 0:00 Експедиция в неизвестното 3 5 Клонирането на вълнистия мамут За да помогне на клонирането на изчезналия вълнист мамут, Джош посещава корейска биотехнологична лаборатория, която ръководи проекта, и изкопава древни кости в канадска мина. След това той се спуска в огромна дупка в Сибир, за да извлече замразена ДНК.
Travel Channel Europe: Bulgarian 02-04-17 1:00 Най-великите приключения с мотоциклет в света – последното предизвикателство 13 3 Юта – няма връщане назад След като се бори гръмотевични бури и технически кошмари, Хенри получава шанс да остане в историята на мотоциклетизма и да управлява класически мотоциклет отпреди 1955 г. в опит да подобри световния рекорд за наземна скорост.
Travel Channel Europe: Bulgarian 02-04-17 2:00 Влакове по трудни маршрути 1 3 Виетнам: експресен влак "Обединение" Започвайки пътуването си в северната част на Виетнам, Зей Хардинг открива, че железопътната линия е изиграла важна роля в най-новата история на страната.
Travel Channel Europe: Bulgarian 02-04-17 3:00 Трудни пътешествия: Бразилия 1 5 От Порто Вельо до Игуасу Оставяйки гъстата непроходима джунгла зад себе си, Райън започва обиколката си из житните полета и големите равнини на Бразилия в селскостопанската провинция Мато Гросо.
Travel Channel Europe: Bulgarian 02-04-17 3:30 Трудни пътешествия: Бразилия 1 6 От водопадите Игуасу до Рио де Жанейро Райън се връща на пътя и неговите умения по сандбординг и йога са подложени на изпитание в курортния град Флорианополис. Райън научава за японската култура в Сао Пауло и след това при заминаването си решава да се изкачи на Педро до Бау (Pedro do Bau).
Travel Channel Europe: Bulgarian 02-04-17 4:00 Експедиция в неизвестното 3 5 Клонирането на вълнистия мамут За да помогне на клонирането на изчезналия вълнист мамут, Джош посещава корейска биотехнологична лаборатория, която ръководи проекта, и изкопава древни кости в канадска мина. След това той се спуска в огромна дупка в Сибир, за да извлече замразена ДНК.
Travel Channel Europe: Bulgarian 02-04-17 5:00 Загадки в музея 6 9 Невестата на крадеца; нощта, сринала основите на диско музиката; бягство по море Водещият Дон Уайлдман разглежда стар дилижанс Конкорд, който символизира една разбита мечта, колекция от стопени винилови плочи, които са предизвикали упадъка на едно културно чудо, и модел на кораб, който е символ на борба за свобода.
Travel Channel Europe: Bulgarian 02-04-17 6:00 Трудни пътешествия: Бразилия 1 5 От Порто Вельо до Игуасу Оставяйки гъстата непроходима джунгла зад себе си, Райън започва обиколката си из житните полета и големите равнини на Бразилия в селскостопанската провинция Мато Гросо.
Travel Channel Europe: Bulgarian 02-04-17 6:30 Трудни пътешествия: Бразилия 1 6 От водопадите Игуасу до Рио де Жанейро Райън се връща на пътя и неговите умения по сандбординг и йога са подложени на изпитание в курортния град Флорианополис. Райън научава за японската култура в Сао Пауло и след това при заминаването си решава да се изкачи на Педро до Бау (Pedro do Bau).
Travel Channel Europe: Bulgarian 03-04-17 7:00 Търсене на дом по света 84 10 В Мадрид може да се научи много Когато Пийт е приет в бизнес училище в Мадрид, за всички е ясно, че годеницата му Мишел ще отиде с него. Двойката иска да увеличи своя опит, като намери централно разположен дом с автентичен испански стил за ограничен бюджет.
Travel Channel Europe: Bulgarian 03-04-17 7:30 Търсене на дом по света 66 11 Преподаване на йога и среща с викингите в Амстердам Нюйоркчанката Ейми се насочва към йога, за да може да премине през труден период в живота си. В резултат на това тя се записва в магистърска програма по бизнес администрация в престижен университет в Бройкелен, Холандия, с цел да съчетае своята страст към йога със своята работа.
Travel Channel Europe: Bulgarian 03-04-17 8:00 Търсене на дом по света 75 12 Това е твоят Лунд Една двойка търсят дом, който да отговаря на всички техни потребности, в Лунд, Швеция.
Travel Channel Europe: Bulgarian 03-04-17 8:30 Търсене на дом по света 75 13 Туристи в Сан Мигел де Аленде Писатели и световни пътешественици, Стивън и Лесли се заселват в Сан Мигел де Аленде.
Travel Channel Europe: Bulgarian 03-04-17 9:00 Животът е плаж 1 16 Музика край морето Най-добри приятели отварят звукозаписно студио на плажа в Никарагуа. В Мексико един човек прави остров от пластмасови бутилки, а един местен жител на Канзас се премества в Пуерто Рико, за да стане капитан на кораб.
Travel Channel Europe: Bulgarian 03-04-17 9:30 Животът е плаж 1 2 Компания на плажа От спа в задния двор в Коста Рика, до плаващ камион за продажба на пица на Вирджинските острови, преселници се освобождават от стреса на ежедневието, за да изживеят най-големите си фантазии на най-добрите плажове в целия свят.
Travel Channel Europe: Bulgarian 03-04-17 10:00 Невъзможен хотел 5 1 Упадък в Удсток Антъни Мелкиори посещава страхотният и историческия Уудсток, Ню Йорк, за да изправи на крака западащия 35-стаен хотел Уудсток Лодж.
Travel Channel Europe: Bulgarian 03-04-17 11:00 Загадки в музея 6 10 Драматично отстъпничество, полет в погрешна посока, отмъщението на каубоя Водещият Дон Уайлдман изследва револвер, използван във вражеска ситуация, останки от самолет, които говорят за опасно приключение, и снимки от полицейски досиета, които свързват престъпна група с неочакван герой.
Travel Channel Europe: Bulgarian 03-04-17 12:00 Експедиция в неизвестното 1 6 Изгубеното злато на капитан Морган Джош се гмурка в Лахас Риф (Lajas Reef) по крайбрежието на Панама в търсене на сандъка със съкровището на потъналия флагманския кораб на легендарния пират капитан Морган. Пътуването му го отвежда в Панама Сити и той посещава Панамския канал - едно съвременно чудо.
Travel Channel Europe: Bulgarian 03-04-17 13:00 Търсене на дом по света 84 10 В Мадрид може да се научи много Когато Пийт е приет в бизнес училище в Мадрид, за всички е ясно, че годеницата му Мишел ще отиде с него. Двойката иска да увеличи своя опит, като намери централно разположен дом с автентичен испански стил за ограничен бюджет.
Travel Channel Europe: Bulgarian 03-04-17 13:30 Търсене на дом по света 66 11 Преподаване на йога и среща с викингите в Амстердам Нюйоркчанката Ейми се насочва към йога, за да може да премине през труден период в живота си. В резултат на това тя се записва в магистърска програма по бизнес администрация в престижен университет в Бройкелен, Холандия, с цел да съчетае своята страст към йога със своята работа.
Travel Channel Europe: Bulgarian 03-04-17 14:00 Търсене на дом по света 75 12 Това е твоят Лунд Една двойка търсят дом, който да отговаря на всички техни потребности, в Лунд, Швеция.
Travel Channel Europe: Bulgarian 03-04-17 14:30 Търсене на дом по света 75 13 Туристи в Сан Мигел де Аленде Писатели и световни пътешественици, Стивън и Лесли се заселват в Сан Мигел де Аленде.
Travel Channel Europe: Bulgarian 03-04-17 15:00 Животът е плаж 1 16 Музика край морето Най-добри приятели отварят звукозаписно студио на плажа в Никарагуа. В Мексико един човек прави остров от пластмасови бутилки, а един местен жител на Канзас се премества в Пуерто Рико, за да стане капитан на кораб.
Travel Channel Europe: Bulgarian 03-04-17 15:30 Животът е плаж 1 2 Компания на плажа От спа в задния двор в Коста Рика, до плаващ камион за продажба на пица на Вирджинските острови, преселници се освобождават от стреса на ежедневието, за да изживеят най-големите си фантазии на най-добрите плажове в целия свят.
Travel Channel Europe: Bulgarian 03-04-17 16:00 Строителство в Аляска 3 6 Балансиращо действие Строежите стават все по-високи и работата става все по-опасна, когато екипът на Лий трябва да балансира върху една греда на втория етаж, за да си свърши работата.
Travel Channel Europe: Bulgarian 03-04-17 17:00 Невъзможен хотел 5 1 Упадък в Удсток Антъни Мелкиори посещава страхотният и историческия Уудсток, Ню Йорк, за да изправи на крака западащия 35-стаен хотел Уудсток Лодж.
Travel Channel Europe: Bulgarian 03-04-17 18:00 Странни храни в Америка 1 4 Бостън Андрю Зимерн посещава Бостън – градът, в който е поставено началото на независимостта на Америка и в който хората все още правят нещата по свой собствен начин, особено когато става въпрос за храната.
Travel Channel Europe: Bulgarian 03-04-17 19:00 Търсене на дом по света 84 11 Преместване в Торино Ник и Ребека Чин са планирали осиновяване от Китай след брака си. На 30 годишна възраст, те най-накрая могат да реализират осиновяването и са подали документи в Батавия, Илинойс. Тогава от работата на Ник го прехвърлят в Торино, Италия.
Travel Channel Europe: Bulgarian 03-04-17 19:30 Търсене на дом по света 76 1 Завръщане в Берлин Алекс и Фернандо са създали свой съвместен живот в Сиатъл, но след 17 години те са решили, че е време да се върнат в Берлин за една емоционална среща с отдавна изгубеното семейството на Алекс.
Travel Channel Europe: Bulgarian 03-04-17 20:00 Търсене на дом по света 76 2 Установяване във Висбаден Трейси и Ник планират да обиколят Европа с децата си, а след това – да се установят във Висбаден, Германия.
Travel Channel Europe: Bulgarian 03-04-17 20:30 Търсене на дом по света 76 3 Шофиране с включени спирачки Джун и Арунас напускат големия град Дъблин, за да се установят в провинцията на Литва.
Travel Channel Europe: Bulgarian 03-04-17 21:00 Животът е плаж 1 16 Музика край морето Най-добри приятели отварят звукозаписно студио на плажа в Никарагуа. В Мексико един човек прави остров от пластмасови бутилки, а един местен жител на Канзас се премества в Пуерто Рико, за да стане капитан на кораб.
Travel Channel Europe: Bulgarian 03-04-17 21:30 Животът е плаж 1 2 Компания на плажа От спа в задния двор в Коста Рика, до плаващ камион за продажба на пица на Вирджинските острови, преселници се освобождават от стреса на ежедневието, за да изживеят най-големите си фантазии на най-добрите плажове в целия свят.
Travel Channel Europe: Bulgarian 03-04-17 22:00 Най-добрите мотоциклетни маршрути 1 1 По щатско шосе 1 Ако има един маршрут, който означава да управляваш американската мечта в един лесен, едноседмичен, достъпен пакет, това трябва да е щатско шосе 1.
Travel Channel Europe: Bulgarian 03-04-17 23:00 Загадки в музея 10 11 Полетът на камбаната, заговор със супа с арсен и скачащият Джак Дон Уайлдман изследва реплика на най-известната камбана на Америка, инспектира снимка на подозрително изглеждащ главен готвач и разследва илюстрована книга, изобразяваща дяволски демон.
Travel Channel Europe: Bulgarian 03-04-17 0:00 Странни храни в Америка 1 4 Бостън Андрю Зимерн посещава Бостън – градът, в който е поставено началото на независимостта на Америка и в който хората все още правят нещата по свой собствен начин, особено когато става въпрос за храната.
Travel Channel Europe: Bulgarian 03-04-17 1:00 Загадки в музея 6 10 Драматично отстъпничество, полет в погрешна посока, отмъщението на каубоя Водещият Дон Уайлдман изследва револвер, използван във вражеска ситуация, останки от самолет, които говорят за опасно приключение, и снимки от полицейски досиета, които свързват престъпна група с неочакван герой.
Travel Channel Europe: Bulgarian 03-04-17 2:00 Експедиция в неизвестното 1 6 Изгубеното злато на капитан Морган Джош се гмурка в Лахас Риф (Lajas Reef) по крайбрежието на Панама в търсене на сандъка със съкровището на потъналия флагманския кораб на легендарния пират капитан Морган. Пътуването му го отвежда в Панама Сити и той посещава Панамския канал - едно съвременно чудо.
Travel Channel Europe: Bulgarian 03-04-17 3:00 Най-добрите мотоциклетни маршрути 1 1 По щатско шосе 1 Ако има един маршрут, който означава да управляваш американската мечта в един лесен, едноседмичен, достъпен пакет, това трябва да е щатско шосе 1.
Travel Channel Europe: Bulgarian 03-04-17 4:00 Загадки в музея 10 11 Полетът на камбаната, заговор със супа с арсен и скачащият Джак Дон Уайлдман изследва реплика на най-известната камбана на Америка, инспектира снимка на подозрително изглеждащ главен готвач и разследва илюстрована книга, изобразяваща дяволски демон.
Travel Channel Europe: Bulgarian 03-04-17 5:00 Странни храни в Америка 1 4 Бостън Андрю Зимерн посещава Бостън – градът, в който е поставено началото на независимостта на Америка и в който хората все още правят нещата по свой собствен начин, особено когато става въпрос за храната.
Travel Channel Europe: Bulgarian 03-04-17 6:00 Загадки в музея 6 10 Драматично отстъпничество, полет в погрешна посока, отмъщението на каубоя Водещият Дон Уайлдман изследва револвер, използван във вражеска ситуация, останки от самолет, които говорят за опасно приключение, и снимки от полицейски досиета, които свързват престъпна група с неочакван герой.
Travel Channel Europe: Bulgarian 04-04-17 7:00 Търсене на дом по света 84 11 Преместване в Торино Ник и Ребека Чин са планирали осиновяване от Китай след брака си. На 30 годишна възраст, те най-накрая могат да реализират осиновяването и са подали документи в Батавия, Илинойс. Тогава от работата на Ник го прехвърлят в Торино, Италия.
Travel Channel Europe: Bulgarian 04-04-17 7:30 Търсене на дом по света 76 1 Завръщане в Берлин Алекс и Фернандо са създали свой съвместен живот в Сиатъл, но след 17 години те са решили, че е време да се върнат в Берлин за една емоционална среща с отдавна изгубеното семейството на Алекс.
Travel Channel Europe: Bulgarian 04-04-17 8:00 Търсене на дом по света 76 2 Установяване във Висбаден Трейси и Ник планират да обиколят Европа с децата си, а след това – да се установят във Висбаден, Германия.
Travel Channel Europe: Bulgarian 04-04-17 8:30 Търсене на дом по света 76 3 Шофиране с включени спирачки Джун и Арунас напускат големия град Дъблин, за да се установят в провинцията на Литва.
Travel Channel Europe: Bulgarian 04-04-17 9:00 Животът е плаж 1 17 Заменяйки дъжд за слънце Находчиви туристи се заселват в рая с водолазен бизнес във Френска Полинезия и училище за сърф и йога в Никарагуа.
Travel Channel Europe: Bulgarian 04-04-17 9:30 Животът е плаж 1 3 Мега Макгайвърс Един местен жител на Сан Франциско се премества в Никарагуа, за да се наслаждава на лична писта за мотокрос в задния си двор. На един океан разстояние един от друг, една двойка може да се вгледа в миналото във Фиджи, а капитан на чартърен кораб изгражда свой собствен плавателен съд за парти на Вирджинските острови.
Travel Channel Europe: Bulgarian 04-04-17 10:00 Невъзможен хотел 5 2 В борба за една почти изгубена кауза Антъни Мелкиори изпада в кризисно настроение, когато открива, че 85-стайния мотел Аутопорт (Autoport) в Стейт Колидж, Пенсилвания, е поставен под възбрана.
Travel Channel Europe: Bulgarian 04-04-17 11:00 Загадки в музея 6 11 Целувката, спасила живота на милиони хора, обирът на века, маслото на Лоренцо Водещият Дон Уайлдман изследва отливката на една жена, която е помогнала за спасяването на живота на хиляди хора, дъска за сърф, която говори за един от най-известните обири в странната, и мистериозно растение, което дава неочаквана надежда.
Travel Channel Europe: Bulgarian 04-04-17 12:00 Експедиция в неизвестното 1 7 Кодът на златото Джош се отправя към отдалечените райони на Вирджиния в търсене на легендарното съкровище на Томас Бийл, което струва милиони днес. С криптираните кодове, които крият местонахождението му, Джош предприема обиколка из Филаделфия, за да открие липсващите парчета от пъзела.
Travel Channel Europe: Bulgarian 04-04-17 13:00 Търсене на дом по света 84 11 Преместване в Торино Ник и Ребека Чин са планирали осиновяване от Китай след брака си. На 30 годишна възраст, те най-накрая могат да реализират осиновяването и са подали документи в Батавия, Илинойс. Тогава от работата на Ник го прехвърлят в Торино, Италия.
Travel Channel Europe: Bulgarian 04-04-17 13:30 Търсене на дом по света 76 1 Завръщане в Берлин Алекс и Фернандо са създали свой съвместен живот в Сиатъл, но след 17 години те са решили, че е време да се върнат в Берлин за една емоционална среща с отдавна изгубеното семейството на Алекс.
Travel Channel Europe: Bulgarian 04-04-17 14:00 Търсене на дом по света 76 2 Установяване във Висбаден Трейси и Ник планират да обиколят Европа с децата си, а след това – да се установят във Висбаден, Германия.
Travel Channel Europe: Bulgarian 04-04-17 14:30 Търсене на дом по света 76 3 Шофиране с включени спирачки Джун и Арунас напускат големия град Дъблин, за да се установят в провинцията на Литва.
Travel Channel Europe: Bulgarian 04-04-17 15:00 Животът е плаж 1 17 Заменяйки дъжд за слънце Находчиви туристи се заселват в рая с водолазен бизнес във Френска Полинезия и училище за сърф и йога в Никарагуа.
Travel Channel Europe: Bulgarian 04-04-17 15:30 Животът е плаж 1 3 Мега Макгайвърс Един местен жител на Сан Франциско се премества в Никарагуа, за да се наслаждава на лична писта за мотокрос в задния си двор. На един океан разстояние един от друг, една двойка може да се вгледа в миналото във Фиджи, а капитан на чартърен кораб изгражда свой собствен плавателен съд за парти на Вирджинските острови.
Travel Channel Europe: Bulgarian 04-04-17 16:00 Строителство в Аляска 3 7 Изчезналият хеликоптер Екипът на Лий бърза да коригира голяма грешка при изчисленията на конструкцията на езерото Бълчитна.
Travel Channel Europe: Bulgarian 04-04-17 17:00 Невъзможен хотел 5 2 В борба за една почти изгубена кауза Антъни Мелкиори изпада в кризисно настроение, когато открива, че 85-стайния мотел Аутопорт (Autoport) в Стейт Колидж, Пенсилвания, е поставен под възбрана.
Travel Channel Europe: Bulgarian 04-04-17 18:00 Странни храни в Америка 1 5 Детройт Андрю Цимерн установява, че смесицата от култури в Детройт е повече от достатъчна, за да засили неговия апетит.
Travel Channel Europe: Bulgarian 04-04-17 19:00 Търсене на дом по света 84 12 Далече от дома в Кампинас Когато Скоти и Рикардо се преместват в Бразилия заради новата работа на Скоти, те оставят семейството и приятелите си далече зад себе си, за да се установят в Кампинас. Двойката се опитва да намери дом далече от дома в рамките на бюджета си в една нова страна.
Travel Channel Europe: Bulgarian 04-04-17 19:30 Търсене на дом по света 76 4 Не ми е нужен града – дайте ми само тази селска провинция Една двойка, живяла в Будапеща в продължение на 10 години, се възползва от възможност да избяга в слънчева Испания.
Travel Channel Europe: Bulgarian 04-04-17 20:00 Търсене на дом по света 76 5 Оттегляне в Суонзи Гръцкият футболист Аргирис се оттегля в Суонзи, Уелс.
Travel Channel Europe: Bulgarian 04-04-17 20:30 Търсене на дом по света 76 6 Противоположни становища на остров Сейнт Томас Търсейки разнообразие за децата си, роденият в Ню Йорк Джон започва работа на остров Сейнт Томас.
Travel Channel Europe: Bulgarian 04-04-17 21:00 Животът е плаж 1 17 Заменяйки дъжд за слънце Находчиви туристи се заселват в рая с водолазен бизнес във Френска Полинезия и училище за сърф и йога в Никарагуа.
Travel Channel Europe: Bulgarian 04-04-17 21:30 Животът е плаж 1 3 Мега Макгайвърс Един местен жител на Сан Франциско се премества в Никарагуа, за да се наслаждава на лична писта за мотокрос в задния си двор. На един океан разстояние един от друг, една двойка може да се вгледа в миналото във Фиджи, а капитан на чартърен кораб изгражда свой собствен плавателен съд за парти на Вирджинските острови.
Travel Channel Europe: Bulgarian 04-04-17 22:00 Алкохолно пътешествие 3 2 Дзен питие След едно дълго мрачно минало Камбоджа е във възход. Джак пие специално мускулно вино с новия си приятел Чун и ловува паяци за едно въздействащо питие. Той е на посещение в Ангкор Ват и плава до едно село, за да направи малко рибен пастет.
Travel Channel Europe: Bulgarian 04-04-17 23:00 Кулинарните приключения на Джени и Оли в Дълбокия юг 1 2 Южна Каролина Вторият етап от приключението на Джени и Оли ги отвежда в Южна Каролина, където опитват домашно приготвено уиски, чарлстънски скариди и сладко мискетово вино.
Travel Channel Europe: Bulgarian 04-04-17 23:30 Кулинарните приключения на Джени и Оли в Дълбокия юг 1 3 Луизиана Луизиана е последната спирка на Джени и Оли по пътя на вкусните им приключения. Джени пробва световноизвестното "Кафе дю Монд", а Оли се разхожда по улица Бърбън. Както се казва в Ню Орлиънс: нека да продължават добрите времена.
Travel Channel Europe: Bulgarian 04-04-17 0:00 Странни храни в Америка 1 5 Детройт Андрю Цимерн установява, че смесицата от култури в Детройт е повече от достатъчна, за да засили неговия апетит.
Travel Channel Europe: Bulgarian 04-04-17 1:00 Загадки в музея 6 11 Целувката, спасила живота на милиони хора, обирът на века, маслото на Лоренцо Водещият Дон Уайлдман изследва отливката на една жена, която е помогнала за спасяването на живота на хиляди хора, дъска за сърф, която говори за един от най-известните обири в странната, и мистериозно растение, което дава неочаквана надежда.
Travel Channel Europe: Bulgarian 04-04-17 2:00 Експедиция в неизвестното 1 7 Кодът на златото Джош се отправя към отдалечените райони на Вирджиния в търсене на легендарното съкровище на Томас Бийл, което струва милиони днес. С криптираните кодове, които крият местонахождението му, Джош предприема обиколка из Филаделфия, за да открие липсващите парчета от пъзела.
Travel Channel Europe: Bulgarian 04-04-17 3:00 Алкохолно пътешествие 3 2 Дзен питие След едно дълго мрачно минало Камбоджа е във възход. Джак пие специално мускулно вино с новия си приятел Чун и ловува паяци за едно въздействащо питие. Той е на посещение в Ангкор Ват и плава до едно село, за да направи малко рибен пастет.
Travel Channel Europe: Bulgarian 04-04-17 4:00 Кулинарните приключения на Джени и Оли в Дълбокия юг 1 2 Южна Каролина Вторият етап от приключението на Джени и Оли ги отвежда в Южна Каролина, където опитват домашно приготвено уиски, чарлстънски скариди и сладко мискетово вино.
Travel Channel Europe: Bulgarian 04-04-17 4:30 Кулинарните приключения на Джени и Оли в Дълбокия юг 1 3 Луизиана Луизиана е последната спирка на Джени и Оли по пътя на вкусните им приключения. Джени пробва световноизвестното "Кафе дю Монд", а Оли се разхожда по улица Бърбън. Както се казва в Ню Орлиънс: нека да продължават добрите времена.
Travel Channel Europe: Bulgarian 04-04-17 5:00 Странни храни в Америка 1 5 Детройт Андрю Цимерн установява, че смесицата от култури в Детройт е повече от достатъчна, за да засили неговия апетит.
Travel Channel Europe: Bulgarian 04-04-17 6:00 Загадки в музея 6 11 Целувката, спасила живота на милиони хора, обирът на века, маслото на Лоренцо Водещият Дон Уайлдман изследва отливката на една жена, която е помогнала за спасяването на живота на хиляди хора, дъска за сърф, която говори за един от най-известните обири в странната, и мистериозно растение, което дава неочаквана надежда.
Travel Channel Europe: Bulgarian 05-04-17 7:00 Търсене на дом по света 84 12 Далече от дома в Кампинас Когато Скоти и Рикардо се преместват в Бразилия заради новата работа на Скоти, те оставят семейството и приятелите си далече зад себе си, за да се установят в Кампинас. Двойката се опитва да намери дом далече от дома в рамките на бюджета си в една нова страна.
Travel Channel Europe: Bulgarian 05-04-17 7:30 Търсене на дом по света 76 4 Не ми е нужен града – дайте ми само тази селска провинция Една двойка, живяла в Будапеща в продължение на 10 години, се възползва от възможност да избяга в слънчева Испания.
Travel Channel Europe: Bulgarian 05-04-17 8:00 Търсене на дом по света 76 5 Оттегляне в Суонзи Гръцкият футболист Аргирис се оттегля в Суонзи, Уелс.
Travel Channel Europe: Bulgarian 05-04-17 8:30 Търсене на дом по света 76 6 Противоположни становища на остров Сейнт Томас Търсейки разнообразие за децата си, роденият в Ню Йорк Джон започва работа на остров Сейнт Томас.
Travel Channel Europe: Bulgarian 05-04-17 9:00 Кулинарните приключения на Джени и Оли в Дълбокия юг 1 1 Кентъки Джени и Оли започват приключенията си в дълбокия Юг в Кентъки. Джени търси най-доброто пържено пилешко в щата, докато Оли е на майсторски клас за коктейли в емблематичния Сийлбийч бар.
Travel Channel Europe: Bulgarian 05-04-17 9:30 Животът е плаж 1 4 Плажът на Бради Бънч Две семейства се обединят и се преместват на Бахамските острови за един шанс в рая. В Сейнт Джон най-добри приятели донасят бира на плажа, създаващ усещане за остров, а един архитект построява шест-етажна вила във формата на яхта в Коста Рика.
Travel Channel Europe: Bulgarian 05-04-17 10:00 Невъзможен хотел 5 3 Неотложен интензивен курс в Дейтона Бийч Антъни Мелкиори е в Дайтона Бийч, Флорида, за да спаси историческия 50-стаен хотел Стриймлайн (Streamline Hotel).
Travel Channel Europe: Bulgarian 05-04-17 11:00 Загадки в музея 6 12 Порцелановите близнаци, съпругата на надзирателя, изчезналият град Атлантида Водещият Дон Уайлдман разследва китайска порцеланова кукла, която е свързана със загадъчна история за измама, една белязана от куршум шейна, която свидетелства за насилствен край, както и купчина от камъни, в които е възможно да се крие информация за изгубена цивилизация.
Travel Channel Europe: Bulgarian 05-04-17 12:00 Експедиция в неизвестното 1 8 Слънчевият камък на викингите Джош пътува до Великобритания и Норвегия, за да открие тайните на Слънчевия камък на викингите - мистичен кристал, който викингите са използвали, за да завладяват моретата. Преди да го тества, той изследва една крипта в скандинавска църква и се спуска на 1000 фута в изоставена мина.
Travel Channel Europe: Bulgarian 05-04-17 13:00 Търсене на дом по света 84 12 Далече от дома в Кампинас Когато Скоти и Рикардо се преместват в Бразилия заради новата работа на Скоти, те оставят семейството и приятелите си далече зад себе си, за да се установят в Кампинас. Двойката се опитва да намери дом далече от дома в рамките на бюджета си в една нова страна.
Travel Channel Europe: Bulgarian 05-04-17 13:30 Търсене на дом по света 76 4 Не ми е нужен града – дайте ми само тази селска провинция Една двойка, живяла в Будапеща в продължение на 10 години, се възползва от възможност да избяга в слънчева Испания.
Travel Channel Europe: Bulgarian 05-04-17 14:00 Търсене на дом по света 76 5 Оттегляне в Суонзи Гръцкият футболист Аргирис се оттегля в Суонзи, Уелс.
Travel Channel Europe: Bulgarian 05-04-17 14:30 Търсене на дом по света 76 6 Противоположни становища на остров Сейнт Томас Търсейки разнообразие за децата си, роденият в Ню Йорк Джон започва работа на остров Сейнт Томас.
Travel Channel Europe: Bulgarian 05-04-17 15:00 Кулинарните приключения на Джени и Оли в Дълбокия юг 1 1 Кентъки Джени и Оли започват приключенията си в дълбокия Юг в Кентъки. Джени търси най-доброто пържено пилешко в щата, докато Оли е на майсторски клас за коктейли в емблематичния Сийлбийч бар.
Travel Channel Europe: Bulgarian 05-04-17 15:30 Животът е плаж 1 4 Плажът на Бради Бънч Две семейства се обединят и се преместват на Бахамските острови за един шанс в рая. В Сейнт Джон най-добри приятели донасят бира на плажа, създаващ усещане за остров, а един архитект построява шест-етажна вила във формата на яхта в Коста Рика.
Travel Channel Europe: Bulgarian 05-04-17 16:00 Строителство в Аляска 3 8 Паник бутон Екипът на Лий трябва да преодолее ятата от комари и умората, за да завърши покрива на строежа на езерото Бълчитна, преди да пристигне хидропланът им, за да ги отведе у дома за един ден за почивка.
Travel Channel Europe: Bulgarian 05-04-17 17:00 Невъзможен хотел 5 3 Неотложен интензивен курс в Дейтона Бийч Антъни Мелкиори е в Дайтона Бийч, Флорида, за да спаси историческия 50-стаен хотел Стриймлайн (Streamline Hotel).
Travel Channel Europe: Bulgarian 05-04-17 18:00 Странни храни в Америка 1 6 Западна Вирджиния Андрю Цимерн облича своите ловни дрехи и мята пушката си на рамо, за да усети вкуса на живота на хората във великолепния планински щат Западна Вирджиния.
Travel Channel Europe: Bulgarian 05-04-17 19:00 Търсене на дом по света 84 13 У дома в Хампшър Дий и Джейсън са развълнувани да се преместят със семейството си от Тълса обратно у дома в Хампшър в Обединеното кралство. Но търсенето на къща, разполагаща със същото пространството, на което са се радвали в Тълса - при нейните достъпни цени - ще бъде предизвикателство.
Travel Channel Europe: Bulgarian 05-04-17 19:30 Търсене на дом по света 76 7 Заминаване след задълбочено обмисляне Клеър и Адам напускат джунглата на Лондон заради дивите земи на Австралия.
Travel Channel Europe: Bulgarian 05-04-17 20:00 Търсене на дом по света 76 8 Преминавайки през портала на Африка – Дакар, Сенегал Джед и Кара се преместват в Дакар, Сенегал, за да работят за международно развитие.
Travel Channel Europe: Bulgarian 05-04-17 20:30 Търсене на дом по света 76 9 Дом в планинската верига Данденонг Мауро и Лили се преместват от Мелбърн в планинската верига Данденонг, за да отворят свой собствен ресторант.
Travel Channel Europe: Bulgarian 05-04-17 21:00 Кулинарните приключения на Джени и Оли в Дълбокия юг 1 1 Кентъки Джени и Оли започват приключенията си в дълбокия Юг в Кентъки. Джени търси най-доброто пържено пилешко в щата, докато Оли е на майсторски клас за коктейли в емблематичния Сийлбийч бар.
Travel Channel Europe: Bulgarian 05-04-17 21:30 Животът е плаж 1 4 Плажът на Бради Бънч Две семейства се обединят и се преместват на Бахамските острови за един шанс в рая. В Сейнт Джон най-добри приятели донасят бира на плажа, създаващ усещане за остров, а един архитект построява шест-етажна вила във формата на яхта в Коста Рика.
Travel Channel Europe: Bulgarian 05-04-17 22:00 Звездите в техните автомобили 1 1 Нийл Мориси Пади Макгинес кани актьора Нийл Мориси на пътешествие по алеята на спомените. Нийл се събира отново с една британска класика и отново сяда зад волана на една луксозна лимузина, която той е купил, когато филмът „Men Behaving Badly“ (Мъже с лошо поведение) го направи звезда.
Travel Channel Europe: Bulgarian 05-04-17 22:30 Звездите в техните автомобили 1 2 Патси Кенсит Пади Макгинес се среща с Патси Кенсит, която обикаля из Ийст Енд в любимия си автомобил, в който за първи път се е почувствала свободна. Актрисата също така се потапя отново в бляскавия нощен живот на Лондон в един туристически автомобил и натиска педала на газта до краен предел в една кола – британска легенда, която някога е притежавала.
Travel Channel Europe: Bulgarian 05-04-17 23:00 Затворени и погребани 2 19 Почитател на Морис Хенри и Сам са в Източна Англия с Ник, който е луд по автомобилите Морис Майнър (Morris Minors). Въпреки това, той обича също и моторите – както британските, така и японските, както и винтидж мотоциклетите. Хенри и Сам забелязват няколко мотоциклета, които им харесват, като единият по-специално може да се нуждае от сериозен ремонт!
Travel Channel Europe: Bulgarian 05-04-17 23:30 Затворени и погребани 1 9 Хемпшър Хенри и Сам посещават два невероятни навеса в Хемпшир, където намират много японски мотоциклети, но си тръгват с истинска изненада. Продажбата на проектите им обаче се оказва истинско предизвикателство.
Travel Channel Europe: Bulgarian 05-04-17 0:00 Странни храни в Америка 1 6 Западна Вирджиния Андрю Цимерн облича своите ловни дрехи и мята пушката си на рамо, за да усети вкуса на живота на хората във великолепния планински щат Западна Вирджиния.
Travel Channel Europe: Bulgarian 05-04-17 1:00 Загадки в музея 6 12 Порцелановите близнаци, съпругата на надзирателя, изчезналият град Атлантида Водещият Дон Уайлдман разследва китайска порцеланова кукла, която е свързана със загадъчна история за измама, една белязана от куршум шейна, която свидетелства за насилствен край, както и купчина от камъни, в които е възможно да се крие информация за изгубена цивилизация.
Travel Channel Europe: Bulgarian 05-04-17 2:00 Експедиция в неизвестното 1 8 Слънчевият камък на викингите Джош пътува до Великобритания и Норвегия, за да открие тайните на Слънчевия камък на викингите - мистичен кристал, който викингите са използвали, за да завладяват моретата. Преди да го тества, той изследва една крипта в скандинавска църква и се спуска на 1000 фута в изоставена мина.
Travel Channel Europe: Bulgarian 05-04-17 3:00 Звездите в техните автомобили 1 1 Нийл Мориси Пади Макгинес кани актьора Нийл Мориси на пътешествие по алеята на спомените. Нийл се събира отново с една британска класика и отново сяда зад волана на една луксозна лимузина, която той е купил, когато филмът „Men Behaving Badly“ (Мъже с лошо поведение) го направи звезда.
Travel Channel Europe: Bulgarian 05-04-17 3:30 Звездите в техните автомобили 1 2 Патси Кенсит Пади Макгинес се среща с Патси Кенсит, която обикаля из Ийст Енд в любимия си автомобил, в който за първи път се е почувствала свободна. Актрисата също така се потапя отново в бляскавия нощен живот на Лондон в един туристически автомобил и натиска педала на газта до краен предел в една кола – британска легенда, която някога е притежавала.
Travel Channel Europe: Bulgarian 05-04-17 4:00 Затворени и погребани 2 19 Почитател на Морис Хенри и Сам са в Източна Англия с Ник, който е луд по автомобилите Морис Майнър (Morris Minors). Въпреки това, той обича също и моторите – както британските, така и японските, както и винтидж мотоциклетите. Хенри и Сам забелязват няколко мотоциклета, които им харесват, като единият по-специално може да се нуждае от сериозен ремонт!
Travel Channel Europe: Bulgarian 05-04-17 4:30 Затворени и погребани 1 9 Хемпшър Хенри и Сам посещават два невероятни навеса в Хемпшир, където намират много японски мотоциклети, но си тръгват с истинска изненада. Продажбата на проектите им обаче се оказва истинско предизвикателство.
Travel Channel Europe: Bulgarian 05-04-17 5:00 Странни храни в Америка 1 6 Западна Вирджиния Андрю Цимерн облича своите ловни дрехи и мята пушката си на рамо, за да усети вкуса на живота на хората във великолепния планински щат Западна Вирджиния.
Travel Channel Europe: Bulgarian 05-04-17 6:00 Загадки в музея 6 12 Порцелановите близнаци, съпругата на надзирателя, изчезналият град Атлантида Водещият Дон Уайлдман разследва китайска порцеланова кукла, която е свързана със загадъчна история за измама, една белязана от куршум шейна, която свидетелства за насилствен край, както и купчина от камъни, в които е възможно да се крие информация за изгубена цивилизация.
Travel Channel Europe: Bulgarian 06-04-17 7:00 Търсене на дом по света 84 13 У дома в Хампшър Дий и Джейсън са развълнувани да се преместят със семейството си от Тълса обратно у дома в Хампшър в Обединеното кралство. Но търсенето на къща, разполагаща със същото пространството, на което са се радвали в Тълса - при нейните достъпни цени - ще бъде предизвикателство.
Travel Channel Europe: Bulgarian 06-04-17 7:30 Търсене на дом по света 76 7 Заминаване след задълбочено обмисляне Клеър и Адам напускат джунглата на Лондон заради дивите земи на Австралия.
Travel Channel Europe: Bulgarian 06-04-17 8:00 Търсене на дом по света 76 8 Преминавайки през портала на Африка – Дакар, Сенегал Джед и Кара се преместват в Дакар, Сенегал, за да работят за международно развитие.
Travel Channel Europe: Bulgarian 06-04-17 8:30 Търсене на дом по света 76 9 Дом в планинската верига Данденонг Мауро и Лили се преместват от Мелбърн в планинската верига Данденонг, за да отворят свой собствен ресторант.
Travel Channel Europe: Bulgarian 06-04-17 9:00 Кулинарните приключения на Джени и Оли в Дълбокия юг 1 2 Южна Каролина Вторият етап от приключението на Джени и Оли ги отвежда в Южна Каролина, където опитват домашно приготвено уиски, чарлстънски скариди и сладко мискетово вино.
Travel Channel Europe: Bulgarian 06-04-17 9:30 Животът е плаж 1 5 Изживейте вашето приключение Приятели откриват тропическите острови с цел да търсят печалба в Панама, а неуспял актьор напуска Ел Ей, за да изживее романтична връзка във Фиджи. Един студент започва от начало в Коста Рика като намира любовта и отваря съвместно заведение за пица от Западния бряг.
Travel Channel Europe: Bulgarian 06-04-17 10:00 Невъзможен хотел 5 4 Супер Нова Скотия Антъни Мелкиори е в канадския Кейп Бретон, Нова Скотия, за да помогне за обновяването на 70-стайния хотел Хартстоун Ин (Hearthstone Inn).
Travel Channel Europe: Bulgarian 06-04-17 11:00 Загадки в музея 6 13 Изберете „И“ за изчезнал, картина на Реноар за 7 долара, тайна на тавана Водещият Дон Уайлдман изследва окъсана книга, която може да обясни изчезването на писател, картина на Реноар, за която се смята, че е закупена на битпазар, и полицейски дневник, описващ историята на тайна любовна афера.
Travel Channel Europe: Bulgarian 06-04-17 12:00 Експедиция в неизвестното 1 9 Апокалипсисът на маите Джош намира човешки черепи и жертвени олтари на древните маи в пещерите в джунглите и руините на Мексико, докато проучва падането на забележителната империя на маите.
Travel Channel Europe: Bulgarian 06-04-17 13:00 Търсене на дом по света 84 13 У дома в Хампшър Дий и Джейсън са развълнувани да се преместят със семейството си от Тълса обратно у дома в Хампшър в Обединеното кралство. Но търсенето на къща, разполагаща със същото пространството, на което са се радвали в Тълса - при нейните достъпни цени - ще бъде предизвикателство.
Travel Channel Europe: Bulgarian 06-04-17 13:30 Търсене на дом по света 76 7 Заминаване след задълбочено обмисляне Клеър и Адам напускат джунглата на Лондон заради дивите земи на Австралия.
Travel Channel Europe: Bulgarian 06-04-17 14:00 Търсене на дом по света 76 8 Преминавайки през портала на Африка – Дакар, Сенегал Джед и Кара се преместват в Дакар, Сенегал, за да работят за международно развитие.
Travel Channel Europe: Bulgarian 06-04-17 14:30 Търсене на дом по света 76 9 Дом в планинската верига Данденонг Мауро и Лили се преместват от Мелбърн в планинската верига Данденонг, за да отворят свой собствен ресторант.
Travel Channel Europe: Bulgarian 06-04-17 15:00 Кулинарните приключения на Джени и Оли в Дълбокия юг 1 2 Южна Каролина Вторият етап от приключението на Джени и Оли ги отвежда в Южна Каролина, където опитват домашно приготвено уиски, чарлстънски скариди и сладко мискетово вино.
Travel Channel Europe: Bulgarian 06-04-17 15:30 Животът е плаж 1 5 Изживейте вашето приключение Приятели откриват тропическите острови с цел да търсят печалба в Панама, а неуспял актьор напуска Ел Ей, за да изживее романтична връзка във Фиджи. Един студент започва от начало в Коста Рика като намира любовта и отваря съвместно заведение за пица от Западния бряг.
Travel Channel Europe: Bulgarian 06-04-17 16:00 Строителство в Аляска 3 9 Ден за игра Точно когато Дерек и неговата група приятели са на път да се откажат от мечтата си за ски хижа на стръмния склон, Аляска им подарява чудо, което превръща тъжния ден в ден за игра.
Travel Channel Europe: Bulgarian 06-04-17 17:00 Невъзможен хотел 5 4 Супер Нова Скотия Антъни Мелкиори е в канадския Кейп Бретон, Нова Скотия, за да помогне за обновяването на 70-стайния хотел Хартстоун Ин (Hearthstone Inn).
Travel Channel Europe: Bulgarian 06-04-17 18:00 Странни храни в Америка 1 7 Чарлстън Андрю Цимерн отива отвъд разходките с файтон и обиколките на плантациите, за да опита истинския вкус на кулинарната сцена в Чарлстън.
Travel Channel Europe: Bulgarian 06-04-17 19:00 Търсене на дом по света 84 1 Малка ода на радостта в Оундъл, Обединеното кралство Една странна жена търси английско жилище – скъпоценен камък – което да може да приюти нейните четирима домашни любимци. Може би ще й се наложи да се възползва от вътрешната си военна дисциплина, ако иска да намери английско жилище със също толкова характер и чар, колкото притежава самата тя.
Travel Channel Europe: Bulgarian 06-04-17 19:30 Търсене на дом по света 76 10 Четиричленно семейство удължава летата си в Минесота, купувайки дом на Карибите Едно семейство от Минесота планира да запази дома си в студената част на Америка и да закупи друг сред пясъците на Карибите.
Travel Channel Europe: Bulgarian 06-04-17 20:00 Търсене на дом по света 76 11 Установяване в Хонг Конг Световните пътешественици Блейк и Кейти намират първия си постоянен дом в Хонг Конг.
Travel Channel Europe: Bulgarian 06-04-17 20:30 Търсене на дом по света 76 12 Оставих арфата си в Денвър Вирджиния и Брет се преместват от Денвър в Канагава, Япония.
Travel Channel Europe: Bulgarian 06-04-17 21:00 Кулинарните приключения на Джени и Оли в Дълбокия юг 1 2 Южна Каролина Вторият етап от приключението на Джени и Оли ги отвежда в Южна Каролина, където опитват домашно приготвено уиски, чарлстънски скариди и сладко мискетово вино.
Travel Channel Europe: Bulgarian 06-04-17 21:30 Животът е плаж 1 5 Изживейте вашето приключение Приятели откриват тропическите острови с цел да търсят печалба в Панама, а неуспял актьор напуска Ел Ей, за да изживее романтична връзка във Фиджи. Един студент започва от начало в Коста Рика като намира любовта и отваря съвместно заведение за пица от Западния бряг.
Travel Channel Europe: Bulgarian 06-04-17 22:00 Трудни пътешествия: Индия 2 1 От Делхи до подножието на Хималаите Колин и Райън Пайл тръгват от Делхи на едно епично приключение със своите култови мотоциклети „Индиън Роял Енфийлд“. Те ще обиколят Индия за 54 дни и ще изминат 14 000 километра.
Travel Channel Europe: Bulgarian 06-04-17 22:30 Трудни пътешествия: Индия 2 2 От границата с Пакистан до Великата индийска пустиня Тар Братята Пайл оцеляват на опасните планински пътища в Индия и се отправят към Амритсар, където се намира спокойният Златен храм на сикхите и непостоянната граница между Индия и Пакистан.
Travel Channel Europe: Bulgarian 06-04-17 23:00 Влакове по трудни маршрути 1 4 Железопътната мрежа на независима Индия Зей Хардинг предприема епично пътешествие по една от най-големите железопътни мрежи в света.
Travel Channel Europe: Bulgarian 06-04-17 0:00 Странни храни в Америка 1 7 Чарлстън Андрю Цимерн отива отвъд разходките с файтон и обиколките на плантациите, за да опита истинския вкус на кулинарната сцена в Чарлстън.
Travel Channel Europe: Bulgarian 06-04-17 1:00 Загадки в музея 6 13 Изберете „И“ за изчезнал, картина на Реноар за 7 долара, тайна на тавана Водещият Дон Уайлдман изследва окъсана книга, която може да обясни изчезването на писател, картина на Реноар, за която се смята, че е закупена на битпазар, и полицейски дневник, описващ историята на тайна любовна афера.
Travel Channel Europe: Bulgarian 06-04-17 2:00 Експедиция в неизвестното 1 9 Апокалипсисът на маите Джош намира човешки черепи и жертвени олтари на древните маи в пещерите в джунглите и руините на Мексико, докато проучва падането на забележителната империя на маите.
Travel Channel Europe: Bulgarian 06-04-17 3:00 Трудни пътешествия: Индия 2 1 От Делхи до подножието на Хималаите Колин и Райън Пайл тръгват от Делхи на едно епично приключение със своите култови мотоциклети „Индиън Роял Енфийлд“. Те ще обиколят Индия за 54 дни и ще изминат 14 000 километра.
Travel Channel Europe: Bulgarian 06-04-17 3:30 Трудни пътешествия: Индия 2 2 От границата с Пакистан до Великата индийска пустиня Тар Братята Пайл оцеляват на опасните планински пътища в Индия и се отправят към Амритсар, където се намира спокойният Златен храм на сикхите и непостоянната граница между Индия и Пакистан.
Travel Channel Europe: Bulgarian 06-04-17 4:00 Влакове по трудни маршрути 1 4 Железопътната мрежа на независима Индия Зей Хардинг предприема епично пътешествие по една от най-големите железопътни мрежи в света.
Travel Channel Europe: Bulgarian 06-04-17 5:00 Странни храни в Америка 1 7 Чарлстън Андрю Цимерн отива отвъд разходките с файтон и обиколките на плантациите, за да опита истинския вкус на кулинарната сцена в Чарлстън.
Travel Channel Europe: Bulgarian 06-04-17 6:00 Загадки в музея 6 13 Изберете „И“ за изчезнал, картина на Реноар за 7 долара, тайна на тавана Водещият Дон Уайлдман изследва окъсана книга, която може да обясни изчезването на писател, картина на Реноар, за която се смята, че е закупена на битпазар, и полицейски дневник, описващ историята на тайна любовна афера.
Travel Channel Europe: Bulgarian 07-04-17 7:00 Търсене на дом по света 84 1 Малка ода на радостта в Оундъл, Обединеното кралство Една странна жена търси английско жилище – скъпоценен камък – което да може да приюти нейните четирима домашни любимци. Може би ще й се наложи да се възползва от вътрешната си военна дисциплина, ако иска да намери английско жилище със също толкова характер и чар, колкото притежава самата тя.
Travel Channel Europe: Bulgarian 07-04-17 7:30 Търсене на дом по света 76 10 Четиричленно семейство удължава летата си в Минесота, купувайки дом на Карибите Едно семейство от Минесота планира да запази дома си в студената част на Америка и да закупи друг сред пясъците на Карибите.
Travel Channel Europe: Bulgarian 07-04-17 8:00 Търсене на дом по света 76 11 Установяване в Хонг Конг Световните пътешественици Блейк и Кейти намират първия си постоянен дом в Хонг Конг.
Travel Channel Europe: Bulgarian 07-04-17 8:30 Търсене на дом по света 76 12 Оставих арфата си в Денвър Вирджиния и Брет се преместват от Денвър в Канагава, Япония.
Travel Channel Europe: Bulgarian 07-04-17 9:00 Кулинарните приключения на Джени и Оли в Дълбокия юг 1 3 Луизиана Луизиана е последната спирка на Джени и Оли по пътя на вкусните им приключения. Джени пробва световноизвестното "Кафе дю Монд", а Оли се разхожда по улица Бърбън. Както се казва в Ню Орлиънс: нека да продължават добрите времена.
Travel Channel Europe: Bulgarian 07-04-17 9:30 Животът е плаж 1 6 Остров от рециклирани бутилки Един дърводелец се отправя към Мексико, за да изгради остров от рециклирани бутилки, докато двама приятели могат да се похвалят с най-доброто парти в Никарагуа и със звукозаписно студио на брега на океана. Един местен жител на Канзас поема по пътя към успеха в Пуерто Рико.
Travel Channel Europe: Bulgarian 07-04-17 10:00 Невъзможен хотел 5 5 Лошо управление Антъни Мелкиори е в Крукстон, Минесота, за да помогне на западащия 73-стаен хотел с конферентен център Крукстон Ин анд Конвеншън център (Crookston Inn & Convention Center).
Travel Channel Europe: Bulgarian 07-04-17 11:00 Загадки в музея 7 1 Целофан, изригването на Едекумбе и краля на паркинга Водещият Дон Уайлдман изследва филмова ролка, предизвикала революция в търговията на дребно, жакет, принадлежал на шегаджия с експлозивно чувство за хумор, и нетрадиционна находка, която разкрива 500-годишна мистерия.
Travel Channel Europe: Bulgarian 07-04-17 12:00 Експедиция в неизвестното 1 10 Тайните на Наска Джош лети до Перу, за да проучи гигантските рисунки, начертани върху земята от древните племена Наска. Като изучава новооткритите линии и се присъединява към психеделичен ритуал на Наска, Джош разкрива истинския смисъл на тези загадъчни рисунки.
Travel Channel Europe: Bulgarian 07-04-17 13:00 Търсене на дом по света 84 1 Малка ода на радостта в Оундъл, Обединеното кралство Една странна жена търси английско жилище – скъпоценен камък – което да може да приюти нейните четирима домашни любимци. Може би ще й се наложи да се възползва от вътрешната си военна дисциплина, ако иска да намери английско жилище със също толкова характер и чар, колкото притежава самата тя.
Travel Channel Europe: Bulgarian 07-04-17 13:30 Търсене на дом по света 76 10 Четиричленно семейство удължава летата си в Минесота, купувайки дом на Карибите Едно семейство от Минесота планира да запази дома си в студената част на Америка и да закупи друг сред пясъците на Карибите.
Travel Channel Europe: Bulgarian 07-04-17 14:00 Търсене на дом по света 76 11 Установяване в Хонг Конг Световните пътешественици Блейк и Кейти намират първия си постоянен дом в Хонг Конг.
Travel Channel Europe: Bulgarian 07-04-17 14:30 Търсене на дом по света 76 12 Оставих арфата си в Денвър Вирджиния и Брет се преместват от Денвър в Канагава, Япония.
Travel Channel Europe: Bulgarian 07-04-17 15:00 Кулинарните приключения на Джени и Оли в Дълбокия юг 1 3 Луизиана Луизиана е последната спирка на Джени и Оли по пътя на вкусните им приключения. Джени пробва световноизвестното "Кафе дю Монд", а Оли се разхожда по улица Бърбън. Както се казва в Ню Орлиънс: нека да продължават добрите времена.
Travel Channel Europe: Bulgarian 07-04-17 15:30 Животът е плаж 1 6 Остров от рециклирани бутилки Един дърводелец се отправя към Мексико, за да изгради остров от рециклирани бутилки, докато двама приятели могат да се похвалят с най-доброто парти в Никарагуа и със звукозаписно студио на брега на океана. Един местен жител на Канзас поема по пътя към успеха в Пуерто Рико.
Travel Channel Europe: Bulgarian 07-04-17 16:00 Строителство в Аляска 3 10 Внимание! Напрежението на строежа на Дерек на стръмния склон близо до Валдес ескалира, след като в района се излива дъжд и злополука на покрива за малко не погубва член на екипа.
Travel Channel Europe: Bulgarian 07-04-17 17:00 Невъзможен хотел 5 5 Лошо управление Антъни Мелкиори е в Крукстон, Минесота, за да помогне на западащия 73-стаен хотел с конферентен център Крукстон Ин анд Конвеншън център (Crookston Inn & Convention Center).
Travel Channel Europe: Bulgarian 07-04-17 18:00 Странни храни в Америка 1 8 Савана Андрю Цимерн предприема пътуване до крайбрежния кръстопът на Юга: Савана, Джорджия.
Travel Channel Europe: Bulgarian 07-04-17 19:00 Търсене на дом по света 84 2 Прага, храна, любов Две най-добри приятелки – Кери и Ширин се преместват в Прага, за да живеят заедно за първи път. Тъй като нито една от двете няма работа в техния нов град, те ще трябва да вземат някои трудни решения за това какво да пожертват от списъка си с желания.
Travel Channel Europe: Bulgarian 07-04-17 19:30 Търсене на дом по света 76 13 Екологично предизвикателство в стария град Една млада двойка търси екологосъобразен живот в един от най-старите градове в света - Атина.
Travel Channel Europe: Bulgarian 07-04-17 20:00 Търсене на дом по света 77 1 Голямо семейство на малкия карибски остров Сейнт Еустатиус Един археолог премества младото си семейство на малкия карибския остров Сейнт Еустатиус.
Travel Channel Europe: Bulgarian 07-04-17 20:30 Търсене на дом по света 77 2 В Санта Маринела Райън и Мелиса имат дълбока връзка с Италия. Когато училището на Райън му предлага едногодишен отпуск, те виждат това като идеална възможност да запознаят младите си синове със страната, която е имала такова голямо значение за отношенията им.
Travel Channel Europe: Bulgarian 07-04-17 21:00 Кулинарните приключения на Джени и Оли в Дълбокия юг 1 3 Луизиана Луизиана е последната спирка на Джени и Оли по пътя на вкусните им приключения. Джени пробва световноизвестното "Кафе дю Монд", а Оли се разхожда по улица Бърбън. Както се казва в Ню Орлиънс: нека да продължават добрите времена.
Travel Channel Europe: Bulgarian 07-04-17 21:30 Животът е плаж 1 6 Остров от рециклирани бутилки Един дърводелец се отправя към Мексико, за да изгради остров от рециклирани бутилки, докато двама приятели могат да се похвалят с най-доброто парти в Никарагуа и със звукозаписно студио на брега на океана. Един местен жител на Канзас поема по пътя към успеха в Пуерто Рико.
Travel Channel Europe: Bulgarian 07-04-17 22:00 Строителство в Аляска 3 6 Балансиращо действие Строежите стават все по-високи и работата става все по-опасна, когато екипът на Лий трябва да балансира върху една греда на втория етаж, за да си свърши работата.
Travel Channel Europe: Bulgarian 07-04-17 23:00 Живот в дървена вила 2 5 Селска къща – мечта в горите на Грийн Маунтънс Джаред е ентусиазиран любител на живота на открито, който прекарва времето си, занимавайки се с лов, туризъм, ски и с управление на неговия ATV. Той се надява да намери селски дървена къща в близост до централната част на Върмонт, за да бъде по-близо до дейностите на открито, които обича.
Travel Channel Europe: Bulgarian 07-04-17 23:30 Живот в дървена вила 2 6 Ваканционна дървена къща за приключения на открито Едно четиричленно семейство от Колорадо посещава три селски ваканционни къщи с надеждата да открият дървената къща на мечтите си – но дали идеалният дом ще се вмести в бюджета им?
Travel Channel Europe: Bulgarian 07-04-17 0:00 Странни храни в Америка 1 8 Савана Андрю Цимерн предприема пътуване до крайбрежния кръстопът на Юга: Савана, Джорджия.
Travel Channel Europe: Bulgarian 07-04-17 1:00 Загадки в музея 7 1 Целофан, изригването на Едекумбе и краля на паркинга Водещият Дон Уайлдман изследва филмова ролка, предизвикала революция в търговията на дребно, жакет, принадлежал на шегаджия с експлозивно чувство за хумор, и нетрадиционна находка, която разкрива 500-годишна мистерия.
Travel Channel Europe: Bulgarian 07-04-17 2:00 Експедиция в неизвестното 1 10 Тайните на Наска Джош лети до Перу, за да проучи гигантските рисунки, начертани върху земята от древните племена Наска. Като изучава новооткритите линии и се присъединява към психеделичен ритуал на Наска, Джош разкрива истинския смисъл на тези загадъчни рисунки.
Travel Channel Europe: Bulgarian 07-04-17 3:00 Строителство в Аляска 3 6 Балансиращо действие Строежите стават все по-високи и работата става все по-опасна, когато екипът на Лий трябва да балансира върху една греда на втория етаж, за да си свърши работата.
Travel Channel Europe: Bulgarian 07-04-17 4:00 Живот в дървена вила 2 5 Селска къща – мечта в горите на Грийн Маунтънс Джаред е ентусиазиран любител на живота на открито, който прекарва времето си, занимавайки се с лов, туризъм, ски и с управление на неговия ATV. Той се надява да намери селски дървена къща в близост до централната част на Върмонт, за да бъде по-близо до дейностите на открито, които обича.
Travel Channel Europe: Bulgarian 07-04-17 4:30 Живот в дървена вила 2 6 Ваканционна дървена къща за приключения на открито Едно четиричленно семейство от Колорадо посещава три селски ваканционни къщи с надеждата да открият дървената къща на мечтите си – но дали идеалният дом ще се вмести в бюджета им?
Travel Channel Europe: Bulgarian 07-04-17 5:00 Странни храни в Америка 1 8 Савана Андрю Цимерн предприема пътуване до крайбрежния кръстопът на Юга: Савана, Джорджия.
Travel Channel Europe: Bulgarian 07-04-17 6:00 Загадки в музея 7 1 Целофан, изригването на Едекумбе и краля на паркинга Водещият Дон Уайлдман изследва филмова ролка, предизвикала революция в търговията на дребно, жакет, принадлежал на шегаджия с експлозивно чувство за хумор, и нетрадиционна находка, която разкрива 500-годишна мистерия.
Travel Channel Europe: Bulgarian 08-04-17 7:00 Търсене на дом по света 84 2 Прага, храна, любов Две най-добри приятелки – Кери и Ширин се преместват в Прага, за да живеят заедно за първи път. Тъй като нито една от двете няма работа в техния нов град, те ще трябва да вземат някои трудни решения за това какво да пожертват от списъка си с желания.
Travel Channel Europe: Bulgarian 08-04-17 7:30 Търсене на дом по света 84 3 Недвижими имоти и родео с Джеси Джеймс Кевин, Мелинда и децата им са готови за едно приключение, когато те следват Кевин, премествайки се във връзка с работата му от Мисури в Редландс, Австралия. Агентът по недвижими имоти Джеси Джеймс си слага каубойската шапка и им помага в търсенето и проверката на реалността.
Travel Channel Europe: Bulgarian 08-04-17 8:00 Търсене на дом по света 84 4 Време за семейството в Гуанакасте, Коста Рика Между заниманията на техните момчета и техните собствени забързани графици на работа, Къртис убеждава Анжела, че семейството им има нужда от ваканционен дом, за да избягат от всичко. Те решават да подарят на своите момчета приключението на живота им в Гуанакасте, Коста Рика.
Travel Channel Europe: Bulgarian 08-04-17 8:30 Търсене на дом по света 84 5 От Калифорния до Швейцария Преди години Алексис е дал обещание на жена си Зюлейми, че някой ден, някак си те ще намерят начин да живеят в Европа. Това е била нейната мечта и сега, с възможност за работа в Цюрих, Алексис най-накрая може да изпълни това обещание.
Travel Channel Europe: Bulgarian 08-04-17 9:00 Ще мога ли да живея там? 1 5 Семейство с един доход в Казабланка Когато Ейми получава предложение за работа в Казабланка, тя и съпругът й Роб трябва да решат дали могат да напуснат дома си във Вашингтон, окръг Колумбия, и да го заменят с живот в Мароко. Те са очаровани от града, но дали ще могат да си позволят да живеят със само един доход?
Travel Channel Europe: Bulgarian 08-04-17 9:30 Ще мога ли да живея там? 1 6 Притегателната култура на Токио Мери и Маркъм се радват на живота си в Аризона, но когато Мери получава възможност да работи в чужбина, те трябва да решат дали искат да се преместят със семейството си в Токио, Япония.
Travel Channel Europe: Bulgarian 08-04-17 10:00 Невъзможен хотел 3 6 Спасителна операция Антъни Мелкиори е в Аризона, САЩ в 106-годишнния хотел Гадсдън (Gadsden).
Travel Channel Europe: Bulgarian 08-04-17 11:00 Мистерии в замъка 2 1 Дракула, кралицата и метресата, крал Артур От замъка Бран в Трансилвания идва ужасната история за кръвожаден принц, който е вдъхновил един от най-известните литературни злодеи в света.
Travel Channel Europe: Bulgarian 08-04-17 12:00 Живот в дървена вила 2 7 Ваканционна къща в Уайт Маунтин Тим и Лори са млади специалисти в Бостън, които се наслаждават на живота в града, но търсят възможност за бягство от забързаното ежедневие в края на седмицата, за да задоволят своите нужди от живот на открито.
Travel Channel Europe: Bulgarian 08-04-17 12:30 Живот в дървена вила 2 8 В търсене на вила в Сноукуолми Пас във Вашингтон Една двойка с младия си син искат да напуснат Сиатъл и да намерят своята мечтана къща в красивия планински проход Сноукуолми Пас, Вашингтон. Тъй като бюджетът им е фиксиран, те трябва да вземат трудно решение и да изберат подходящата дървена къща, която да нарекат свой нов дом.
Travel Channel Europe: Bulgarian 08-04-17 13:00 Търсене на дом по света 81 5 Радвам се да те видя отново Ерик е убедил жена си Рикса да се върнат в Ница, Франция с четирите си деца. Те искат децата им да се потопят във френската култура, но Ерик, който е писател, също така търси и вдъхновение в новия си дом.
Travel Channel Europe: Bulgarian 08-04-17 13:30 Търсене на дом по света 81 6 Нова кариера и нов дом в Малмьо, Швеция Ноел, който е дизайнер на видео игри в Сан Диего, получава предложение за работа по проект за нова игра в Швеция. Ноел е напълно погълнат от кариерата си и иска да си купят нов дом, но Сесилия предпочита да наемат жилище, докато опознаят по-добре Швеция.
Travel Channel Europe: Bulgarian 08-04-17 14:00 Търсене на дом по света 81 7 Закупуване на апартамент в Прага и взаимно обвързване Джон заминава за Прага с цел обучение, но остава заради Хонза. Сега те са готови да се обвържат един с друг и с града чрез закупуването на първия си апартамент. След като Джон се отказва от толкова много неща, за да остане с Хонза, дали Хонза ще направи някои компромиси?
Travel Channel Europe: Bulgarian 08-04-17 14:30 Търсене на дом по света 81 8 Преместване във Виго Паула и Крис преподават испански в Мериленд, но те се чувстват така, сякаш всичко, което правят, е да работят, за да си позволят заплащането на таксата за детска градина. Двойката решава да напусне Мериленд в търсене на нов живот, в чийто център да е семейството, в малкия крайбрежен град Виго в Испания.
Travel Channel Europe: Bulgarian 08-04-17 15:00 Търсене на дом по света 81 9 Отвеждайки децата в Маракеш, Мароко Парис и Фахд са започнали отглеждането на децата си в Англия, но са почувствали, че вече е време да ги въведат в културата на Фахд в Маракеш. Парис обича да се занимава с ремонтни работи, но Фахд по-скоро предпочита да намерят готов за нанасяне дом.
Travel Channel Europe: Bulgarian 08-04-17 15:30 Търсене на дом по света 81 10 Миграция към Улан Батор, Монголия Крис и Мария иска да се преместят, за да преподават в Монголия. Те са развълнувани да опознаят една от последните номадски култури на Земята, но ограниченият им бюджет ще направи по-трудно намирането на подходящ дом на този бързо-разширяващ се пазар.
Travel Channel Europe: Bulgarian 08-04-17 16:00 Животът е плаж 1 12 Доставка по вода От плаваща лодка за пица на Вирджинските острови до къща сред клоните на дърветата в Коста Рика, един семеен курорт в Мексико и сърф хотел във Фиджи, експатриатите изоставят ежедневния си живот, за да изживеят фантазиите си на най-добрите плажове в целия свят.
Travel Channel Europe: Bulgarian 08-04-17 16:30 Животът е плаж 1 13 Иноватори От специална писта за мотокрос в Никарагуа до островни иновации във Фиджи, лична подводница в Хондурас и 50-футов (15,5-метров) катамаран на Вирджинските острови, големите мечтатели изоставят ежедневните си занимания, заменяйки ги за живот в рая.
Travel Channel Europe: Bulgarian 08-04-17 17:00 Ще мога ли да живея там? 1 8 Бърза обиколка на Истанбул Соломон и Габриела получават възможност за бизнес, която ги зове в Истанбул, Турция. Те предприемат тридневно пътуване, което да им помогне да решат дали семейството им ще може да се премести от другата страна на земното кълбо.
Travel Channel Europe: Bulgarian 08-04-17 17:30 Ще мога ли да живея там? 1 9 Уличната храна в Сайгон При възникването на възможност за работа, Дей и съпругата му Лиз трябва да се решат, дали могат да се преместят в град Хошимин, Виетнам. Въпреки че семейството на Дей са виетнамци, той никога не е живял далеч от родния си град в щата Вирджиния.
Travel Channel Europe: Bulgarian 08-04-17 18:00 Живот в дървена вила 2 7 Ваканционна къща в Уайт Маунтин Тим и Лори са млади специалисти в Бостън, които се наслаждават на живота в града, но търсят възможност за бягство от забързаното ежедневие в края на седмицата, за да задоволят своите нужди от живот на открито.
Travel Channel Europe: Bulgarian 08-04-17 18:30 Живот в дървена вила 2 8 В търсене на вила в Сноукуолми Пас във Вашингтон Една двойка с младия си син искат да напуснат Сиатъл и да намерят своята мечтана къща в красивия планински проход Сноукуолми Пас, Вашингтон. Тъй като бюджетът им е фиксиран, те трябва да вземат трудно решение и да изберат подходящата дървена къща, която да нарекат свой нов дом.
Travel Channel Europe: Bulgarian 08-04-17 19:00 Звездите в техните автомобили 1 3 Вик Рийвс Пади Макгинес се среща с Джим Моър, известен още като Вик Рийвс, който кръстосва наоколо в една кола, която е подходяща за кралски особи. Комикът също така сяда зад волана на една британска спортна икона, докато посещава отново странните места, които са вдъхновили уникалното му чувство за хумор, което е негова запазена марка.
Travel Channel Europe: Bulgarian 08-04-17 19:30 Звездите в техните автомобили 1 4 Шон Райдър Пади Макгинес се среща с легендата от Манчестър – певеца на групата „Хепи Мъндейс“ (Happy Mondays) Шон Райдър, който препуска бързо през миналото си в шокираща жълта кола, един луксозен немски спортен автомобил и рядък хечбек, който не е виждал от 20 години.
Travel Channel Europe: Bulgarian 08-04-17 20:00 Приключенски клуб за знаменитости 1 2 Автомобилният град на Тери Крюс Уморен от негативната преса на Детройт, Тери Крюз споделя положителните промени, които произтичат в родния му град. От боядисването върху графити до създаването на нови източници на чиста енергия, Тери представя хората, които осъществяват положителни промени.
Travel Channel Europe: Bulgarian 08-04-17 21:00 Приключенски клуб за знаменитости 1 1 Космическата одисея на Джон Крайър Страстта на Джон Крайър към космическите изследвания го изстрелва от САЩ в Русия, като той тренира с астронавти и космонавти, придвижва се из Международната космическа станция, изпробва състоянието на безтегловност и тества предела на своите възможности в центрофуга.
Travel Channel Europe: Bulgarian 08-04-17 22:00 Експедиция в неизвестното 3 6 Пътуване до ледниковата епоха Джош пътува навътре в Сибир до място, където от вечно замръзналата почва са изкопани безценни мамутски кости. След като се връща в лабораторията, Джош разглежда резултатите от ДНК, за да разберете дали вълнистият мамут отново ще броди по Земята.
Travel Channel Europe: Bulgarian 08-04-17 23:00 Алкохолно пътешествие 3 2 Дзен питие След едно дълго мрачно минало Камбоджа е във възход. Джак пие специално мускулно вино с новия си приятел Чун и ловува паяци за едно въздействащо питие. Той е на посещение в Ангкор Ват и плава до едно село, за да направи малко рибен пастет.
Travel Channel Europe: Bulgarian 08-04-17 0:00 Приключенски клуб за знаменитости 1 1 Космическата одисея на Джон Крайър Страстта на Джон Крайър към космическите изследвания го изстрелва от САЩ в Русия, като той тренира с астронавти и космонавти, придвижва се из Международната космическа станция, изпробва състоянието на безтегловност и тества предела на своите възможности в центрофуга.
Travel Channel Europe: Bulgarian 08-04-17 1:00 Големи кухни 1 5 Легендарният ресторант и „Марди Гра“ В Ню Орлиънс се провежда карнавалът „Марди Гра“. „Къмандърс Палас“ (Commander’s Palace), един от най-старите и емблематични ресторанти в Америка, се пука по шевовете.
Travel Channel Europe: Bulgarian 08-04-17 1:30 Големи кухни 1 6 Замъкът на чийзкейка Бруклин е дом на огромния Ресторант Джуниърс (Juniors Restaurant) и Фабриката за чийзкейк, която бълва по 150 000 чийзкейка всяка година.
Travel Channel Europe: Bulgarian 08-04-17 2:00 Големи кухни 1 7 Джъмбо джет пир Кетъринг базата на авиокомпанията „Емирейтс еърлайнс“ (Emirates Airlines) е най-голямата по рода си база в света. Тя е с площ, равна на десет игрища за американски футбол, и в своята осемгодишна история е произвела над 265 милиона ястия!
Travel Channel Europe: Bulgarian 08-04-17 2:30 Големи кухни 1 8 Борба за храна Във Форт Браг, Северна Каролина, „Фалкон Ин“ (Falcon Inn) е едно от най-големите заведения за хранене на американската армия. Със само три безумни 90-минутни сервирания за закуска, обяд и вечеря, този чудовищно голям ресторант се управлява с военна прецизност.
Travel Channel Europe: Bulgarian 08-04-17 3:00 Експедиция в неизвестното 3 6 Пътуване до ледниковата епоха Джош пътува навътре в Сибир до място, където от вечно замръзналата почва са изкопани безценни мамутски кости. След като се връща в лабораторията, Джош разглежда резултатите от ДНК, за да разберете дали вълнистият мамут отново ще броди по Земята.
Travel Channel Europe: Bulgarian 08-04-17 4:00 Алкохолно пътешествие 3 2 Дзен питие След едно дълго мрачно минало Камбоджа е във възход. Джак пие специално мускулно вино с новия си приятел Чун и ловува паяци за едно въздействащо питие. Той е на посещение в Ангкор Ват и плава до едно село, за да направи малко рибен пастет.
Travel Channel Europe: Bulgarian 08-04-17 5:00 Загадки в музея 7 1 Целофан, изригването на Едекумбе и краля на паркинга Водещият Дон Уайлдман изследва филмова ролка, предизвикала революция в търговията на дребно, жакет, принадлежал на шегаджия с експлозивно чувство за хумор, и нетрадиционна находка, която разкрива 500-годишна мистерия.
Travel Channel Europe: Bulgarian 08-04-17 6:00 Експедиция в неизвестното 3 6 Пътуване до ледниковата епоха Джош пътува навътре в Сибир до място, където от вечно замръзналата почва са изкопани безценни мамутски кости. След като се връща в лабораторията, Джош разглежда резултатите от ДНК, за да разберете дали вълнистият мамут отново ще броди по Земята.
Travel Channel Europe: Bulgarian 09-04-17 7:00 Търсене на дом по света 84 6 Първи стъпки от Южна Африка към Намибия Райън и Трейси са се оженили наскоро, след като на практика са се познавали от самото си раждане. Сега младите хора, които чувстват необходимостта да се откъснат от работата си, за да видят какъв е животът извън Йоханесбург, се отправят заедно към Намибия.
Travel Channel Europe: Bulgarian 09-04-17 7:30 Търсене на дом по света 84 7 Една двойка от Флорида надхвърля бюджета си в Австралия Джен и Лу се преместват от плажовете на Флорида по северните плажове на Австралия заради новата работа на Лу. Само с един доход и две момчета, оставени вкъщи, те ще трябва да разширят ограничения си бюджет, за да се сдобият с изглед към плажа.
Travel Channel Europe: Bulgarian 09-04-17 8:00 Търсене на дом по света 84 8 Вярвам, че мога в Плая дел Кармен Лора и Кевин се трудят усилено в Колорадо Спрингс и търсят място за отдих в Плая дел Кармен, Мексико. Тъй като парите им няма да им стигнат да отидат толкова далече, колкото биха искали, те са поканили родителите на Лора да се присъединят към техния проект.
Travel Channel Europe: Bulgarian 09-04-17 8:30 Търсене на дом по света 84 9 Забавления с коне в Педаси, Панама Тексасците Робърт и Кандис се преместват в Педаси, Панама в търсене на нови културни изживявания и по-ниска цена на живот. Но тристайните жилища са рядкост, така че те ще трябва да подходят нестандартно – особено, ако искат коне.
Travel Channel Europe: Bulgarian 09-04-17 9:00 Ще мога ли да живея там? 1 7 Навигация из лабиринтите на Хонг Конг Томи – популярна личност в YouTube – се стреми да увеличи популярността на своята търговска марка на азиатския пазар. Така че той и съпругата му Алана обмислят възможността да напуснат тихия живот в Кънектикът и да го заменят с живот в Хонг Конг.
Travel Channel Europe: Bulgarian 09-04-17 9:30 Ще мога ли да живея там? 1 8 Бърза обиколка на Истанбул Соломон и Габриела получават възможност за бизнес, която ги зове в Истанбул, Турция. Те предприемат тридневно пътуване, което да им помогне да решат дали семейството им ще може да се премести от другата страна на земното кълбо.
Travel Channel Europe: Bulgarian 09-04-17 10:00 Невъзможен хотел 3 7 В немилост Антъни Мелкиори се отправя към Бейлис Харбър, Уисконсин, за да помогне за възстановяването на крайбрежния хотел Бийчфронт Ин (Beachfront Inn).
Travel Channel Europe: Bulgarian 09-04-17 11:00 Мистерии в замъка 2 2 Хенри VIII, проклятието на замъка Банерман, псевдо-механична машина за шах От Хамптън корт Палас в Англия идва една кралска приказка за могъщ крал, чиито желания проправят пътя за една трагична история извън времето.
Travel Channel Europe: Bulgarian 09-04-17 12:00 Препродаване и преместване в Тексас 1 4 „Сноу Систърс“ реновират историческа телефонна сграда, построена през 1925 г. „Сноу Систърс“ (Snow Sisters) променят дизайна на телефонна сграда от 1925 г., докато Ранди губи една къща на търг.
Travel Channel Europe: Bulgarian 09-04-17 13:00 Строителство в Аляска 4 7 Не опитвайте това у дома Не е шега да работиш сам в опасната Аляска и триковете от старата школа могат да свършат добра работа.
Travel Channel Europe: Bulgarian 09-04-17 14:00 Строителство в Аляска 4 8 Положението става напечено Строежът на Рич е останал с двама работници и това затруднява постигането на планираните цели. Непрекъснатите проблеми могат да срутят обекта на Том, а строежът на Крейг е изпълнен със скъпоструващи грешки в изчисленията и напрежение в отношенията с Джим.
Travel Channel Europe: Bulgarian 09-04-17 15:00 Строителство извън мрежата: Аляска 1 Братята Перинс изграждат изключителна отдалечена ловна дървена къща в сърцето на планинската верига на Аляска – Аляски хребет. Стив Перинс II, който е родом от Аляска, се отправя нагоре към мястото на строежа. Техните ежедневни приключения там ще се окажат предизвикателство за волята и ума им.
Travel Channel Europe: Bulgarian 09-04-17 16:00 Живот в дървена вила 2 7 Ваканционна къща в Уайт Маунтин Тим и Лори са млади специалисти в Бостън, които се наслаждават на живота в града, но търсят възможност за бягство от забързаното ежедневие в края на седмицата, за да задоволят своите нужди от живот на открито.
Travel Channel Europe: Bulgarian 09-04-17 16:30 Живот в дървена вила 2 8 В търсене на вила в Сноукуолми Пас във Вашингтон Една двойка с младия си син искат да напуснат Сиатъл и да намерят своята мечтана къща в красивия планински проход Сноукуолми Пас, Вашингтон. Тъй като бюджетът им е фиксиран, те трябва да вземат трудно решение и да изберат подходящата дървена къща, която да нарекат свой нов дом.
Travel Channel Europe: Bulgarian 09-04-17 17:00 Затворени и погребани 2 19 Почитател на Морис Хенри и Сам са в Източна Англия с Ник, който е луд по автомобилите Морис Майнър (Morris Minors). Въпреки това, той обича също и моторите – както британските, така и японските, както и винтидж мотоциклетите. Хенри и Сам забелязват няколко мотоциклета, които им харесват, като единият по-специално може да се нуждае от сериозен ремонт!
Travel Channel Europe: Bulgarian 09-04-17 17:30 Затворени и погребани 1 9 Хемпшър Хенри и Сам посещават два невероятни навеса в Хемпшир, където намират много японски мотоциклети, но си тръгват с истинска изненада. Продажбата на проектите им обаче се оказва истинско предизвикателство.
Travel Channel Europe: Bulgarian 09-04-17 18:00 Аляска извън мрежата 1 4 Къщата за гости на Том Шанкстер Том Шанкстер и неговият екип от ловци и водачи изграждат къща за гости с площ от 130 квадратни метра на брега на река Дилинджър. Това е място – мечта за ловците, но завършването на строителството на къщата ще бъде изключително предизвикателство.
Travel Channel Europe: Bulgarian 09-04-17 19:00 Невъзможен хотел 7 1 Безполезен килер Антъни е в Роуд Айлънд, за да помогне на 34-стайния мотел на пясъчния бряг – Sandy Shore Motel (Санди Шор Мотел). Той се изправя срещу собственика, който тормози служителите си и в продължение на години е пренебрегвал един миризлив килер. Гигантски колонии от мухъл са се разпрострели навсякъде.
Travel Channel Europe: Bulgarian 09-04-17 20:00 Препродаване и преместване в Тексас 1 4 „Сноу Систърс“ реновират историческа телефонна сграда, построена през 1925 г. „Сноу Систърс“ (Snow Sisters) променят дизайна на телефонна сграда от 1925 г., докато Ранди губи една къща на търг.
Travel Channel Europe: Bulgarian 09-04-17 21:00 Загадки в музея 10 12 Преплуване на Ламанша, зазиждане на банката и оцелял в каньон Дон Уайлдман изследва стремежа към атлетична слава на една жена, разкрива едно странно използване на пощенската служба на САЩ и разследва волята на един човек да оцелее въпреки всички трудности.
Travel Channel Europe: Bulgarian 09-04-17 22:00 Влакове по трудни маршрути 1 4 Железопътната мрежа на независима Индия Зей Хардинг предприема епично пътешествие по една от най-големите железопътни мрежи в света.
Travel Channel Europe: Bulgarian 09-04-17 23:00 Строителство в Аляска 3 6 Балансиращо действие Строежите стават все по-високи и работата става все по-опасна, когато екипът на Лий трябва да балансира върху една греда на втория етаж, за да си свърши работата.
Travel Channel Europe: Bulgarian 09-04-17 0:00 Експедиция в неизвестното 3 6 Пътуване до ледниковата епоха Джош пътува навътре в Сибир до място, където от вечно замръзналата почва са изкопани безценни мамутски кости. След като се връща в лабораторията, Джош разглежда резултатите от ДНК, за да разберете дали вълнистият мамут отново ще броди по Земята.
Travel Channel Europe: Bulgarian 09-04-17 1:00 Най-добрите мотоциклетни маршрути 1 1 По щатско шосе 1 Ако има един маршрут, който означава да управляваш американската мечта в един лесен, едноседмичен, достъпен пакет, това трябва да е щатско шосе 1.
Travel Channel Europe: Bulgarian 09-04-17 2:00 Влакове по трудни маршрути 1 4 Железопътната мрежа на независима Индия Зей Хардинг предприема епично пътешествие по една от най-големите железопътни мрежи в света.
Travel Channel Europe: Bulgarian 09-04-17 3:00 Трудни пътешествия: Индия 2 1 От Делхи до подножието на Хималаите Колин и Райън Пайл тръгват от Делхи на едно епично приключение със своите култови мотоциклети „Индиън Роял Енфийлд“. Те ще обиколят Индия за 54 дни и ще изминат 14 000 километра.
Travel Channel Europe: Bulgarian 09-04-17 3:30 Трудни пътешествия: Индия 2 2 От границата с Пакистан до Великата индийска пустиня Тар Братята Пайл оцеляват на опасните планински пътища в Индия и се отправят към Амритсар, където се намира спокойният Златен храм на сикхите и непостоянната граница между Индия и Пакистан.
Travel Channel Europe: Bulgarian 09-04-17 4:00 Експедиция в неизвестното 3 6 Пътуване до ледниковата епоха Джош пътува навътре в Сибир до място, където от вечно замръзналата почва са изкопани безценни мамутски кости. След като се връща в лабораторията, Джош разглежда резултатите от ДНК, за да разберете дали вълнистият мамут отново ще броди по Земята.
Travel Channel Europe: Bulgarian 09-04-17 5:00 Загадки в музея 6 10 Драматично отстъпничество, полет в погрешна посока, отмъщението на каубоя Водещият Дон Уайлдман изследва револвер, използван във вражеска ситуация, останки от самолет, които говорят за опасно приключение, и снимки от полицейски досиета, които свързват престъпна група с неочакван герой.
Travel Channel Europe: Bulgarian 09-04-17 6:00 Трудни пътешествия: Индия 2 1 От Делхи до подножието на Хималаите Колин и Райън Пайл тръгват от Делхи на едно епично приключение със своите култови мотоциклети „Индиън Роял Енфийлд“. Те ще обиколят Индия за 54 дни и ще изминат 14 000 километра.
Travel Channel Europe: Bulgarian 09-04-17 6:30 Трудни пътешествия: Индия 2 2 От границата с Пакистан до Великата индийска пустиня Тар Братята Пайл оцеляват на опасните планински пътища в Индия и се отправят към Амритсар, където се намира спокойният Златен храм на сикхите и непостоянната граница между Индия и Пакистан.
Travel Channel Europe: Bulgarian 10-04-17 7:00 Търсене на дом по света 84 2 Прага, храна, любов Две най-добри приятелки – Кери и Ширин се преместват в Прага, за да живеят заедно за първи път. Тъй като нито една от двете няма работа в техния нов град, те ще трябва да вземат някои трудни решения за това какво да пожертват от списъка си с желания.
Travel Channel Europe: Bulgarian 10-04-17 7:30 Търсене на дом по света 76 13 Екологично предизвикателство в стария град Една млада двойка търси екологосъобразен живот в един от най-старите градове в света - Атина.
Travel Channel Europe: Bulgarian 10-04-17 8:00 Търсене на дом по света 77 1 Голямо семейство на малкия карибски остров Сейнт Еустатиус Един археолог премества младото си семейство на малкия карибския остров Сейнт Еустатиус.
Travel Channel Europe: Bulgarian 10-04-17 8:30 Търсене на дом по света 77 2 В Санта Маринела Райън и Мелиса имат дълбока връзка с Италия. Когато училището на Райън му предлага едногодишен отпуск, те виждат това като идеална възможност да запознаят младите си синове със страната, която е имала такова голямо значение за отношенията им.
Travel Channel Europe: Bulgarian 10-04-17 9:00 Оли Смит: по следите на бирата 1 3 Орегон Орегон се разглежда като щат, който непременно трябва да бъде посетен, когато става дума за занаятчийската бира в САЩ. Там Оли научава всичко за хмела – една от най-важните съставки на бирата. По-късно той научава повече за киселите бири и как перфектно да съчетава бирата с храна.
Travel Channel Europe: Bulgarian 10-04-17 9:30 Животът е плаж 1 7 Семейни въпроси В Коста Рика изпълнител изгражда мечтания си дом сред клоните на дърветата, а – превръщайки се от студент по бизнес в плажен бос – един сърфист плава покрай брега до Никарагуа, за да отвори училище по сърф. Един рекламен агент открива професионална реализация в Муреа.
Travel Channel Europe: Bulgarian 10-04-17 10:00 Невъзможен хотел 5 6 Господари на моето владение Антъни Мелкиори е в Ейкън, Южна Каролина – на тридесет минути от Аугуста Нешънъл Голф Клуб (Augusta National Golf Club), където се провежда турнирът на майсторите, за да помогне на западащ 34-стаен семеен хотел.
Travel Channel Europe: Bulgarian 10-04-17 11:00 Загадки в музея 7 2 Високо над земята, опитът за убийство на Андрю Джаксън и граждански размирици Водещият Дон Уайлдман изследва аеронавигационно устройство със скандална слава, бастун, осуетил убийството на президента, и сувенирна тениска от необикновено събитие, предизвикала всеобщо вълнение.
Travel Channel Europe: Bulgarian 10-04-17 12:00 Експедиция в неизвестното 1 11 Самурайският меч на силата Джош изследва древни светилища, скрити в планините и подземните тунели в цяла Япония, търсейки изчезналия мистичен меч хонджо. По-късно той се запознава със самурайските обичаи и създава собствен самурайски меч.
Travel Channel Europe: Bulgarian 10-04-17 13:00 Търсене на дом по света 84 2 Прага, храна, любов Две най-добри приятелки – Кери и Ширин се преместват в Прага, за да живеят заедно за първи път. Тъй като нито една от двете няма работа в техния нов град, те ще трябва да вземат някои трудни решения за това какво да пожертват от списъка си с желания.
Travel Channel Europe: Bulgarian 10-04-17 13:30 Търсене на дом по света 76 13 Екологично предизвикателство в стария град Една млада двойка търси екологосъобразен живот в един от най-старите градове в света - Атина.
Travel Channel Europe: Bulgarian 10-04-17 14:00 Търсене на дом по света 77 1 Голямо семейство на малкия карибски остров Сейнт Еустатиус Един археолог премества младото си семейство на малкия карибския остров Сейнт Еустатиус.
Travel Channel Europe: Bulgarian 10-04-17 14:30 Търсене на дом по света 77 2 В Санта Маринела Райън и Мелиса имат дълбока връзка с Италия. Когато училището на Райън му предлага едногодишен отпуск, те виждат това като идеална възможност да запознаят младите си синове със страната, която е имала такова голямо значение за отношенията им.
Travel Channel Europe: Bulgarian 10-04-17 15:00 Оли Смит: по следите на бирата 1 3 Орегон Орегон се разглежда като щат, който непременно трябва да бъде посетен, когато става дума за занаятчийската бира в САЩ. Там Оли научава всичко за хмела – една от най-важните съставки на бирата. По-късно той научава повече за киселите бири и как перфектно да съчетава бирата с храна.
Travel Channel Europe: Bulgarian 10-04-17 15:30 Животът е плаж 1 7 Семейни въпроси В Коста Рика изпълнител изгражда мечтания си дом сред клоните на дърветата, а – превръщайки се от студент по бизнес в плажен бос – един сърфист плава покрай брега до Никарагуа, за да отвори училище по сърф. Един рекламен агент открива професионална реализация в Муреа.
Travel Channel Europe: Bulgarian 10-04-17 16:00 Строителство в Аляска 3 11 Най-прекрасният момент Лий и неговият екип монтират нова печка на дърва за изсушаване на мазилката и лентите. Докато чака, Лий решава да се наслади на всичко, което Аляска може да предложи.
Travel Channel Europe: Bulgarian 10-04-17 17:00 Невъзможен хотел 5 6 Господари на моето владение Антъни Мелкиори е в Ейкън, Южна Каролина – на тридесет минути от Аугуста Нешънъл Голф Клуб (Augusta National Golf Club), където се провежда турнирът на майсторите, за да помогне на западащ 34-стаен семеен хотел.
Travel Channel Europe: Bulgarian 10-04-17 18:00 Странни храни в Америка 1 9 Остин Андрю Цимерн изследва храните, които поддържат кулинарната сцена на Остин в унисон с мотото на града - "Да запазим Остин необикновен".
Travel Channel Europe: Bulgarian 10-04-17 19:00 Търсене на дом по света 84 3 Недвижими имоти и родео с Джеси Джеймс Кевин, Мелинда и децата им са готови за едно приключение, когато те следват Кевин, премествайки се във връзка с работата му от Мисури в Редландс, Австралия. Агентът по недвижими имоти Джеси Джеймс си слага каубойската шапка и им помага в търсенето и проверката на реалността.
Travel Channel Europe: Bulgarian 10-04-17 19:30 Търсене на дом по света 77 3 Какво бих направил от любов в Ню Делхи Тереза и Зак се запознават в Портланд. След като се преместват в Ню Делхи те трябва да се приспособят към чуждата култура и да живеят заедно за първи път, като в същото време работят с разминаващо се работно време – но не и преди да намерят място, което да е подходящо и за двамата.
Travel Channel Europe: Bulgarian 10-04-17 20:00 Търсене на дом по света 77 4 Завръщане в Гургаон, Индия Една двойка се колебаят дали да изберат индийския привкус или западните удобства в Гургаон, Индия.
Travel Channel Europe: Bulgarian 10-04-17 20:30 Търсене на дом по света 77 5 Откривайки любовта и живота в Гоа По време на туристически преход през Индия една млада жена открива любовта в Гоа и превръща ваканцията си в един нов живот.
Travel Channel Europe: Bulgarian 10-04-17 21:00 Оли Смит: по следите на бирата 1 3 Орегон Орегон се разглежда като щат, който непременно трябва да бъде посетен, когато става дума за занаятчийската бира в САЩ. Там Оли научава всичко за хмела – една от най-важните съставки на бирата. По-късно той научава повече за киселите бири и как перфектно да съчетава бирата с храна.
Travel Channel Europe: Bulgarian 10-04-17 21:30 Животът е плаж 1 7 Семейни въпроси В Коста Рика изпълнител изгражда мечтания си дом сред клоните на дърветата, а – превръщайки се от студент по бизнес в плажен бос – един сърфист плава покрай брега до Никарагуа, за да отвори училище по сърф. Един рекламен агент открива професионална реализация в Муреа.
Travel Channel Europe: Bulgarian 10-04-17 22:00 Най-добрите мотоциклетни маршрути 1 2 Газ през пустините на Америка В този епизод Хенри Коул поема на път на своя радикален, изцяло американски мотоциклет, за да премине през някой от най-впечатляващите, но и най-негостоприемни пейзажи в света.
Travel Channel Europe: Bulgarian 10-04-17 23:00 Загадки в музея 10 12 Преплуване на Ламанша, зазиждане на банката и оцелял в каньон Дон Уайлдман изследва стремежа към атлетична слава на една жена, разкрива едно странно използване на пощенската служба на САЩ и разследва волята на един човек да оцелее въпреки всички трудности.
Travel Channel Europe: Bulgarian 10-04-17 0:00 Странни храни в Америка 1 9 Остин Андрю Цимерн изследва храните, които поддържат кулинарната сцена на Остин в унисон с мотото на града - "Да запазим Остин необикновен".
Travel Channel Europe: Bulgarian 10-04-17 1:00 Загадки в музея 7 2 Високо над земята, опитът за убийство на Андрю Джаксън и граждански размирици Водещият Дон Уайлдман изследва аеронавигационно устройство със скандална слава, бастун, осуетил убийството на президента, и сувенирна тениска от необикновено събитие, предизвикала всеобщо вълнение.
Travel Channel Europe: Bulgarian 10-04-17 2:00 Експедиция в неизвестното 1 11 Самурайският меч на силата Джош изследва древни светилища, скрити в планините и подземните тунели в цяла Япония, търсейки изчезналия мистичен меч хонджо. По-късно той се запознава със самурайските обичаи и създава собствен самурайски меч.
Travel Channel Europe: Bulgarian 10-04-17 3:00 Най-добрите мотоциклетни маршрути 1 2 Газ през пустините на Америка В този епизод Хенри Коул поема на път на своя радикален, изцяло американски мотоциклет, за да премине през някой от най-впечатляващите, но и най-негостоприемни пейзажи в света.
Travel Channel Europe: Bulgarian 10-04-17 4:00 Загадки в музея 10 12 Преплуване на Ламанша, зазиждане на банката и оцелял в каньон Дон Уайлдман изследва стремежа към атлетична слава на една жена, разкрива едно странно използване на пощенската служба на САЩ и разследва волята на един човек да оцелее въпреки всички трудности.
Travel Channel Europe: Bulgarian 10-04-17 5:00 Странни храни в Америка 1 9 Остин Андрю Цимерн изследва храните, които поддържат кулинарната сцена на Остин в унисон с мотото на града - "Да запазим Остин необикновен".
Travel Channel Europe: Bulgarian 10-04-17 6:00 Загадки в музея 7 2 Високо над земята, опитът за убийство на Андрю Джаксън и граждански размирици Водещият Дон Уайлдман изследва аеронавигационно устройство със скандална слава, бастун, осуетил убийството на президента, и сувенирна тениска от необикновено събитие, предизвикала всеобщо вълнение.
Travel Channel Europe: Bulgarian 11-04-17 7:00 Търсене на дом по света 84 3 Недвижими имоти и родео с Джеси Джеймс Кевин, Мелинда и децата им са готови за едно приключение, когато те следват Кевин, премествайки се във връзка с работата му от Мисури в Редландс, Австралия. Агентът по недвижими имоти Джеси Джеймс си слага каубойската шапка и им помага в търсенето и проверката на реалността.
Travel Channel Europe: Bulgarian 11-04-17 7:30 Търсене на дом по света 77 3 Какво бих направил от любов в Ню Делхи Тереза и Зак се запознават в Портланд. След като се преместват в Ню Делхи те трябва да се приспособят към чуждата култура и да живеят заедно за първи път, като в същото време работят с разминаващо се работно време – но не и преди да намерят място, което да е подходящо и за двамата.
Travel Channel Europe: Bulgarian 11-04-17 8:00 Търсене на дом по света 77 4 Завръщане в Гургаон, Индия Една двойка се колебаят дали да изберат индийския привкус или западните удобства в Гургаон, Индия.
Travel Channel Europe: Bulgarian 11-04-17 8:30 Търсене на дом по света 77 5 Откривайки любовта и живота в Гоа По време на туристически преход през Индия една млада жена открива любовта в Гоа и превръща ваканцията си в един нов живот.
Travel Channel Europe: Bulgarian 11-04-17 9:00 Оли Смит: по следите на бирата 1 1 Невада Пътуването на Оли по следите на бирата го отвежда във Вирджиния Сити, където той се потапя в Дивия запад и научава за историческата бира, която местните миньори са пиели навремето. По-късно той посещава Тонопа и Голдфийлд, преди да стигане до Лас Вегас, за да опита страхотната занаятчийска бира.
Travel Channel Europe: Bulgarian 11-04-17 9:30 Животът е плаж 1 8 В Таити Един местен жител на Ню Джърси изгражда своя собствена подводница в Хондурас. Един художник открива първото керамично студио в Таити, а една англичанка създава семейство на плажа с розов пясък на Харбър Айлънд. Да, розов!
Travel Channel Europe: Bulgarian 11-04-17 10:00 Невъзможен хотел 5 7 Прибягване до неконтролирана пасивна агресия Пасивно-агресивен собственик извън контрол поставя на изпитание търпението на Антъни Мелкиори в Мансън, Вашингтон.
Travel Channel Europe: Bulgarian 11-04-17 11:00 Загадки в музея 7 3 Бунт в операта, играч на голф в тила на врага и големият обир в пощенския влак Водещият Дон Уайлдман разглежда копие от пиеса, предизвикала един от най-големите бунтове в историята на Ню Йорк, монокъл, използван от войник, извършил дръзко бягство, и опаковка на продукт, довел до междудържавна пощенска вражда.
Travel Channel Europe: Bulgarian 11-04-17 12:00 Експедиция в неизвестното 1 12 Проклятието на Златната камбана Джош се присъединява към местните гмуркачи в югоизточната азиатска държава Мианмар, за да търси древната прокълната Златна камбана на крал Дамазеди. За да я открие, Джош се гмурка в мътните бурни води, отнели живота на мнозина гмуркачи.
Travel Channel Europe: Bulgarian 11-04-17 13:00 Търсене на дом по света 84 3 Недвижими имоти и родео с Джеси Джеймс Кевин, Мелинда и децата им са готови за едно приключение, когато те следват Кевин, премествайки се във връзка с работата му от Мисури в Редландс, Австралия. Агентът по недвижими имоти Джеси Джеймс си слага каубойската шапка и им помага в търсенето и проверката на реалността.
Travel Channel Europe: Bulgarian 11-04-17 13:30 Търсене на дом по света 77 3 Какво бих направил от любов в Ню Делхи Тереза и Зак се запознават в Портланд. След като се преместват в Ню Делхи те трябва да се приспособят към чуждата култура и да живеят заедно за първи път, като в същото време работят с разминаващо се работно време – но не и преди да намерят място, което да е подходящо и за двамата.
Travel Channel Europe: Bulgarian 11-04-17 14:00 Търсене на дом по света 77 4 Завръщане в Гургаон, Индия Една двойка се колебаят дали да изберат индийския привкус или западните удобства в Гургаон, Индия.
Travel Channel Europe: Bulgarian 11-04-17 14:30 Търсене на дом по света 77 5 Откривайки любовта и живота в Гоа По време на туристически преход през Индия една млада жена открива любовта в Гоа и превръща ваканцията си в един нов живот.
Travel Channel Europe: Bulgarian 11-04-17 15:00 Оли Смит: по следите на бирата 1 1 Невада Пътуването на Оли по следите на бирата го отвежда във Вирджиния Сити, където той се потапя в Дивия запад и научава за историческата бира, която местните миньори са пиели навремето. По-късно той посещава Тонопа и Голдфийлд, преди да стигане до Лас Вегас, за да опита страхотната занаятчийска бира.
Travel Channel Europe: Bulgarian 11-04-17 15:30 Животът е плаж 1 8 В Таити Един местен жител на Ню Джърси изгражда своя собствена подводница в Хондурас. Един художник открива първото керамично студио в Таити, а една англичанка създава семейство на плажа с розов пясък на Харбър Айлънд. Да, розов!
Travel Channel Europe: Bulgarian 11-04-17 16:00 Строителство в Аляска 3 12 Последен напън Лий е останал само с екип от трима души, докато бърза да завърши интериора на къщата, преди езерото да замръзне и да попречи на хидроплана им да се приземи.
Travel Channel Europe: Bulgarian 11-04-17 17:00 Невъзможен хотел 5 7 Прибягване до неконтролирана пасивна агресия Пасивно-агресивен собственик извън контрол поставя на изпитание търпението на Антъни Мелкиори в Мансън, Вашингтон.
Travel Channel Europe: Bulgarian 11-04-17 18:00 Странни храни в Америка 1 10 Ню Мексико Андрю Цимерн пристига в Ню Мексико, където все още може да се усети пограничният дух, дори и когато става въпрос за храната.
Travel Channel Europe: Bulgarian 11-04-17 19:00 Търсене на дом по света 84 4 Време за семейството в Гуанакасте, Коста Рика Между заниманията на техните момчета и техните собствени забързани графици на работа, Къртис убеждава Анжела, че семейството им има нужда от ваканционен дом, за да избягат от всичко. Те решават да подарят на своите момчета приключението на живота им в Гуанакасте, Коста Рика.
Travel Channel Europe: Bulgarian 11-04-17 19:30 Търсене на дом по света 77 6 Една прекрасна лейди в Чианг Май Даяна оставя живота в Лас Вегас зад гърба си, за да помогне за подобряването на живота на слоновете.
Travel Channel Europe: Bulgarian 11-04-17 20:00 Търсене на дом по света 77 7 Сега всичко е различно – точно това си ти Джей напуска комфортния си живот в Портланд, Орегон, когато получава мечтаната си работа като мениджър на бейзболен отбор в Австралия. След това, в Оз той се запознава с момичето на мечтите си. Сега Джей и Белинда се преместват заедно.
Travel Channel Europe: Bulgarian 11-04-17 20:30 Търсене на дом по света 77 8 Да поговорим за Търкс и Кайкос Ваканция в Солт Кей в Търкс и Кайкос убеждава една двойка да си купят втори дом.
Travel Channel Europe: Bulgarian 11-04-17 21:00 Оли Смит: по следите на бирата 1 1 Невада Пътуването на Оли по следите на бирата го отвежда във Вирджиния Сити, където той се потапя в Дивия запад и научава за историческата бира, която местните миньори са пиели навремето. По-късно той посещава Тонопа и Голдфийлд, преди да стигане до Лас Вегас, за да опита страхотната занаятчийска бира.
Travel Channel Europe: Bulgarian 11-04-17 21:30 Животът е плаж 1 8 В Таити Един местен жител на Ню Джърси изгражда своя собствена подводница в Хондурас. Един художник открива първото керамично студио в Таити, а една англичанка създава семейство на плажа с розов пясък на Харбър Айлънд. Да, розов!
Travel Channel Europe: Bulgarian 11-04-17 22:00 Алкохолно пътешествие 3 3 Могъщата река Мисисипи на Марк Твен Джак следва маршрута на Марк Твен нагоре по могъщата река Мисисипи, плавайки с кану-каяк, за да яде свински зурли и след това се отправя към Марди Грас, бирения дилетантски фестивал Beer Dabbler Festival в Минесота и пие създаден от Марк Твен коктейл в Мисури.
Travel Channel Europe: Bulgarian 11-04-17 23:00 Големи кухни 1 1 Морски дарове и месо в огромен размер Поглед зад кулисите на Краб Хаус (Crab House) на Боб Чин – едно от най-големите и най-посещавани заведения за скара и морски деликатеси.
Travel Channel Europe: Bulgarian 11-04-17 23:30 Големи кухни 1 2 Мащабна кухня в Ню Мексико Посещаваме кухнята на Ел Пинто (El Pinto) –най-пикантният и най-голям ресторант на Ню Мексико в Америка, където се хранят до 3 000 души на вечер!
Travel Channel Europe: Bulgarian 11-04-17 0:00 Странни храни в Америка 1 10 Ню Мексико Андрю Цимерн пристига в Ню Мексико, където все още може да се усети пограничният дух, дори и когато става въпрос за храната.
Travel Channel Europe: Bulgarian 11-04-17 1:00 Загадки в музея 7 3 Бунт в операта, играч на голф в тила на врага и големият обир в пощенския влак Водещият Дон Уайлдман разглежда копие от пиеса, предизвикала един от най-големите бунтове в историята на Ню Йорк, монокъл, използван от войник, извършил дръзко бягство, и опаковка на продукт, довел до междудържавна пощенска вражда.
Travel Channel Europe: Bulgarian 11-04-17 2:00 Експедиция в неизвестното 1 12 Проклятието на Златната камбана Джош се присъединява към местните гмуркачи в югоизточната азиатска държава Мианмар, за да търси древната прокълната Златна камбана на крал Дамазеди. За да я открие, Джош се гмурка в мътните бурни води, отнели живота на мнозина гмуркачи.
Travel Channel Europe: Bulgarian 11-04-17 3:00 Алкохолно пътешествие 3 3 Могъщата река Мисисипи на Марк Твен Джак следва маршрута на Марк Твен нагоре по могъщата река Мисисипи, плавайки с кану-каяк, за да яде свински зурли и след това се отправя към Марди Грас, бирения дилетантски фестивал Beer Dabbler Festival в Минесота и пие създаден от Марк Твен коктейл в Мисури.
Travel Channel Europe: Bulgarian 11-04-17 4:00 Големи кухни 1 1 Морски дарове и месо в огромен размер Поглед зад кулисите на Краб Хаус (Crab House) на Боб Чин – едно от най-големите и най-посещавани заведения за скара и морски деликатеси.
Travel Channel Europe: Bulgarian 11-04-17 4:30 Големи кухни 1 2 Мащабна кухня в Ню Мексико Посещаваме кухнята на Ел Пинто (El Pinto) –най-пикантният и най-голям ресторант на Ню Мексико в Америка, където се хранят до 3 000 души на вечер!
Travel Channel Europe: Bulgarian 11-04-17 5:00 Странни храни в Америка 1 10 Ню Мексико Андрю Цимерн пристига в Ню Мексико, където все още може да се усети пограничният дух, дори и когато става въпрос за храната.
Travel Channel Europe: Bulgarian 11-04-17 6:00 Загадки в музея 7 3 Бунт в операта, играч на голф в тила на врага и големият обир в пощенския влак Водещият Дон Уайлдман разглежда копие от пиеса, предизвикала един от най-големите бунтове в историята на Ню Йорк, монокъл, използван от войник, извършил дръзко бягство, и опаковка на продукт, довел до междудържавна пощенска вражда.
Travel Channel Europe: Bulgarian 12-04-17 7:00 Търсене на дом по света 84 4 Време за семейството в Гуанакасте, Коста Рика Между заниманията на техните момчета и техните собствени забързани графици на работа, Къртис убеждава Анжела, че семейството им има нужда от ваканционен дом, за да избягат от всичко. Те решават да подарят на своите момчета приключението на живота им в Гуанакасте, Коста Рика.
Travel Channel Europe: Bulgarian 12-04-17 7:30 Търсене на дом по света 77 6 Една прекрасна лейди в Чианг Май Даяна оставя живота в Лас Вегас зад гърба си, за да помогне за подобряването на живота на слоновете.
Travel Channel Europe: Bulgarian 12-04-17 8:00 Търсене на дом по света 77 7 Сега всичко е различно – точно това си ти Джей напуска комфортния си живот в Портланд, Орегон, когато получава мечтаната си работа като мениджър на бейзболен отбор в Австралия. След това, в Оз той се запознава с момичето на мечтите си. Сега Джей и Белинда се преместват заедно.
Travel Channel Europe: Bulgarian 12-04-17 8:30 Търсене на дом по света 77 8 Да поговорим за Търкс и Кайкос Ваканция в Солт Кей в Търкс и Кайкос убеждава една двойка да си купят втори дом.
Travel Channel Europe: Bulgarian 12-04-17 9:00 Оли Смит: по следите на бирата 1 5 Илинойс От ветровития град (Чикаго) до столицата на щата – Оли Смит продължава своето пътуване по следите на бирата. Започвайки от Чикаго, Оли открива как емиграцията е допринесла за формирането на вкусовете на бирата в този велик град и научава, че чашите са също толкова важни, колкото и самата бира.
Travel Channel Europe: Bulgarian 12-04-17 9:30 Животът е плаж 1 9 Пират в рая Пират – изпълнител отплава към Британските Вирджински острови, а една двойка в Панама със замах ще изтъргува плажните ви шорти за такос! В Ангуила един възпитаник на американски колеж поема предизвикателството и отваря своя най-популярен бар на плажа.
Travel Channel Europe: Bulgarian 12-04-17 10:00 Невъзможен хотел 5 8 Скрито оръжие Антъни Мелкиори подобрява сигурността и отношението към служителите във Вакейшънланд Ин (Vacationland Inn) в Мейн.
Travel Channel Europe: Bulgarian 12-04-17 11:00 Загадки в музея 7 4 Откраднатият Страдивариус, падане от космоса и чешка мечта Водещият Дон Уайлдман разглежда програмата на концерт, който бележи една от най-печално известните нощи в историята на престижните музикални събития, космическа капсула, използвана от героичен астронавт, и DVD от необичаен филм.
Travel Channel Europe: Bulgarian 12-04-17 12:00 Експедиция в неизвестното 3 1 Златото на Плъмър Джош се отправя към територия, белязана от треската за злато, за да търси изгубеното богатство на един скандално известен шериф от Монтана. По време на разследването си Джош изследва скрити пещерни системи и отваря една мина, която е била запечатана в продължение на повече от век.
Travel Channel Europe: Bulgarian 12-04-17 13:00 Търсене на дом по света 84 4 Време за семейството в Гуанакасте, Коста Рика Между заниманията на техните момчета и техните собствени забързани графици на работа, Къртис убеждава Анжела, че семейството им има нужда от ваканционен дом, за да избягат от всичко. Те решават да подарят на своите момчета приключението на живота им в Гуанакасте, Коста Рика.
Travel Channel Europe: Bulgarian 12-04-17 13:30 Търсене на дом по света 77 6 Една прекрасна лейди в Чианг Май Даяна оставя живота в Лас Вегас зад гърба си, за да помогне за подобряването на живота на слоновете.
Travel Channel Europe: Bulgarian 12-04-17 14:00 Търсене на дом по света 77 7 Сега всичко е различно – точно това си ти Джей напуска комфортния си живот в Портланд, Орегон, когато получава мечтаната си работа като мениджър на бейзболен отбор в Австралия. След това, в Оз той се запознава с момичето на мечтите си. Сега Джей и Белинда се преместват заедно.
Travel Channel Europe: Bulgarian 12-04-17 14:30 Търсене на дом по света 77 8 Да поговорим за Търкс и Кайкос Ваканция в Солт Кей в Търкс и Кайкос убеждава една двойка да си купят втори дом.
Travel Channel Europe: Bulgarian 12-04-17 15:00 Оли Смит: по следите на бирата 1 5 Илинойс От ветровития град (Чикаго) до столицата на щата – Оли Смит продължава своето пътуване по следите на бирата. Започвайки от Чикаго, Оли открива как емиграцията е допринесла за формирането на вкусовете на бирата в този велик град и научава, че чашите са също толкова важни, колкото и самата бира.
Travel Channel Europe: Bulgarian 12-04-17 15:30 Животът е плаж 1 9 Пират в рая Пират – изпълнител отплава към Британските Вирджински острови, а една двойка в Панама със замах ще изтъргува плажните ви шорти за такос! В Ангуила един възпитаник на американски колеж поема предизвикателството и отваря своя най-популярен бар на плажа.
Travel Channel Europe: Bulgarian 12-04-17 16:00 Строителство в Аляска 4 1 Ние се завърнахме Екстремното строителство се завръща в Аляска. Трима мъже рискуват всичко, за да построят отдалечена ловна хижа, изолирана мечка бърлога и място за усамотение на остров.
Travel Channel Europe: Bulgarian 12-04-17 17:00 Невъзможен хотел 5 8 Скрито оръжие Антъни Мелкиори подобрява сигурността и отношението към служителите във Вакейшънланд Ин (Vacationland Inn) в Мейн.
Travel Channel Europe: Bulgarian 12-04-17 18:00 Странни храни в Америка 1 11 Сан Диего От диви зеленчуци до диви животни, Андрю Цимерн има възможност да опита вкуса на неочакваното, когато посещава Сан Диего.
Travel Channel Europe: Bulgarian 12-04-17 19:00 Търсене на дом по света 84 5 От Калифорния до Швейцария Преди години Алексис е дал обещание на жена си Зюлейми, че някой ден, някак си те ще намерят начин да живеят в Европа. Това е била нейната мечта и сега, с възможност за работа в Цюрих, Алексис най-накрая може да изпълни това обещание.
Travel Channel Europe: Bulgarian 12-04-17 19:30 Търсене на дом по света 77 9 Нов дом и ново бебе в Абърдийн, Шотландия Кевин и Шарлот се преместват от Хюстън, Тексас в Абърдийн в Шотландия. Тяхното предизвикателство не е толкова да решат коя от трите красиви къщи предпочитат, колкото да си осигурят дом на време за раждането на първото им бебе.
Travel Channel Europe: Bulgarian 12-04-17 20:00 Търсене на дом по света 77 10 Чар или пространство в Голям Лондон Една двойка дискутират дали да изберат стария английски чар или по-обширно пространство за музикално оборудване в Лондон.
Travel Channel Europe: Bulgarian 12-04-17 20:30 Търсене на дом по света 77 11 Необходимо жилище в Хелзинки, Финландия Матю и Даниел продадат всичко, което притежават, и се преместват от Сан Франциско в Хелзинки, Финландия, където ще трябва да намерят апартамент под наем, в който да се допускат домашни любимци.
Travel Channel Europe: Bulgarian 12-04-17 21:00 Оли Смит: по следите на бирата 1 5 Илинойс От ветровития град (Чикаго) до столицата на щата – Оли Смит продължава своето пътуване по следите на бирата. Започвайки от Чикаго, Оли открива как емиграцията е допринесла за формирането на вкусовете на бирата в този велик град и научава, че чашите са също толкова важни, колкото и самата бира.
Travel Channel Europe: Bulgarian 12-04-17 21:30 Животът е плаж 1 9 Пират в рая Пират – изпълнител отплава към Британските Вирджински острови, а една двойка в Панама със замах ще изтъргува плажните ви шорти за такос! В Ангуила един възпитаник на американски колеж поема предизвикателството и отваря своя най-популярен бар на плажа.
Travel Channel Europe: Bulgarian 12-04-17 22:00 Звездите в техните автомобили 1 3 Вик Рийвс Пади Макгинес се среща с Джим Моър, известен още като Вик Рийвс, който кръстосва наоколо в една кола, която е подходяща за кралски особи. Комикът също така сяда зад волана на една британска спортна икона, докато посещава отново странните места, които са вдъхновили уникалното му чувство за хумор, което е негова запазена марка.
Travel Channel Europe: Bulgarian 12-04-17 22:30 Звездите в техните автомобили 1 4 Шон Райдър Пади Макгинес се среща с легендата от Манчестър – певеца на групата „Хепи Мъндейс“ (Happy Mondays) Шон Райдър, който препуска бързо през миналото си в шокираща жълта кола, един луксозен немски спортен автомобил и рядък хечбек, който не е виждал от 20 години.
Travel Channel Europe: Bulgarian 12-04-17 23:00 Затворени и погребани 2 20 Тройна заплаха Хенри и Сам са в родното графство на Хенри – Оксфордшър в търсене на нови изгодни сделки. Те се срещат с трима братя с контейнери, пълни с велосипеди, както и много трактори, камиони и други джунджурии. Сам има силно желание да вземе един мотор и Хенри се съгласява, но той е хвърлил око и на нещо друго...
Travel Channel Europe: Bulgarian 12-04-17 23:30 Затворени и погребани 1 10 В сърцето на Оксфордшър В този епизод на "Затворени и погребани" Хенри и Сам са в сърцето на Оксфордшир, където намират редки мини автомобили, модели на Ролс-Ройс от 70-те години и стар рали автомобил – но дали ще могат да ги подкарат и продадат на печалба?
Travel Channel Europe: Bulgarian 12-04-17 0:00 Странни храни в Америка 1 11 Сан Диего От диви зеленчуци до диви животни, Андрю Цимерн има възможност да опита вкуса на неочакваното, когато посещава Сан Диего.
Travel Channel Europe: Bulgarian 12-04-17 1:00 Загадки в музея 7 4 Откраднатият Страдивариус, падане от космоса и чешка мечта Водещият Дон Уайлдман разглежда програмата на концерт, който бележи една от най-печално известните нощи в историята на престижните музикални събития, космическа капсула, използвана от героичен астронавт, и DVD от необичаен филм.
Travel Channel Europe: Bulgarian 12-04-17 2:00 Експедиция в неизвестното 3 1 Златото на Плъмър Джош се отправя към територия, белязана от треската за злато, за да търси изгубеното богатство на един скандално известен шериф от Монтана. По време на разследването си Джош изследва скрити пещерни системи и отваря една мина, която е била запечатана в продължение на повече от век.
Travel Channel Europe: Bulgarian 12-04-17 3:00 Звездите в техните автомобили 1 3 Вик Рийвс Пади Макгинес се среща с Джим Моър, известен още като Вик Рийвс, който кръстосва наоколо в една кола, която е подходяща за кралски особи. Комикът също така сяда зад волана на една британска спортна икона, докато посещава отново странните места, които са вдъхновили уникалното му чувство за хумор, което е негова запазена марка.
Travel Channel Europe: Bulgarian 12-04-17 3:30 Звездите в техните автомобили 1 4 Шон Райдър Пади Макгинес се среща с легендата от Манчестър – певеца на групата „Хепи Мъндейс“ (Happy Mondays) Шон Райдър, който препуска бързо през миналото си в шокираща жълта кола, един луксозен немски спортен автомобил и рядък хечбек, който не е виждал от 20 години.
Travel Channel Europe: Bulgarian 12-04-17 4:00 Затворени и погребани 2 20 Тройна заплаха Хенри и Сам са в родното графство на Хенри – Оксфордшър в търсене на нови изгодни сделки. Те се срещат с трима братя с контейнери, пълни с велосипеди, както и много трактори, камиони и други джунджурии. Сам има силно желание да вземе един мотор и Хенри се съгласява, но той е хвърлил око и на нещо друго...
Travel Channel Europe: Bulgarian 12-04-17 4:30 Затворени и погребани 1 10 В сърцето на Оксфордшър В този епизод на "Затворени и погребани" Хенри и Сам са в сърцето на Оксфордшир, където намират редки мини автомобили, модели на Ролс-Ройс от 70-те години и стар рали автомобил – но дали ще могат да ги подкарат и продадат на печалба?
Travel Channel Europe: Bulgarian 12-04-17 5:00 Странни храни в Америка 1 11 Сан Диего От диви зеленчуци до диви животни, Андрю Цимерн има възможност да опита вкуса на неочакваното, когато посещава Сан Диего.
Travel Channel Europe: Bulgarian 12-04-17 6:00 Загадки в музея 7 4 Откраднатият Страдивариус, падане от космоса и чешка мечта Водещият Дон Уайлдман разглежда програмата на концерт, който бележи една от най-печално известните нощи в историята на престижните музикални събития, космическа капсула, използвана от героичен астронавт, и DVD от необичаен филм.
Travel Channel Europe: Bulgarian 13-04-17 7:00 Търсене на дом по света 84 3 Недвижими имоти и родео с Джеси Джеймс Кевин, Мелинда и децата им са готови за едно приключение, когато те следват Кевин, премествайки се във връзка с работата му от Мисури в Редландс, Австралия. Агентът по недвижими имоти Джеси Джеймс си слага каубойската шапка и им помага в търсенето и проверката на реалността.
Travel Channel Europe: Bulgarian 13-04-17 7:30 Търсене на дом по света 77 3 Какво бих направил от любов в Ню Делхи Тереза и Зак се запознават в Портланд. След като се преместват в Ню Делхи те трябва да се приспособят към чуждата култура и да живеят заедно за първи път, като в същото време работят с разминаващо се работно време – но не и преди да намерят място, което да е подходящо и за двамата.
Travel Channel Europe: Bulgarian 13-04-17 8:00 Търсене на дом по света 77 4 Завръщане в Гургаон, Индия Една двойка се колебаят дали да изберат индийския привкус или западните удобства в Гургаон, Индия.
Travel Channel Europe: Bulgarian 13-04-17 8:30 Търсене на дом по света 77 5 Откривайки любовта и живота в Гоа По време на туристически преход през Индия една млада жена открива любовта в Гоа и превръща ваканцията си в един нов живот.
Travel Channel Europe: Bulgarian 13-04-17 9:00 Оли Смит: по следите на бирата 1 2 Южна Каролина Това е един щат, в който варят бира от всичко, което расте – нещо, което Оли открива по време на пътуването си. Като начало Оли посещава фестивала „Brew Haha“, където той опитва чудесни занаятчийски бири. След това той научава за вълшебната мая, която се добавя в бирата.
Travel Channel Europe: Bulgarian 13-04-17 9:30 Животът е плаж 1 10 Световен пътешественик в джунглата Бивш член на Корпуса на мира се приземява принудително в Коста Рика и превръща захвърлени реактивни самолети в местни скъпоценности. Във Фиджи самотен баща превръща един остров извън мрежата в рай за сърфистите, а една двойка отваря свой собствен хотел в Панама.
Travel Channel Europe: Bulgarian 13-04-17 10:00 Невъзможен хотел 5 9 Подготвяне на наследника Антъни Мелкиори пътува до Моклипс, Вашингтон, за да запази Оушън Крест Ризорт (Ocean Crest Resort) в семейството.
Travel Channel Europe: Bulgarian 13-04-17 11:00 Загадки в музея 7 5 Раждането на пътната карта, атака на пчелите убийци и противогаз Водещият Дон Уайлдман изследва емблематичен пътен знак, станал част от революционен план за въвеждане на ред по пътищата на Америка, миниатюрен пчелен екземпляр, отприщил лудостта, и противогаз, изобретен от смел новатор.
Travel Channel Europe: Bulgarian 13-04-17 12:00 Експедиция в неизвестното 3 2 Изгубената гробница на вожда на хуните Атила Джош пътува до Унгария, за да се присъедини към три археологически екипа, които търсят изгубената гробница на вожда на хуните Атила. Легенди и древни текстове насочват търсенето от дъното на река Дунав до планинските гори непосредствено извън Будапеща.
Travel Channel Europe: Bulgarian 13-04-17 13:00 Търсене на дом по света 84 3 Недвижими имоти и родео с Джеси Джеймс Кевин, Мелинда и децата им са готови за едно приключение, когато те следват Кевин, премествайки се във връзка с работата му от Мисури в Редландс, Австралия. Агентът по недвижими имоти Джеси Джеймс си слага каубойската шапка и им помага в търсенето и проверката на реалността.
Travel Channel Europe: Bulgarian 13-04-17 13:30 Търсене на дом по света 77 3 Какво бих направил от любов в Ню Делхи Тереза и Зак се запознават в Портланд. След като се преместват в Ню Делхи те трябва да се приспособят към чуждата култура и да живеят заедно за първи път, като в същото време работят с разминаващо се работно време – но не и преди да намерят място, което да е подходящо и за двамата.
Travel Channel Europe: Bulgarian 13-04-17 14:00 Търсене на дом по света 77 4 Завръщане в Гургаон, Индия Една двойка се колебаят дали да изберат индийския привкус или западните удобства в Гургаон, Индия.
Travel Channel Europe: Bulgarian 13-04-17 14:30 Търсене на дом по света 77 5 Откривайки любовта и живота в Гоа По време на туристически преход през Индия една млада жена открива любовта в Гоа и превръща ваканцията си в един нов живот.
Travel Channel Europe: Bulgarian 13-04-17 15:00 Оли Смит: по следите на бирата 1 2 Южна Каролина Това е един щат, в който варят бира от всичко, което расте – нещо, което Оли открива по време на пътуването си. Като начало Оли посещава фестивала „Brew Haha“, където той опитва чудесни занаятчийски бири. След това той научава за вълшебната мая, която се добавя в бирата.
Travel Channel Europe: Bulgarian 13-04-17 15:30 Животът е плаж 1 10 Световен пътешественик в джунглата Бивш член на Корпуса на мира се приземява принудително в Коста Рика и превръща захвърлени реактивни самолети в местни скъпоценности. Във Фиджи самотен баща превръща един остров извън мрежата в рай за сърфистите, а една двойка отваря свой собствен хотел в Панама.
Travel Channel Europe: Bulgarian 13-04-17 16:00 Строителство в Аляска 4 2 Звярът е мъртъв Проблеми с двигателя бавят строителните работи на Том, заварчик се бори с вятъра на крайбрежната алея на островното място за усамотение на Рич, а Крейг осигурява топлина за своята меча бърлога.
Travel Channel Europe: Bulgarian 13-04-17 17:00 Невъзможен хотел 5 9 Подготвяне на наследника Антъни Мелкиори пътува до Моклипс, Вашингтон, за да запази Оушън Крест Ризорт (Ocean Crest Resort) в семейството.
Travel Channel Europe: Bulgarian 13-04-17 18:00 Странни храни в Америка 1 12 Маями Андрю Цимерн проследява емблематичните съкровища и скритите изкушения, които правят кулинарната сцена на Маями толкова специална.
Travel Channel Europe: Bulgarian 13-04-17 19:00 Търсене на дом по света 84 6 Първи стъпки от Южна Африка към Намибия Райън и Трейси са се оженили наскоро, след като на практика са се познавали от самото си раждане. Сега младите хора, които чувстват необходимостта да се откъснат от работата си, за да видят какъв е животът извън Йоханесбург, се отправят заедно към Намибия.
Travel Channel Europe: Bulgarian 13-04-17 19:30 Търсене на дом по света 66 12 Любовни проблеми в Компета, Испания След 20 години живот в Тексас семейство Арекис се отправят обратно към предишния дом на Фиона в Компета, Испания. Фиона е готова за спокоен живот в испанската провинция, докато Джъстин иска да се забавлява всяка вечер на площада на селото.
Travel Channel Europe: Bulgarian 13-04-17 20:00 Търсене на дом по света 77 13 Търсене на италиански чар в Иези Трейси и Конрад Вандербург са заедно от 20 години и винаги са живели в САЩ. Но когато работата на Конрад неочаквано се премества в малкия град Иези (Iesi) в Италия, те трябва да се преместят далеч от дома, семейството и приятелите си.
Travel Channel Europe: Bulgarian 13-04-17 20:30 Търсене на дом по света 78 1 Забавления в Гарабито, Коста Рика Една вечно млада двойка изоставя сухия климат на Аризона, заради мокрите и диви забавления в Гарабито, Коста Рика.
Travel Channel Europe: Bulgarian 13-04-17 21:00 Оли Смит: по следите на бирата 1 2 Южна Каролина Това е един щат, в който варят бира от всичко, което расте – нещо, което Оли открива по време на пътуването си. Като начало Оли посещава фестивала „Brew Haha“, където той опитва чудесни занаятчийски бири. След това той научава за вълшебната мая, която се добавя в бирата.
Travel Channel Europe: Bulgarian 13-04-17 21:30 Животът е плаж 1 10 Световен пътешественик в джунглата Бивш член на Корпуса на мира се приземява принудително в Коста Рика и превръща захвърлени реактивни самолети в местни скъпоценности. Във Фиджи самотен баща превръща един остров извън мрежата в рай за сърфистите, а една двойка отваря свой собствен хотел в Панама.
Travel Channel Europe: Bulgarian 13-04-17 22:00 Трудни пътешествия: Индия 2 3 От Раджастан до Мумбай Колин и Райън Пайл са в Раджастан, известен с ярко боядисаните дворцови хотели. Първата спирка в горещината на индийската пустиня е световноизвестният храм на плъховете в Биканер.
Travel Channel Europe: Bulgarian 13-04-17 22:30 Трудни пътешествия: Индия 2 4 Южна Индия В пътуването си надолу по югозападното крайбрежие на Индия братята Пайл посещават фабрика за мега автомобили на Махиндра, а Колин се явява на тест, за да стане автомобилен работник.
Travel Channel Europe: Bulgarian 13-04-17 23:00 Влакове по трудни маршрути 1 5 Куба Иън Райт се отправя на завладяващо и страховито пътешествие с влак през карибския остров Куба.
Travel Channel Europe: Bulgarian 13-04-17 0:00 Странни храни в Америка 1 12 Маями Андрю Цимерн проследява емблематичните съкровища и скритите изкушения, които правят кулинарната сцена на Маями толкова специална.
Travel Channel Europe: Bulgarian 13-04-17 1:00 Загадки в музея 7 5 Раждането на пътната карта, атака на пчелите убийци и противогаз Водещият Дон Уайлдман изследва емблематичен пътен знак, станал част от революционен план за въвеждане на ред по пътищата на Америка, миниатюрен пчелен екземпляр, отприщил лудостта, и противогаз, изобретен от смел новатор.
Travel Channel Europe: Bulgarian 13-04-17 2:00 Експедиция в неизвестното 3 2 Изгубената гробница на вожда на хуните Атила Джош пътува до Унгария, за да се присъедини към три археологически екипа, които търсят изгубената гробница на вожда на хуните Атила. Легенди и древни текстове насочват търсенето от дъното на река Дунав до планинските гори непосредствено извън Будапеща.
Travel Channel Europe: Bulgarian 13-04-17 3:00 Трудни пътешествия: Индия 2 3 От Раджастан до Мумбай Колин и Райън Пайл са в Раджастан, известен с ярко боядисаните дворцови хотели. Първата спирка в горещината на индийската пустиня е световноизвестният храм на плъховете в Биканер.
Travel Channel Europe: Bulgarian 13-04-17 3:30 Трудни пътешествия: Индия 2 4 Южна Индия В пътуването си надолу по югозападното крайбрежие на Индия братята Пайл посещават фабрика за мега автомобили на Махиндра, а Колин се явява на тест, за да стане автомобилен работник.
Travel Channel Europe: Bulgarian 13-04-17 4:00 Влакове по трудни маршрути 1 5 Куба Иън Райт се отправя на завладяващо и страховито пътешествие с влак през карибския остров Куба.
Travel Channel Europe: Bulgarian 13-04-17 5:00 Странни храни в Америка 1 12 Маями Андрю Цимерн проследява емблематичните съкровища и скритите изкушения, които правят кулинарната сцена на Маями толкова специална.
Travel Channel Europe: Bulgarian 13-04-17 6:00 Загадки в музея 7 5 Раждането на пътната карта, атака на пчелите убийци и противогаз Водещият Дон Уайлдман изследва емблематичен пътен знак, станал част от революционен план за въвеждане на ред по пътищата на Америка, миниатюрен пчелен екземпляр, отприщил лудостта, и противогаз, изобретен от смел новатор.
Travel Channel Europe: Bulgarian 14-04-17 7:00 Търсене на дом по света 84 4 Време за семейството в Гуанакасте, Коста Рика Между заниманията на техните момчета и техните собствени забързани графици на работа, Къртис убеждава Анжела, че семейството им има нужда от ваканционен дом, за да избягат от всичко. Те решават да подарят на своите момчета приключението на живота им в Гуанакасте, Коста Рика.
Travel Channel Europe: Bulgarian 14-04-17 7:30 Търсене на дом по света 77 6 Една прекрасна лейди в Чианг Май Даяна оставя живота в Лас Вегас зад гърба си, за да помогне за подобряването на живота на слоновете.
Travel Channel Europe: Bulgarian 14-04-17 8:00 Търсене на дом по света 77 7 Сега всичко е различно – точно това си ти Джей напуска комфортния си живот в Портланд, Орегон, когато получава мечтаната си работа като мениджър на бейзболен отбор в Австралия. След това, в Оз той се запознава с момичето на мечтите си. Сега Джей и Белинда се преместват заедно.
Travel Channel Europe: Bulgarian 14-04-17 8:30 Търсене на дом по света 77 8 Да поговорим за Търкс и Кайкос Ваканция в Солт Кей в Търкс и Кайкос убеждава една двойка да си купят втори дом.
Travel Channel Europe: Bulgarian 14-04-17 9:00 Оли Смит: по следите на бирата 1 4 Джорджия Оли посещава щата, в който се откроява социалната страна на занаятчийската бира. Той трябва да заработи бирата си, като работи в една от най-големите пивоварни в Джорджия. След това той научава как отлежалата бира бързо се превръща в тенденция.
Travel Channel Europe: Bulgarian 14-04-17 9:30 Животът е плаж 1 11 Корабокрушенци и летене на високо Една претърпяла корабокрушение двойка създава частен рай в Тонга, една каубойка от Канада отваря курортно ранчо в Никарагуа, търговец показва на туристите как да летят на високо в Сейнт Томас, а бар на плажа в Ангила жъне успехи с пренос на сняг.
Travel Channel Europe: Bulgarian 14-04-17 10:00 Невъзможен хотел 5 10 Спане в работно време на работното място! Антъни Мелкиори се среща с един неориентиран собственик в Сан Франциско, които трябва или да вложи известна сума много необходими средства, или да прекрати дейността си.
Travel Channel Europe: Bulgarian 14-04-17 11:00 Загадки в музея 7 6 Магическото кубче на Ерно Рубик, първата фабрика в света и автомобил-амфибия Водещият Дон Уайлдман разглежда класическа играчка, превърнала се във феномен на поп културата, мостра от фина коприна – символ на зашеметяваща история от международния шпионаж, и чудата кола, проектирана да се движи по земя и вода.
Travel Channel Europe: Bulgarian 14-04-17 12:00 Експедиция в неизвестното 3 3 Изчезналата империя На средиземноморския остров Крит минойците са създали една от най-славните цивилизации на древния свят, а след това мистериозно са изчезнали. Джош пътува до Гърция, за да разбере как е изчезнала първата суперсила на Европа.
Travel Channel Europe: Bulgarian 14-04-17 13:00 Търсене на дом по света 84 4 Време за семейството в Гуанакасте, Коста Рика Между заниманията на техните момчета и техните собствени забързани графици на работа, Къртис убеждава Анжела, че семейството им има нужда от ваканционен дом, за да избягат от всичко. Те решават да подарят на своите момчета приключението на живота им в Гуанакасте, Коста Рика.
Travel Channel Europe: Bulgarian 14-04-17 13:30 Търсене на дом по света 77 6 Една прекрасна лейди в Чианг Май Даяна оставя живота в Лас Вегас зад гърба си, за да помогне за подобряването на живота на слоновете.
Travel Channel Europe: Bulgarian 14-04-17 14:00 Търсене на дом по света 77 7 Сега всичко е различно – точно това си ти Джей напуска комфортния си живот в Портланд, Орегон, когато получава мечтаната си работа като мениджър на бейзболен отбор в Австралия. След това, в Оз той се запознава с момичето на мечтите си. Сега Джей и Белинда се преместват заедно.
Travel Channel Europe: Bulgarian 14-04-17 14:30 Търсене на дом по света 77 8 Да поговорим за Търкс и Кайкос Ваканция в Солт Кей в Търкс и Кайкос убеждава една двойка да си купят втори дом.
Travel Channel Europe: Bulgarian 14-04-17 15:00 Оли Смит: по следите на бирата 1 4 Джорджия Оли посещава щата, в който се откроява социалната страна на занаятчийската бира. Той трябва да заработи бирата си, като работи в една от най-големите пивоварни в Джорджия. След това той научава как отлежалата бира бързо се превръща в тенденция.
Travel Channel Europe: Bulgarian 14-04-17 15:30 Животът е плаж 1 11 Корабокрушенци и летене на високо Една претърпяла корабокрушение двойка създава частен рай в Тонга, една каубойка от Канада отваря курортно ранчо в Никарагуа, търговец показва на туристите как да летят на високо в Сейнт Томас, а бар на плажа в Ангила жъне успехи с пренос на сняг.
Travel Channel Europe: Bulgarian 14-04-17 16:00 Строителство в Аляска 4 3 Строителни работи двадесет и четири часа в денонощието Строителните работи на Рич на острова са буквално между чука и наковалнята, Том получава урок по дърводобив, а Крейг усеща жилото на строителството на отдалечено място и с нискокачествените материали.
Travel Channel Europe: Bulgarian 14-04-17 17:00 Невъзможен хотел 5 10 Спане в работно време на работното място! Антъни Мелкиори се среща с един неориентиран собственик в Сан Франциско, които трябва или да вложи известна сума много необходими средства, или да прекрати дейността си.
Travel Channel Europe: Bulgarian 14-04-17 18:00 Странни храни в Америка 1 13 Поп-ъп в Ел Ей Андрю Цимерн създава меню, вдъхновено от неговите пътувания по света, за вечерята на една гладна група хора в Лос Анджелис.
Travel Channel Europe: Bulgarian 14-04-17 19:00 Търсене на дом по света 84 7 Една двойка от Флорида надхвърля бюджета си в Австралия Джен и Лу се преместват от плажовете на Флорида по северните плажове на Австралия заради новата работа на Лу. Само с един доход и две момчета, оставени вкъщи, те ще трябва да разширят ограничения си бюджет, за да се сдобият с изглед към плажа.
Travel Channel Europe: Bulgarian 14-04-17 19:30 Търсене на дом по света 78 2 В Тулуза Демелза оставя баща си в Тампа, за да учи икономика в Тулуза, Франция.
Travel Channel Europe: Bulgarian 14-04-17 20:00 Търсене на дом по света 78 3 Стария Орлеан, Франция Джоф и семейството му се преместват от едно малко градче в Айова в град Орлеан, Франция, заради възможност за работа. Той иска да бъде в центъра на града, но Ейдриън предпочита просторните крайградски домове. Дали те ще намерят компромисно решение?
Travel Channel Europe: Bulgarian 14-04-17 20:30 Търсене на дом по света 78 4 Една майка по пътя към нов живот в Лийдс, Обединеното кралство Художничката Клеър и малкият й син Линкълн се чувстват добре в Испания през първите пет години, но Клеър знае, че родният й град Лийдс предлага по-голяма стабилност. Тя разчита на най-добрата си приятелка, за да й помогне да вземе правилното решение и да избере най-подходящия дом.
Travel Channel Europe: Bulgarian 14-04-17 21:00 Оли Смит: по следите на бирата 1 4 Джорджия Оли посещава щата, в който се откроява социалната страна на занаятчийската бира. Той трябва да заработи бирата си, като работи в една от най-големите пивоварни в Джорджия. След това той научава как отлежалата бира бързо се превръща в тенденция.
Travel Channel Europe: Bulgarian 14-04-17 21:30 Животът е плаж 1 11 Корабокрушенци и летене на високо Една претърпяла корабокрушение двойка създава частен рай в Тонга, една каубойка от Канада отваря курортно ранчо в Никарагуа, търговец показва на туристите как да летят на високо в Сейнт Томас, а бар на плажа в Ангила жъне успехи с пренос на сняг.
Travel Channel Europe: Bulgarian 14-04-17 22:00 Строителство в Аляска 3 7 Изчезналият хеликоптер Екипът на Лий бърза да коригира голяма грешка при изчисленията на конструкцията на езерото Бълчитна.
Travel Channel Europe: Bulgarian 14-04-17 23:00 Живот в дървена вила 2 7 Ваканционна къща в Уайт Маунтин Тим и Лори са млади специалисти в Бостън, които се наслаждават на живота в града, но търсят възможност за бягство от забързаното ежедневие в края на седмицата, за да задоволят своите нужди от живот на открито.
Travel Channel Europe: Bulgarian 14-04-17 23:30 Живот в дървена вила 2 8 В търсене на вила в Сноукуолми Пас във Вашингтон Една двойка с младия си син искат да напуснат Сиатъл и да намерят своята мечтана къща в красивия планински проход Сноукуолми Пас, Вашингтон. Тъй като бюджетът им е фиксиран, те трябва да вземат трудно решение и да изберат подходящата дървена къща, която да нарекат свой нов дом.
Travel Channel Europe: Bulgarian 14-04-17 0:00 Странни храни в Америка 1 13 Поп-ъп в Ел Ей Андрю Цимерн създава меню, вдъхновено от неговите пътувания по света, за вечерята на една гладна група хора в Лос Анджелис.
Travel Channel Europe: Bulgarian 14-04-17 1:00 Загадки в музея 7 6 Магическото кубче на Ерно Рубик, първата фабрика в света и автомобил-амфибия Водещият Дон Уайлдман разглежда класическа играчка, превърнала се във феномен на поп културата, мостра от фина коприна – символ на зашеметяваща история от международния шпионаж, и чудата кола, проектирана да се движи по земя и вода.
Travel Channel Europe: Bulgarian 14-04-17 2:00 Експедиция в неизвестното 3 3 Изчезналата империя На средиземноморския остров Крит минойците са създали една от най-славните цивилизации на древния свят, а след това мистериозно са изчезнали. Джош пътува до Гърция, за да разбере как е изчезнала първата суперсила на Европа.
Travel Channel Europe: Bulgarian 14-04-17 3:00 Строителство в Аляска 3 7 Изчезналият хеликоптер Екипът на Лий бърза да коригира голяма грешка при изчисленията на конструкцията на езерото Бълчитна.
Travel Channel Europe: Bulgarian 14-04-17 4:00 Живот в дървена вила 2 7 Ваканционна къща в Уайт Маунтин Тим и Лори са млади специалисти в Бостън, които се наслаждават на живота в града, но търсят възможност за бягство от забързаното ежедневие в края на седмицата, за да задоволят своите нужди от живот на открито.
Travel Channel Europe: Bulgarian 14-04-17 4:30 Живот в дървена вила 2 8 В търсене на вила в Сноукуолми Пас във Вашингтон Една двойка с младия си син искат да напуснат Сиатъл и да намерят своята мечтана къща в красивия планински проход Сноукуолми Пас, Вашингтон. Тъй като бюджетът им е фиксиран, те трябва да вземат трудно решение и да изберат подходящата дървена къща, която да нарекат свой нов дом.
Travel Channel Europe: Bulgarian 14-04-17 5:00 Странни храни в Америка 1 13 Поп-ъп в Ел Ей Андрю Цимерн създава меню, вдъхновено от неговите пътувания по света, за вечерята на една гладна група хора в Лос Анджелис.
Travel Channel Europe: Bulgarian 14-04-17 6:00 Загадки в музея 7 6 Магическото кубче на Ерно Рубик, първата фабрика в света и автомобил-амфибия Водещият Дон Уайлдман разглежда класическа играчка, превърнала се във феномен на поп културата, мостра от фина коприна – символ на зашеметяваща история от международния шпионаж, и чудата кола, проектирана да се движи по земя и вода.
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 7:00 Търсене на дом по света 84 10 В Мадрид може да се научи много Когато Пийт е приет в бизнес училище в Мадрид, за всички е ясно, че годеницата му Мишел ще отиде с него. Двойката иска да увеличи своя опит, като намери централно разположен дом с автентичен испански стил за ограничен бюджет.
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 7:30 Търсене на дом по света 84 11 Преместване в Торино Ник и Ребека Чин са планирали осиновяване от Китай след брака си. На 30 годишна възраст, те най-накрая могат да реализират осиновяването и са подали документи в Батавия, Илинойс. Тогава от работата на Ник го прехвърлят в Торино, Италия.
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 8:00 Търсене на дом по света 84 12 Далече от дома в Кампинас Когато Скоти и Рикардо се преместват в Бразилия заради новата работа на Скоти, те оставят семейството и приятелите си далече зад себе си, за да се установят в Кампинас. Двойката се опитва да намери дом далече от дома в рамките на бюджета си в една нова страна.
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 8:30 Търсене на дом по света 84 13 У дома в Хампшър Дий и Джейсън са развълнувани да се преместят със семейството си от Тълса обратно у дома в Хампшър в Обединеното кралство. Но търсенето на къща, разполагаща със същото пространството, на което са се радвали в Тълса - при нейните достъпни цени - ще бъде предизвикателство.
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 9:00 Търсене на дом по света 81 11 Пристигане в Гайленкирхен, Германия Уитни и Пол искат да осигурят на децата си международни приключения и именно това е, което им предлага работата на Пол в Германия. Но намирането на къща за седем души, която да е близо до работата на Пол и до училището, и която да е подходяща за кариерата на Уитни, не е лесно.
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 9:30 Търсене на дом по света 81 12 Търсене на дом до езерото Атитлан с изглед към вулканите Хосе и Боби са се влюбили в езерото Атитлан, Гватемала, когато са били на почивка и сега са решили да се преместят там. Боби иска да се нанесе веднага, но Хосе не би имал нищо против няколко обновителни ремонта. Но това, което и двамата искат, е дом с изглед към трите вулкана.
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 10:00 Търсене на дом по света 81 13 Изоставяйки всичко от любов в Бад Вилдунген Аарон се премества в Бад Вилдунген, Германия, където годеницата му Кирстен започва своята специализация в местна болница. Аарон се отказва от толкова много, за да се премести в Германия, но бюджетът им, състоящ се от единствен доход, може да го принуди да се откаже дори от още повече неща.
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 10:30 Търсене на дом по света 80 1 Да се срещнем у дома в Рига След като успяват да поддържат връзка, живеейки на далечно разстояние, новата двойка Алекс и Лелде се преместват в нейния роден град Рига, Латвия, за да споделят своя първи дом заедно.
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 11:00 Проектът на Ванила Айс 3 1 Подмяна на покрива Преди да може да започне каквато и да било работа вътре в къщата, Роб (известен още като Ванила Айс) трябва да поправи покрива. Той и екипът демонтират полуразрушения покрив на къщата и го заменят с един епичен, устойчив на урагани шедьовър, допълнен с терасовидно разширение за наблюдение.
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 11:30 Проектът на Ванила Айс 3 2 Подобрения на басейна Във Флорида е задължително човек да има хубав басейн. Така че Ванила Айс и неговият екип решават да спасят колкото е възможно повече от съществуващия басейн, но и да го подобрят и усъвършенстват. Те превръщат този басейн в тропически оазис, достоен за рок звезда.
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 12:00 Проектът на Ванила Айс 3 3 Стилна дневна Ванила Айс и неговият екип показват на какво са способни като трансформират голямата стая в къщата в дневна и трапезария с бар зона, ново огнище, и декоративно осветление. А в допълнение монтират не един, а два полилея!
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 12:30 Проектът на Ванила Айс 3 4 Слънчеви забавления Роб иска да превърне тази къща в място, където едно семейство да може да играе и да се наслаждава на слънцето. Така че той и неговият екип превръщат стария занемарен тенис корт в едно епично спортно игрище за баскетбол, волейбол, тенис или хокей.
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 13:00 Проектът на Ванила Айс 3 5 Уникална спалня Роб иска да се възползва от невероятната гледка и разпределение, за да създаде уникална спалня. Той проектира ултра луксозна основна спалня с бамбуков таван, ръчно рисувани тапети и уютна остъклена тераса.
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 13:30 Обновяването на дома на Рев Рън 1 1 Рев и Джъстин се заемат с кухнята Ако кухнята е сърцето на дома, то тогава това значи, че сърцето Рев и Джъстин е разбито. Време е да се смени старото обзавеждане и кухнята да се превърне в лъскаво, модерно пространство, идеално за цялото семейство.
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 14:00 Обновяването на дома на Рев Рън 1 2 Замъкът от мечтите на Майли Джъстин е обсебена от една нова тема за спалня на приказна принцеса за дъщеря си Майли, но Рев се двоуми. Момичетата печелят и мечтата им се сбъдва, допълнена с дворцово легло по поръчка, нова баня и стая – гардероб, като всички те са достойни за кралица.
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 14:30 Обновяването на дома на Рев Рън 1 3 Основни промени Рев и Джъстин украсяват изкусно своя главен апартамент и го превръщат в модерен шедьовър, допълнен със собствена самостоятелна всекидневна.
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 15:00 Обновяването на дома на Рев Рън 1 4 Собствен апартамент Осемнадесет-годишният Диги – като една изгряваща рап звезда – има планове да се изнесе от къщата. Джъстин отговаря на това със страхотен ремонт, който превръща стаята му в истинска ергенска квартира.
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 15:30 Обновяването на дома на Рев Рън 1 5 Покоите на Руси Синът на Рев – тийнейджърът Руси получава вдъхновено от хотел преобразяване на стаята си, което я превръща от скучна спалня в най-страхотното място в къщата. Неочаквани проблеми опъват нервите на Рев до крайност.
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 16:00 Проектът на Ванила Айс 3 11 ВИП озеленяване Роб и момчетата подлагат на изпитание своите умения по озеленяване, докато обновяват двора. След появилите се проблеми с изкопните дейности и жалбите на съседите Ванила Айс и екипът му трябва да дадат всичко от себе си, за да превърнат двора в зелено местенце за релаксация.
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 16:30 Проектът на Ванила Айс 3 12 Стилна спалня Роб и неговият екип възстановяват спалните и апартамента за гости, превръщайки имението в стилно място за спане. Дъщерята на Роб, Кийли, решава да помогне и предлага своите съвети и идеи за стил за детските спални.
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 17:00 Проектът на Ванила Айс 4 1 По-голяма стая Ванила Айс и неговият екип се заемат с ужасната голяма стая и я превръщат в луксозно жилищно пространство, допълнено с лъскави мраморни подове, камина от естествен камък и ръчно изработено домашно кино.
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 17:30 Проектът на Ванила Айс 4 2 Реновиране на кухнята Може да се окаже, че Роб Ван Уинкъл и неговите момчета са захапали по-голяма хапка, отколкото могат да сдъвчат, когато се сблъскват с предизвикателството да изработят кухня в тоскански стил, допълнена с чисто нови уреди, шкафове и единствен по рода си стенопис на тавана.
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 18:00 Звездите в техните автомобили 1 3 Вик Рийвс Пади Макгинес се среща с Джим Моър, известен още като Вик Рийвс, който кръстосва наоколо в една кола, която е подходяща за кралски особи. Комикът също така сяда зад волана на една британска спортна икона, докато посещава отново странните места, които са вдъхновили уникалното му чувство за хумор, което е негова запазена марка.
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 18:30 Звездите в техните автомобили 1 4 Шон Райдър Пади Макгинес се среща с легендата от Манчестър – певеца на групата „Хепи Мъндейс“ (Happy Mondays) Шон Райдър, който препуска бързо през миналото си в шокираща жълта кола, един луксозен немски спортен автомобил и рядък хечбек, който не е виждал от 20 години.
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 19:00 Звездите в техните автомобили 1 6 Алексей Сейл Пади Макгинес се среща с комика Алексей Сейл, който се сблъсква с лек проблем в своята несигурна италианска кола, открива отново отдавна загубена британска класика и подлага на изпитание нервите си в един автомобил – легенда с висока проходимост по маршрут, който не е за хора със слаби сърца.
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 19:30 Звездите в техните автомобили 1 7 Джон Прескот Пади Макгинес се среща с политика Джон Прескот, който се придвижва из Ливърпул в първата си машина на колела за 50 британски лири, среща се с луксозната британска кола, която определя политическия му живот, и се връща отново на скандално известно място в бившия си правителствен автомобил.
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 20:00 Приключенски клуб за знаменитости 1 3 Шпионските файлове за Втората световна война на Ерик Стоунстрийт Ерик Стоунстрийт се отправя на епично пътешествие до Хаваите, Аляска и Вашингтон, за да разкрие истории за шпионажа през Втората световна война и редки подробности за сражения в Тихия океан.
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 21:00 Приключенски клуб за знаменитости 1 2 Автомобилният град на Тери Крюс Уморен от негативната преса на Детройт, Тери Крюз споделя положителните промени, които произтичат в родния му град. От боядисването върху графити до създаването на нови източници на чиста енергия, Тери представя хората, които осъществяват положителни промени.
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 22:00 Експедиция в неизвестното 3 7 Д. Б. Купър Джош тръгва на експедиция, за да разкрие мистерията зад извършителя на единственото неразкрито отвличане на самолет в историята на САЩ. Започвайки от там, където ФБР е спряло разследването, той открива нови улики и теории в тихоокеанския северозапад.
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 23:00 Алкохолно пътешествие 3 3 Могъщата река Мисисипи на Марк Твен Джак следва маршрута на Марк Твен нагоре по могъщата река Мисисипи, плавайки с кану-каяк, за да яде свински зурли и след това се отправя към Марди Грас, бирения дилетантски фестивал Beer Dabbler Festival в Минесота и пие създаден от Марк Твен коктейл в Мисури.
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 0:00 Приключенски клуб за знаменитости 1 2 Автомобилният град на Тери Крюс Уморен от негативната преса на Детройт, Тери Крюз споделя положителните промени, които произтичат в родния му град. От боядисването върху графити до създаването на нови източници на чиста енергия, Тери представя хората, които осъществяват положителни промени.
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 1:00 Големи кухни 1 9 Колосален круизен кораб Неуморимият кетъринг персонал на борда на круизния кораб „Регал Принсес“ (Regal Princess) поднася изискани ястия на повече от 3500 пътници. Всяка седмица през кухните му преминават зашеметяващите 140 тона храна!
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 1:30 Големи кухни 1 10 Драйв-ин за понички Всяка година 300 000 автомибила се спускат до драйв-ин ресторанта „Раунд Рок Донътс“ (Round Rock Donuts), за да опитат огромните и изключително вкусни понички с глазура. Днес мениджърът Пол Гудерян разчита на своя екип да приготви 30 000 понички и да обслужва по един автомобил на всеки 30 секунди!
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 2:00 Големи кухни 1 11 Огромна спирка за тирове „Айова 80“ е спирка за тирове, която е с толкова голяма площ, че включва зъболекарски кабинет, фитнес зала, фризьорски салон и параклис, както и огромна кухня, която приготвя месни специалитети за хиляда шофьора на камиони на ден!
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 2:30 Големи кухни 1 12 Супер хотел във Вегас В известния хотел „MGM Bellagio“ в сърцето на Лас Вегас се помещава една от най-големите шведските маси в света, която при пълен капацитет на хотела, изхранва 4000 гладни гости!
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 3:00 Експедиция в неизвестното 3 7 Д. Б. Купър Джош тръгва на експедиция, за да разкрие мистерията зад извършителя на единственото неразкрито отвличане на самолет в историята на САЩ. Започвайки от там, където ФБР е спряло разследването, той открива нови улики и теории в тихоокеанския северозапад.
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 4:00 Алкохолно пътешествие 3 3 Могъщата река Мисисипи на Марк Твен Джак следва маршрута на Марк Твен нагоре по могъщата река Мисисипи, плавайки с кану-каяк, за да яде свински зурли и след това се отправя към Марди Грас, бирения дилетантски фестивал Beer Dabbler Festival в Минесота и пие създаден от Марк Твен коктейл в Мисури.
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 5:00 Загадки в музея 7 2 Високо над земята, опитът за убийство на Андрю Джаксън и граждански размирици Водещият Дон Уайлдман изследва аеронавигационно устройство със скандална слава, бастун, осуетил убийството на президента, и сувенирна тениска от необикновено събитие, предизвикала всеобщо вълнение.
Travel Channel Europe: Bulgarian 15-04-17 6:00 Експедиция в неизвестното 3 7 Д. Б. Купър Джош тръгва на експедиция, за да разкрие мистерията зад извършителя на единственото неразкрито отвличане на самолет в историята на САЩ. Започвайки от там, където ФБР е спряло разследването, той открива нови улики и теории в тихоокеанския северозапад.
Travel Channel Europe: Bulgarian 16-04-17 7:00 Търсене на дом по света 80 1 Да се срещнем у дома в Рига След като успяват да поддържат връзка, живеейки на далечно разстояние, новата двойка Алекс и Лелде се преместват в нейния роден град Рига, Латвия, за да споделят своя първи дом заедно.
Travel Channel Europe: Bulgarian 16-04-17 7:30 Търсене на дом по света 80 2 Мечтите се сбъдват в Абърдийн Младоженците Лорън и Ерик напускат Чикаго, за да намерят перфектния дом в Абърдийн, Шотландия. Лорън мечтите за живот сред овцете в шотландската провинцията, докато Ерик мечтае за дом, разположен в непосредствена близост до новия му офис.
Travel Channel Europe: Bulgarian 16-04-17 8:00 Търсене на дом по света 80 3 Нова кариера на остров Малта Една млада фотографка търси нов дом и възможност за работа в Малта, но тя трябва да намери баланс между мечтата си за перфектен дом, високите цени и ограничения си бюджет.
Travel Channel Europe: Bulgarian 16-04-17 8:30 Търсене на дом по света 80 4 Островни мечти на остров Тортола Емили и нейният съпруг Джейсън се отказват от всичко, така че тя да може да следва своето професионално развитие като преподавател на Британския Вирджински остров Тортола. И все пак, със само с един сигурен източник на доходи, те може да не са в състояние да си позволят перфектния карибски дом.
Travel Channel Europe: Bulgarian 16-04-17 9:00 Търсене на дом по света 84 2 Прага, храна, любов Две най-добри приятелки – Кери и Ширин се преместват в Прага, за да живеят заедно за първи път. Тъй като нито една от двете няма работа в техния нов град, те ще трябва да вземат някои трудни решения за това какво да пожертват от списъка си с желания.
Travel Channel Europe: Bulgarian 16-04-17 9:30 Търсене на дом по света 76 13 Екологично предизвикателство в стария град Една млада двойка търси екологосъобразен живот в един от най-старите градове в света - Атина.
Travel Channel Europe: Bulgarian 16-04-17 10:00 Търсене на дом по света 77 1 Голямо семейство на малкия карибски остров Сейнт Еустатиус Един археолог премества младото си семейство на малкия карибския остров Сейнт Еустатиус.
Travel Channel Europe: Bulgarian 16-04-17 10:30 Търсене на дом по света 77 2 В Санта Маринела Райън и Мелиса имат дълбока връзка с Италия. Когато училището на Райън му предлага едногодишен отпуск, те виждат това като идеална възможност да запознаят младите си синове със страната, която е имала такова голямо значение за отношенията им.
Travel Channel Europe: Bulgarian 16-04-17 11:00 Проектът на Ванила Айс 3 6 Преобразуване на кухня Ако искате бързо да продадете една къща, кухнята трябва да е забележителна. Ванила Айс и екипът му напълно разрушават старата кухня и създават чисто нова съвременна кухня с нова зона за домашно кино.
Travel Channel Europe: Bulgarian 16-04-17 11:30 Проектът на Ванила Айс 3 7 Преобразуване на външното пространство Ако искате да продадете една къща, трябва да привлечете клиентите с външния й вид. Ванила Айс и неговите момчета обновяват външната част на къщата с нов технически камък, боя, фонтан и фантастични врати по поръчка.
Travel Channel Europe: Bulgarian 16-04-17 12:00 Проектът на Ванила Айс 3 8 Великолепната баня Ванила Айс и екипът му преобразяват старата отвратителна основна баня, превръщайки я в едно невероятно местенце със свободностояща вана, спа-душ, плотове от оникс и свързваща самостоятелна тераса за уединение и релакс.
Travel Channel Europe: Bulgarian 16-04-17 12:30 Проектът на Ванила Айс 3 9 Преобразуване на гаража Ванила Айс и екипът му решават да преобразят стария гараж, като го превърнат в бърлога за големи момчета – достатъчно сигурна, за да подслони дори най-луксозните им автомобили, и допълнена със странична тераса за барбекю и разхлаждане.
Travel Channel Europe: Bulgarian 16-04-17 13:00 Проектът на Ванила Айс 3 10 Рай в полинезийски стил Ванила Айс решава да се възползва от своя крайбрежен имот и изгражда полинезийска веранда и плажна зона в задния двор. Кокосовите палми и естествената зеленина превръщат пространството в тропически оазис. Единственият проблем е досадният алигатор.
Travel Channel Europe: Bulgarian 16-04-17 13:30 Обновяването на дома на Рев Рън 1 6 Универсална стая за всички Семейната всекидневна на Рев е застинала в духа на 90-те години на 20 век, но той няма нищо против това. А Джъстин? Тя не е толкова сигурна. След разрушаването й, те превръщат пространството в модерно и универсално място за цялото семейство.
Travel Channel Europe: Bulgarian 16-04-17 14:00 Обновяването на дома на Рев Рън 1 7 Спа салонът на Рев Рев поема грижата за личната си мъжка бърлога – зала за спа – чрез ускоряването на пълния й ремонт. Джъстин не е впечатлена от плановете му, но с помощта на един всепризнат строител на басейни Рев трансформира своя любим проект в супер спа салон.
Travel Channel Europe: Bulgarian 16-04-17 14:30 Обновяването на дома на Рев Рън 1 8 Реновация на верандата Верандата в задния двор на Рев е виждала и по-добри дни. Съвсем недокосната откакто къщата е построена, тя е напълно занемарена. Рев и Джъстин превръщат реновирането й в семейна афера с надеждата да спестят пари и да ускорят процеса наред с това.
Travel Channel Europe: Bulgarian 16-04-17 15:00 Обновяването на дома на Рев Рън 1 9 Мароканско кътче за бягство от действителността Джъстин се заема с едно занемарено място в къщата – Дзен стаята. Някога чудесно място за отдих на спокойствие, сега стаята се нуждае от основен ремонт. Вдъхновен от местен марокански ресторант, Джъстин планира да я превърне в сцена от Казабланка.
Travel Channel Europe: Bulgarian 16-04-17 15:30 Обновяването на дома на Рев Рън 1 10 Спортният салон на Рев Безценното закрито баскетболно игрище на Рев има нужда от неотложен ремонт. Рев и Джъстин решават да превърнат пространството в семеен спортен център, допълнен със стена за катерене, хай-тек табло и подвижна платформа.
Travel Channel Europe: Bulgarian 16-04-17 16:00 Проектът на Ванила Айс 3 13 Прием – представяне за звездите Ванила Айс и неговия екип се занимават с това, което е останало да се свърши по обновяването на тяхното имение. Те бързат, за да довършат всичко преди насроченото от тях парти – където планират да представят целия си упорит труд.
Travel Channel Europe: Bulgarian 16-04-17 16:30 Проектът на Ванила Айс 2 1 Притегателната сила на изкуството на външното оформление Ванила Айс и неговият екип се заемат с максимално подобряване на предния двор на имението, като добавят специални порти, брилянтно озеленяване, една площадка за хеликоптер и осветление, за да може да свети - дори и през нощта.
Travel Channel Europe: Bulgarian 16-04-17 17:00 Проектът на Ванила Айс 4 3 Трансформиране на основната баня Роб ван Уинкъл и неговият екип са изправени пред трудна задача, когато разбиват изключително тясната основна баня и я превръщат в просторно спа убежище, допълнено с изключителен вътрешен двор и първокласно оборудване.
Travel Channel Europe: Bulgarian 16-04-17 17:30 Проектът на Ванила Айс 4 4 Край басейна С цел да предекорират своя празен заден двор Ванила Айс и неговият екип изграждат от нулата един епичен басейн, допълнен с безкраен ръб и воден бар.
Travel Channel Europe: Bulgarian 16-04-17 18:00 Приключенски клуб за знаменитости 1 1 Космическата одисея на Джон Крайър Страстта на Джон Крайър към космическите изследвания го изстрелва от САЩ в Русия, като той тренира с астронавти и космонавти, придвижва се из Международната космическа станция, изпробва състоянието на безтегловност и тества предела на своите възможности в центрофуга.
Travel Channel Europe: Bulgarian 16-04-17 19:00 Невъзможен хотел 7 2 Поемане на управлението на хостел Антъни посещава историческия хотел Гарднър – най-старият постоянно функциониращ хотел в Ел Пасо, Тексас. Някогашната забележителност е частично превърната в хостел. Дали Антъни ще може да спаси хостела, преди да е изтекло времето?
Travel Channel Europe: Bulgarian 16-04-17 20:00 Препродаване и преместване в Тексас 1 5 Облогът: къща от контейнер за транспортиране срещу къща с мансардно студио „Сноу Систърс“ (Snow Sisters) се обзалагат с Ранди, че те могат да препродадат по-бързо къща, направена от контейнер за транспортиране, отколкото той неговата реновирана училищна сграда.
Travel Channel Europe: Bulgarian 16-04-17 21:00 Загадки в музея 10 13 Ханк Уилямс, светещите войници и пристигането на разносвача на лед Дон Уайлдман разследва смъртта на легенда на кънтри музика, изследва хирургически инструменти, свързани с загадъчна медицинска тайна, и разкрива истината зад най-стария неразкрит случай в историята на човечеството.
Travel Channel Europe: Bulgarian 16-04-17 22:00 Влакове по трудни маршрути 1 5 Куба Иън Райт се отправя на завладяващо и страховито пътешествие с влак през карибския остров Куба.
Travel Channel Europe: Bulgarian 16-04-17 23:00 Строителство в Аляска 3 7 Изчезналият хеликоптер Екипът на Лий бърза да коригира голяма грешка при изчисленията на конструкцията на езерото Бълчитна.
Travel Channel Europe: Bulgarian 16-04-17 0:00 Експедиция в неизвестното 3 7 Д. Б. Купър Джош тръгва на експедиция, за да разкрие мистерията зад извършителя на единственото неразкрито отвличане на самолет в историята на САЩ. Започвайки от там, където ФБР е спряло разследването, той открива нови улики и теории в тихоокеанския северозапад.
Travel Channel Europe: Bulgarian 16-04-17 1:00 Най-добрите мотоциклетни маршрути 1 2 Газ през пустините на Америка В този епизод Хенри Коул поема на път на своя радикален, изцяло американски мотоциклет, за да премине през някой от най-впечатляващите, но и най-негостоприемни пейзажи в света.
Travel Channel Europe: Bulgarian 16-04-17 2:00 Влакове по трудни маршрути 1 5 Куба Иън Райт се отправя на завладяващо и страховито пътешествие с влак през карибския остров Куба.
Travel Channel Europe: Bulgarian 16-04-17 3:00 Трудни пътешествия: Индия 2 3 От Раджастан до Мумбай Колин и Райън Пайл са в Раджастан, известен с ярко боядисаните дворцови хотели. Първата спирка в горещината на индийската пустиня е световноизвестният храм на плъховете в Биканер.
Travel Channel Europe: Bulgarian 16-04-17 3:30 Трудни пътешествия: Индия 2 4 Южна Индия В пътуването си надолу по югозападното крайбрежие на Индия братята Пайл посещават фабрика за мега автомобили на Махиндра, а Колин се явява на тест, за да стане автомобилен работник.
Travel Channel Europe: Bulgarian 16-04-17 4:00 Експедиция в неизвестното 3 7 Д. Б. Купър Джош тръгва на експедиция, за да разкрие мистерията зад извършителя на единственото неразкрито отвличане на самолет в историята на САЩ. Започвайки от там, където ФБР е спряло разследването, той открива нови улики и теории в тихоокеанския северозапад.
Travel Channel Europe: Bulgarian 16-04-17 5:00 Загадки в музея 10 11 Полетът на камбаната, заговор със супа с арсен и скачащият Джак Дон Уайлдман изследва реплика на най-известната камбана на Америка, инспектира снимка на подозрително изглеждащ главен готвач и разследва илюстрована книга, изобразяваща дяволски демон.
Travel Channel Europe: Bulgarian 16-04-17 6:00 Трудни пътешествия: Индия 2 3 От Раджастан до Мумбай Колин и Райън Пайл са в Раджастан, известен с ярко боядисаните дворцови хотели. Първата спирка в горещината на индийската пустиня е световноизвестният храм на плъховете в Биканер.
Travel Channel Europe: Bulgarian 16-04-17 6:30 Трудни пътешествия: Индия 2 4 Южна Индия В пътуването си надолу по югозападното крайбрежие на Индия братята Пайл посещават фабрика за мега автомобили на Махиндра, а Колин се явява на тест, за да стане автомобилен работник.
Travel Channel Europe: Bulgarian 17-04-17 7:00 Търсене на дом по света 84 7 Една двойка от Флорида надхвърля бюджета си в Австралия Джен и Лу се преместват от плажовете на Флорида по северните плажове на Австралия заради новата работа на Лу. Само с един доход и две момчета, оставени вкъщи, те ще трябва да разширят ограничения си бюджет, за да се сдобият с изглед към плажа.
Travel Channel Europe: Bulgarian 17-04-17 7:30 Търсене на дом по света 78 2 В Тулуза Демелза оставя баща си в Тампа, за да учи икономика в Тулуза, Франция.
Travel Channel Europe: Bulgarian 17-04-17 8:00 Търсене на дом по света 78 3 Стария Орлеан, Франция Джоф и семейството му се преместват от едно малко градче в Айова в град Орлеан, Франция, заради възможност за работа. Той иска да бъде в центъра на града, но Ейдриън предпочита просторните крайградски домове. Дали те ще намерят компромисно решение?
Travel Channel Europe: Bulgarian 17-04-17 8:30 Търсене на дом по света 78 4 Една майка по пътя към нов живот в Лийдс, Обединеното кралство Художничката Клеър и малкият й син Линкълн се чувстват добре в Испания през първите пет години, но Клеър знае, че родният й град Лийдс предлага по-голяма стабилност. Тя разчита на най-добрата си приятелка, за да й помогне да вземе правилното решение и да избере най-подходящия дом.
Travel Channel Europe: Bulgarian 17-04-17 9:00 Ще мога ли да живея там? 1 1 Танго за двама в Буенос Айрес Когато на Крис е предложена работа като аерокосмически инженер в Буенос Айрес, Аржентина, той и приятелката му Летиция пътуват до града в продължение на три дни, за да решат дали искат да направят тази промяна заедно.
Travel Channel Europe: Bulgarian 17-04-17 9:30 Животът е плаж 1 12 Доставка по вода От плаваща лодка за пица на Вирджинските острови до къща сред клоните на дърветата в Коста Рика, един семеен курорт в Мексико и сърф хотел във Фиджи, експатриатите изоставят ежедневния си живот, за да изживеят фантазиите си на най-добрите плажове в целия свят.
Travel Channel Europe: Bulgarian 17-04-17 10:00 Невъзможен хотел 5 11 Проблемна ситуация Антъни Мелкиори пристига в преуспяващия град на петрола Уилистън, Северна Дакота и вижда, че в „Мисури Флетс Ин“ (Missouri Flats Inn) не се грижат добре за гостите си.
Travel Channel Europe: Bulgarian 17-04-17 11:00 Загадки в музея 7 7 Изобретението на Pop Rocks, пинбол специалист и лондонската мъгла Водещият Дон Уайлдман изследва един от най-експлозивните десерти на Америка, една пинбол машина, която представя един от страстните играчи на играта, който я е спасил от забрава, и светещ стик, който е насочвал лондончани през уникален период от време.
Travel Channel Europe: Bulgarian 17-04-17 12:00 Експедиция в неизвестното 3 4 Изгубената колония на остров Роаноук Джош Гейтс се присъединява към водещи археолози, докато те разследват първия случай с изчезнали лица на Америка – изгубената колония на остров Роаноук. Следвайки новооткритите данни, той търси отговори на тази 400-годишна мистерия.
Travel Channel Europe: Bulgarian 17-04-17 13:00 Търсене на дом по света 84 7 Една двойка от Флорида надхвърля бюджета си в Австралия Джен и Лу се преместват от плажовете на Флорида по северните плажове на Австралия заради новата работа на Лу. Само с един доход и две момчета, оставени вкъщи, те ще трябва да разширят ограничения си бюджет, за да се сдобият с изглед към плажа.
Travel Channel Europe: Bulgarian 17-04-17 13:30 Търсене на дом по света 78 2 В Тулуза Демелза оставя баща си в Тампа, за да учи икономика в Тулуза, Франция.
Travel Channel Europe: Bulgarian 17-04-17 14:00 Търсене на дом по света 78 3 Стария Орлеан, Франция Джоф и семейството му се преместват от едно малко градче в Айова в град Орлеан, Франция, заради възможност за работа. Той иска да бъде в центъра на града, но Ейдриън предпочита просторните крайградски домове. Дали те ще намерят компромисно решение?
Travel Channel Europe: Bulgarian 17-04-17 14:30 Търсене на дом по света 78 4 Една майка по пътя към нов живот в Лийдс, Обединеното кралство Художничката Клеър и малкият й син Линкълн се чувстват добре в Испания през първите пет години, но Клеър знае, че родният й град Лийдс предлага по-голяма стабилност. Тя разчита на най-добрата си приятелка, за да й помогне да вземе правилното решение и да избере най-подходящия дом.
Travel Channel Europe: Bulgarian 17-04-17 15:00 Ще мога ли да живея там? 1 1 Танго за двама в Буенос Айрес Когато на Крис е предложена работа като аерокосмически инженер в Буенос Айрес, Аржентина, той и приятелката му Летиция пътуват до града в продължение на три дни, за да решат дали искат да направят тази промяна заедно.
Travel Channel Europe: Bulgarian 17-04-17 15:30 Животът е плаж 1 12 Доставка по вода От плаваща лодка за пица на Вирджинските острови до къща сред клоните на дърветата в Коста Рика, един семеен курорт в Мексико и сърф хотел във Фиджи, експатриатите изоставят ежедневния си живот, за да изживеят фантазиите си на най-добрите плажове в целия свят.
Travel Channel Europe: Bulgarian 17-04-17 16:00 Строителство в Аляска 4 4 Нападение от мечка Лагерът на Крейг е в шок след едно нападение от мечка, силните ветрове създават хаос и водят до закъснения в строителните работи на Том, а Рич се спуска под водата, за да спаси своя док.
Travel Channel Europe: Bulgarian 17-04-17 17:00 Невъзможен хотел 5 11 Проблемна ситуация Антъни Мелкиори пристига в преуспяващия град на петрола Уилистън, Северна Дакота и вижда, че в „Мисури Флетс Ин“ (Missouri Flats Inn) не се грижат добре за гостите си.
Travel Channel Europe: Bulgarian 17-04-17 18:00 Странни храни в Америка 1 14 Другата Флорида Андрю Зимерн навлиза дълбоко във вътрешността на Флорида и открива, че хората в селските райони все още се занимават със земеделие и се хранят като своите предци.
Travel Channel Europe: Bulgarian 17-04-17 19:00 Търсене на дом по света 84 8 Вярвам, че мога в Плая дел Кармен Лора и Кевин се трудят усилено в Колорадо Спрингс и търсят място за отдих в Плая дел Кармен, Мексико. Тъй като парите им няма да им стигнат да отидат толкова далече, колкото биха искали, те са поканили родителите на Лора да се присъединят към техния проект.
Travel Channel Europe: Bulgarian 17-04-17 19:30 Търсене на дом по света 78 5 Първият дом на едно семейство в Аруша, Танзания Една двойка иска да се установи за постоянно в Аруша, Танзания, където те планират да стартират собствена фирма за сафари.
Travel Channel Europe: Bulgarian 17-04-17 20:00 Търсене на дом по света 78 6 Дом с холандски чар в Грьонинген След две години живот в тихия град Нантуич, Англия, очакващата бебе двойка Констант и Моли приемат възможност за работа в Гронинген. Моли желае да притежава дом с холандски чар, но дали те ще могат да си го позволят?
Travel Channel Europe: Bulgarian 17-04-17 20:30 Търсене на дом по света 78 7 Нощно пътуване към дома, далеч от претоварването Разбирайки, че те никога няма да бъдат в състояние да си позволят дома, за който мечтаят, в Бевърли Хилс, Ерик и Джена се местят в Мазатлан, Мексико. Намирането на място в този исторически град не е лесно, но Ерик не си тръгва от Мексико с празни ръце.
Travel Channel Europe: Bulgarian 17-04-17 21:00 Ще мога ли да живея там? 1 1 Танго за двама в Буенос Айрес Когато на Крис е предложена работа като аерокосмически инженер в Буенос Айрес, Аржентина, той и приятелката му Летиция пътуват до града в продължение на три дни, за да решат дали искат да направят тази промяна заедно.
Travel Channel Europe: Bulgarian 17-04-17 21:30 Животът е плаж 1 12 Доставка по вода От плаваща лодка за пица на Вирджинските острови до къща сред клоните на дърветата в Коста Рика, един семеен курорт в Мексико и сърф хотел във Фиджи, експатриатите изоставят ежедневния си живот, за да изживеят фантазиите си на най-добрите плажове в целия свят.
Travel Channel Europe: Bulgarian 17-04-17 22:00 Най-добрите мотоциклетни маршрути 4 1 По шосетата на американския Див Запад Запаленият по мотоциклетите водещ Хенри Коул се отправя още веднъж към дивите земи на Америка. Този път той поема по шосетата на Дивия Запад на Америка – от Сан Франциско, през Калифорния, в Невада и нагоре през Айдахо и Уайоминг.
Travel Channel Europe: Bulgarian 17-04-17 23:00 Загадки в музея 10 13 Ханк Уилямс, светещите войници и пристигането на разносвача на лед Дон Уайлдман разследва смъртта на легенда на кънтри музика, изследва хирургически инструменти, свързани с загадъчна медицинска тайна, и разкрива истината зад най-стария неразкрит случай в историята на човечеството.
Travel Channel Europe: Bulgarian 17-04-17 0:00 Странни храни в Америка 1 14 Другата Флорида Андрю Зимерн навлиза дълбоко във вътрешността на Флорида и открива, че хората в селските райони все още се занимават със земеделие и се хранят като своите предци.
Travel Channel Europe: Bulgarian 17-04-17 1:00 Загадки в музея 7 7 Изобретението на Pop Rocks, пинбол специалист и лондонската мъгла Водещият Дон Уайлдман изследва един от най-експлозивните десерти на Америка, една пинбол машина, която представя един от страстните играчи на играта, който я е спасил от забрава, и светещ стик, който е насочвал лондончани през уникален период от време.
Travel Channel Europe: Bulgarian 17-04-17 2:00 Експедиция в неизвестното 3 4 Изгубената колония на остров Роаноук Джош Гейтс се присъединява към водещи археолози, докато те разследват първия случай с изчезнали лица на Америка – изгубената колония на остров Роаноук. Следвайки новооткритите данни, той търси отговори на тази 400-годишна мистерия.
Travel Channel Europe: Bulgarian 17-04-17 3:00 Най-добрите мотоциклетни маршрути 4 1 По шосетата на американския Див Запад Запаленият по мотоциклетите водещ Хенри Коул се отправя още веднъж към дивите земи на Америка. Този път той поема по шосетата на Дивия Запад на Америка – от Сан Франциско, през Калифорния, в Невада и нагоре през Айдахо и Уайоминг.
Travel Channel Europe: Bulgarian 17-04-17 4:00 Загадки в музея 10 13 Ханк Уилямс, светещите войници и пристигането на разносвача на лед Дон Уайлдман разследва смъртта на легенда на кънтри музика, изследва хирургически инструменти, свързани с загадъчна медицинска тайна, и разкрива истината зад най-стария неразкрит случай в историята на човечеството.
Travel Channel Europe: Bulgarian 17-04-17 5:00 Странни храни в Америка 1 14 Другата Флорида Андрю Зимерн навлиза дълбоко във вътрешността на Флорида и открива, че хората в селските райони все още се занимават със земеделие и се хранят като своите предци.
Travel Channel Europe: Bulgarian 17-04-17 6:00 Загадки в музея 7 7 Изобретението на Pop Rocks, пинбол специалист и лондонската мъгла Водещият Дон Уайлдман изследва един от най-експлозивните десерти на Америка, една пинбол машина, която представя един от страстните играчи на играта, който я е спасил от забрава, и светещ стик, който е насочвал лондончани през уникален период от време.
Travel Channel Europe: Bulgarian 18-04-17 7:00 Търсене на дом по света 84 8 Вярвам, че мога в Плая дел Кармен Лора и Кевин се трудят усилено в Колорадо Спрингс и търсят място за отдих в Плая дел Кармен, Мексико. Тъй като парите им няма да им стигнат да отидат толкова далече, колкото биха искали, те са поканили родителите на Лора да се присъединят към техния проект.
Travel Channel Europe: Bulgarian 18-04-17 7:30 Търсене на дом по света 78 5 Първият дом на едно семейство в Аруша, Танзания Една двойка иска да се установи за постоянно в Аруша, Танзания, където те планират да стартират собствена фирма за сафари.
Travel Channel Europe: Bulgarian 18-04-17 8:00 Търсене на дом по света 78 6 Дом с холандски чар в Грьонинген След две години живот в тихия град Нантуич, Англия, очакващата бебе двойка Констант и Моли приемат възможност за работа в Гронинген. Моли желае да притежава дом с холандски чар, но дали те ще могат да си го позволят?
Travel Channel Europe: Bulgarian 18-04-17 8:30 Търсене на дом по света 78 7 Нощно пътуване към дома, далеч от претоварването Разбирайки, че те никога няма да бъдат в състояние да си позволят дома, за който мечтаят, в Бевърли Хилс, Ерик и Джена се местят в Мазатлан, Мексико. Намирането на място в този исторически град не е лесно, но Ерик не си тръгва от Мексико с празни ръце.
Travel Channel Europe: Bulgarian 18-04-17 9:00 Ще мога ли да живея там? 1 2 Преместване в Унгария Когато Брет получава възможност за работа в Будапеща, Унгария, той и съпругата му Шери трябва да решат дали ще могат да откъснат своето семейство – любители на сърфа от плажовете на Юпитер, Флорида.
Travel Channel Europe: Bulgarian 18-04-17 9:30 Животът е плаж 1 13 Иноватори От специална писта за мотокрос в Никарагуа до островни иновации във Фиджи, лична подводница в Хондурас и 50-футов (15,5-метров) катамаран на Вирджинските острови, големите мечтатели изоставят ежедневните си занимания, заменяйки ги за живот в рая.
Travel Channel Europe: Bulgarian 18-04-17 10:00 Невъзможен хотел 5 12 В най-висша степен... занемарен Антъни Мелкиори посещава бутиков хотел в историческия и пълен с туристи Ню Орлиънс, където попада на лошо отношение към служителите и абсурдни мерки за намаляване на разходите.
Travel Channel Europe: Bulgarian 18-04-17 11:00 Загадки в музея 7 8 Бутане на фъстък с нос до Пайкс Пик и изгубеното съкровище на Ирландия Водещият Дон Уайлдман разглежда обикновен фъстък, който играе роля в един необичаен облог през 20-ти век, както и набор от блестящи златни реликви, които са станали обект на борба между две съперничещи си нации.
Travel Channel Europe: Bulgarian 18-04-17 12:00 Експедиция в неизвестното 1 1 Храмът на обречените Джош Гейтс пътува до отдалечените и надупчени от противопехотни мини джунгли на Камбоджа, за да разследва изгубения град от Кхмерската империя и да търси мистична реликва, която дава сила на своя крал-божество да изгаря враговете си.
Travel Channel Europe: Bulgarian 18-04-17 13:00 Търсене на дом по света 84 8 Вярвам, че мога в Плая дел Кармен Лора и Кевин се трудят усилено в Колорадо Спрингс и търсят място за отдих в Плая дел Кармен, Мексико. Тъй като парите им няма да им стигнат да отидат толкова далече, колкото биха искали, те са поканили родителите на Лора да се присъединят към техния проект.
Travel Channel Europe: Bulgarian 18-04-17 13:30 Търсене на дом по света 78 5 Първият дом на едно семейство в Аруша, Танзания Една двойка иска да се установи за постоянно в Аруша, Танзания, където те планират да стартират собствена фирма за сафари.
Travel Channel Europe: Bulgarian 18-04-17 14:00 Търсене на дом по света 78 6 Дом с холандски чар в Грьонинген След две години живот в тихия град Нантуич, Англия, очакващата бебе двойка Констант и Моли приемат възможност за работа в Гронинген. Моли желае да притежава дом с холандски чар, но дали те ще могат да си го позволят?
Travel Channel Europe: Bulgarian 18-04-17 14:30 Търсене на дом по света 78 7 Нощно пътуване към дома, далеч от претоварването Разбирайки, че те никога няма да бъдат в състояние да си позволят дома, за който мечтаят, в Бевърли Хилс, Ерик и Джена се местят в Мазатлан, Мексико. Намирането на място в този исторически град не е лесно, но Ерик не си тръгва от Мексико с празни ръце.
Travel Channel Europe: Bulgarian 18-04-17 15:00 Ще мога ли да живея там? 1 2 Преместване в Унгария Когато Брет получава възможност за работа в Будапеща, Унгария, той и съпругата му Шери трябва да решат дали ще могат да откъснат своето семейство – любители на сърфа от плажовете на Юпитер, Флорида.
Travel Channel Europe: Bulgarian 18-04-17 15:30 Животът е плаж 1 13 Иноватори От специална писта за мотокрос в Никарагуа до островни иновации във Фиджи, лична подводница в Хондурас и 50-футов (15,5-метров) катамаран на Вирджинските острови, големите мечтатели изоставят ежедневните си занимания, заменяйки ги за живот в рая.
Travel Channel Europe: Bulgarian 18-04-17 16:00 Строителство в Аляска 4 5 План Б Екипите трябва да се справят с емоционалната борба след едно нападение от мечка, инцидент с бетонобъркачка и специална доставка по въздуха.
Travel Channel Europe: Bulgarian 18-04-17 17:00 Невъзможен хотел 5 12 В най-висша степен... занемарен Антъни Мелкиори посещава бутиков хотел в историческия и пълен с туристи Ню Орлиънс, където попада на лошо отношение към служителите и абсурдни мерки за намаляване на разходите.
Travel Channel Europe: Bulgarian 18-04-17 18:00 Странни храни в Америка 1 15 Лас Вегас В Лас Вегас Андрю Зимерн отива зад бляскавата фасада, за да види как толкова извънредно количество превъзходна храна може да се създава по цял ден, всеки ден.
Travel Channel Europe: Bulgarian 18-04-17 19:00 Търсене на дом по света 84 9 Забавления с коне в Педаси, Панама Тексасците Робърт и Кандис се преместват в Педаси, Панама в търсене на нови културни изживявания и по-ниска цена на живот. Но тристайните жилища са рядкост, така че те ще трябва да подходят нестандартно – особено, ако искат коне.
Travel Channel Europe: Bulgarian 18-04-17 19:30 Търсене на дом по света 78 8 Прекарвайки времето си в Гранада, Испания Млада двойка с момчета - близнаци искат да се преместят в Гранада, Испания и да опитат живота сред една нова култура. Те търсят напълно обзаведен дом със стая за гости, но ще бъде трудно да се намери всичко в рамките на техния ограничен бюджет.
Travel Channel Europe: Bulgarian 18-04-17 20:00 Търсене на дом по света 78 9 Да развържем кучетата в Уоруик Двойката от Канзас Райън и Линдзи са изненадани от това колко недостатъчен се оказва техният бюджет в новия им дом в Уоруик, Англия. С две деца, Линдзи иска дом с четири спални, но Райън е привлечен от чара на стария свят, който те не могат да имат в къщи.
Travel Channel Europe: Bulgarian 18-04-17 20:30 Търсене на дом по света 78 10 В Амстердам Семейната двойката от Кентъки Сам и Ани се преместват със семейството си в Амстердам във връзка с възможност за работа. С три буйни момчета, намирането на достатъчно пространство, без да се надскача бюджета им, ще бъде истинско предизвикателство.
Travel Channel Europe: Bulgarian 18-04-17 21:00 Ще мога ли да живея там? 1 2 Преместване в Унгария Когато Брет получава възможност за работа в Будапеща, Унгария, той и съпругата му Шери трябва да решат дали ще могат да откъснат своето семейство – любители на сърфа от плажовете на Юпитер, Флорида.
Travel Channel Europe: Bulgarian 18-04-17 21:30 Животът е плаж 1 13 Иноватори От специална писта за мотокрос в Никарагуа до островни иновации във Фиджи, лична подводница в Хондурас и 50-футов (15,5-метров) катамаран на Вирджинските острови, големите мечтатели изоставят ежедневните си занимания, заменяйки ги за живот в рая.
Travel Channel Europe: Bulgarian 18-04-17 22:00 Алкохолно пътешествие 3 4 Духовете на древно Мексико Джак научава смисъла на мексиканското безсмъртие, когато участва в надпревара на сервитьори в Гуадалахара, работи на полетата с агаве за текила, почти бива изгорен жив в древна церемония на ацтеките и осъществява първа среща със светеца на смъртта.
Travel Channel Europe: Bulgarian 18-04-17 23:00 Големи кухни 1 3 Планетарна пица Вижте как голяма група тексасци се изхранват с бургери с размер на чинии за вечеря и масивни 62-инчови пици в пицария Биг Лу (Big Lou).
Travel Channel Europe: Bulgarian 18-04-17 23:30 Големи кухни 1 4 Къри Хаус с кралски размери Royal Nawaab в Манчестър е един от най-големите къри ресторанти във Великобритания. С над 300 души, които чакат за маса, ще може ли персоналът да удържи нещата под контрол?
Travel Channel Europe: Bulgarian 18-04-17 0:00 Странни храни в Америка 1 15 Лас Вегас В Лас Вегас Андрю Зимерн отива зад бляскавата фасада, за да види как толкова извънредно количество превъзходна храна може да се създава по цял ден, всеки ден.
Travel Channel Europe: Bulgarian 18-04-17 1:00 Загадки в музея 7 8 Бутане на фъстък с нос до Пайкс Пик и изгубеното съкровище на Ирландия Водещият Дон Уайлдман разглежда обикновен фъстък, който играе роля в един необичаен облог през 20-ти век, както и набор от блестящи златни реликви, които са станали обект на борба между две съперничещи си нации.
Travel Channel Europe: Bulgarian 18-04-17 2:00 Експедиция в неизвестното 1 1 Храмът на обречените Джош Гейтс пътува до отдалечените и надупчени от противопехотни мини джунгли на Камбоджа, за да разследва изгубения град от Кхмерската империя и да търси мистична реликва, която дава сила на своя крал-божество да изгаря враговете си.
Travel Channel Europe: Bulgarian 18-04-17 3:00 Алкохолно пътешествие 3 4 Духовете на древно Мексико Джак научава смисъла на мексиканското безсмъртие, когато участва в надпревара на сервитьори в Гуадалахара, работи на полетата с агаве за текила, почти бива изгорен жив в древна церемония на ацтеките и осъществява първа среща със светеца на смъртта.
Travel Channel Europe: Bulgarian 18-04-17 4:00 Големи кухни 1 3 Планетарна пица Вижте как голяма група тексасци се изхранват с бургери с размер на чинии за вечеря и масивни 62-инчови пици в пицария Биг Лу (Big Lou).
Travel Channel Europe: Bulgarian 18-04-17 4:30 Големи кухни 1 4 Къри Хаус с кралски размери Royal Nawaab в Манчестър е един от най-големите къри ресторанти във Великобритания. С над 300 души, които чакат за маса, ще може ли персоналът да удържи нещата под контрол?
Travel Channel Europe: Bulgarian 18-04-17 5:00 Странни храни в Америка 1 15 Лас Вегас В Лас Вегас Андрю Зимерн отива зад бляскавата фасада, за да види как толкова извънредно количество превъзходна храна може да се създава по цял ден, всеки ден.
Travel Channel Europe: Bulgarian 18-04-17 6:00 Загадки в музея 7 8 Бутане на фъстък с нос до Пайкс Пик и изгубеното съкровище на Ирландия Водещият Дон Уайлдман разглежда обикновен фъстък, който играе роля в един необичаен облог през 20-ти век, както и набор от блестящи златни реликви, които са станали обект на борба между две съперничещи си нации.
Travel Channel Europe: Bulgarian 19-04-17 7:00 Търсене на дом по света 84 9 Забавления с коне в Педаси, Панама Тексасците Робърт и Кандис се преместват в Педаси, Панама в търсене на нови културни изживявания и по-ниска цена на живот. Но тристайните жилища са рядкост, така че те ще трябва да подходят нестандартно – особено, ако искат коне.
Travel Channel Europe: Bulgarian 19-04-17 7:30 Търсене на дом по света 78 8 Прекарвайки времето си в Гранада, Испания Млада двойка с момчета - близнаци искат да се преместят в Гранада, Испания и да опитат живота сред една нова култура. Те търсят напълно обзаведен дом със стая за гости, но ще бъде трудно да се намери всичко в рамките на техния ограничен бюджет.
Travel Channel Europe: Bulgarian 19-04-17 8:00 Търсене на дом по света 78 9 Да развържем кучетата в Уоруик Двойката от Канзас Райън и Линдзи са изненадани от това колко недостатъчен се оказва техният бюджет в новия им дом в Уоруик, Англия. С две деца, Линдзи иска дом с четири спални, но Райън е привлечен от чара на стария свят, който те не могат да имат в къщи.
Travel Channel Europe: Bulgarian 19-04-17 8:30 Търсене на дом по света 78 10 В Амстердам Семейната двойката от Кентъки Сам и Ани се преместват със семейството си в Амстердам във връзка с възможност за работа. С три буйни момчета, намирането на достатъчно пространство, без да се надскача бюджета им, ще бъде истинско предизвикателство.
Travel Channel Europe: Bulgarian 19-04-17 9:00 Ще мога ли да живея там? 1 3 Опознаване на Виена Когато на Дан Бранд е предложена работа във Виена, Австрия, той и съпругата му Трейси разглеждат града и се запознават с неговата култура, за да могат да решат дали преместването е най-добрият избор за тях и техния син Джейкъб.
Travel Channel Europe: Bulgarian 19-04-17 9:30 Животът е плаж 1 14 Такос, бири и красива гледка Вижте как експатриати си изкарват прехраната, живеейки и работейки на пълно работно време в рая – от смесено семейство, което отваря хотел B&B (легло и закуска) на Бахамските острови, до двама приятели, които варят първите микро-бири на Вирджинските острови.
Travel Channel Europe: Bulgarian 19-04-17 10:00 Невъзможен хотел 1 1 Монтаук - "Гърни'с ин" Антъни Мелкиори се отправя към Хамптънс, където „Гърни’с ин“ (Gurney's Inn) – известен курорт на брега на океана – се опитва да запази репутацията си.
Travel Channel Europe: Bulgarian 19-04-17 11:00 Загадки в музея 7 9 Toм Бътлър, операция „Бобър“ и майката на деня на майката Дон Уайлдман разглежда дребно украшение, символизиращо бурното развитие на един любим празник, ново приспособление, използвано за спасяване на група диви бобри в Айдахо, и скандална машина, която е предизвикала силно вълнение във викторианска Англия.
Travel Channel Europe: Bulgarian 19-04-17 12:00 Експедиция в неизвестното 1 2 Легендата за Джеси Джеймс Джош Гейтс пътува през американския Среден Запад в търсене на легендарното златно имане на Джеси Джеймс. По пътя Джош развенчава митовете за Джеси Джеймс, спуска се с въже по скала в планината Уичита и търси съкровище в Бъзардс Руст (Buzzards Roost).
Travel Channel Europe: Bulgarian 19-04-17 13:00 Търсене на дом по света 84 9 Забавления с коне в Педаси, Панама Тексасците Робърт и Кандис се преместват в Педаси, Панама в търсене на нови културни изживявания и по-ниска цена на живот. Но тристайните жилища са рядкост, така че те ще трябва да подходят нестандартно – особено, ако искат коне.
Travel Channel Europe: Bulgarian 19-04-17 13:30 Търсене на дом по света 78 8 Прекарвайки времето си в Гранада, Испания Млада двойка с момчета - близнаци искат да се преместят в Гранада, Испания и да опитат живота сред една нова култура. Те търсят напълно обзаведен дом със стая за гости, но ще бъде трудно да се намери всичко в рамките на техния ограничен бюджет.
Travel Channel Europe: Bulgarian 19-04-17 14:00 Търсене на дом по света 78 9 Да развържем кучетата в Уоруик Двойката от Канзас Райън и Линдзи са изненадани от това колко недостатъчен се оказва техният бюджет в новия им дом в Уоруик, Англия. С две деца, Линдзи иска дом с четири спални, но Райън е привлечен от чара на стария свят, който те не могат да имат в къщи.
Travel Channel Europe: Bulgarian 19-04-17 14:30 Търсене на дом по света 78 10 В Амстердам Семейната двойката от Кентъки Сам и Ани се преместват със семейството си в Амстердам във връзка с възможност за работа. С три буйни момчета, намирането на достатъчно пространство, без да се надскача бюджета им, ще бъде истинско предизвикателство.
Travel Channel Europe: Bulgarian 19-04-17 15:00 Ще мога ли да живея там? 1 3 Опознаване на Виена Когато на Дан Бранд е предложена работа във Виена, Австрия, той и съпругата му Трейси разглеждат града и се запознават с неговата култура, за да могат да решат дали преместването е най-добрият избор за тях и техния син Джейкъб.
Travel Channel Europe: Bulgarian 19-04-17 15:30 Животът е плаж 1 14 Такос, бири и красива гледка Вижте как експатриати си изкарват прехраната, живеейки и работейки на пълно работно време в рая – от смесено семейство, което отваря хотел B&B (легло и закуска) на Бахамските острови, до двама приятели, които варят първите микро-бири на Вирджинските острови.
Travel Channel Europe: Bulgarian 19-04-17 16:00 Строителство в Аляска 4 6 Денят на независимостта Рич и екипът му бързат, за да не се стигне до налагането на неконвенционални мерки. Приятел или враг е новият строител на обекта на Том? Земетресение от 8-ма степен застрашава строежа на Крейг.
Travel Channel Europe: Bulgarian 19-04-17 17:00 Невъзможен хотел 6 1 Един занемарен курорт Антъни се отправя към Гатлинбург, Тенеси – дом на Националния парк „Смоуки Маунтинс”, за да помогне на „Бруксайд Ризорт“ (Brookside Resort) – курортно място с 120 стаи, известно с неопитните си управители, с ужасни коментари онлайн и с розово бельо, намерено под дюшек.
Travel Channel Europe: Bulgarian 19-04-17 18:00 Странни храни в Америка 1 16 Браздата на блуса Андрю Зимерн предприема пътуване по „Браздата на блуса“, спирайки по пътя да се наслаждава на музиката и храната, които създават уникалната атмосфера по делтата на Мисисипи.
Travel Channel Europe: Bulgarian 19-04-17 19:00 Търсене на дом по света 84 10 В Мадрид може да се научи много Когато Пийт е приет в бизнес училище в Мадрид, за всички е ясно, че годеницата му Мишел ще отиде с него. Двойката иска да увеличи своя опит, като намери централно разположен дом с автентичен испански стил за ограничен бюджет.
Travel Channel Europe: Bulgarian 19-04-17 19:30 Търсене на дом по света 78 11 Заменяйки река Сакраменто за езерото Атитлан в Гватемала Кен и Тринет могат да развиват своя бизнес от всяка точка на света, така че те се насочват към малкото село на Маите Сан Маркос Ла Лагуна. Много от тези езерни къщи са достъпни само с лодка, но те се нуждаят от място, където да паркират всичките си превозни средства.
Travel Channel Europe: Bulgarian 19-04-17 20:00 Търсене на дом по света 78 12 Търсейки повече пространство в Стокхолм, Швеция Една двойка обсъжда дали да останат в рамките на бюджета си в покрайнините на града, или да изразходват повече средства за живот в центъра на града в Стокхолм.
Travel Channel Europe: Bulgarian 19-04-17 20:30 Търсене на дом по света 78 13 Мечтана работа с бюджетен кошмар в Лондон Когато Сане открива своята мечтана работа в Лондон, тя знае, че това ще означава отказ от красивия й апартамент в центъра на Амстердам. В Лондон цените са много по-високи, така че тя ще трябва да се простира според бюджета си, за да получи място, което да харесва, в един нов град.
Travel Channel Europe: Bulgarian 19-04-17 21:00 Ще мога ли да живея там? 1 3 Опознаване на Виена Когато на Дан Бранд е предложена работа във Виена, Австрия, той и съпругата му Трейси разглеждат града и се запознават с неговата култура, за да могат да решат дали преместването е най-добрият избор за тях и техния син Джейкъб.
Travel Channel Europe: Bulgarian 19-04-17 21:30 Животът е плаж 1 14 Такос, бири и красива гледка Вижте как експатриати си изкарват прехраната, живеейки и работейки на пълно работно време в рая – от смесено семейство, което отваря хотел B&B (легло и закуска) на Бахамските острови, до двама приятели, които варят първите микро-бири на Вирджинските острови.
Travel Channel Europe: Bulgarian 19-04-17 22:00 Звездите в техните автомобили 1 6 Алексей Сейл Пади Макгинес се среща с комика Алексей Сейл, който се сблъсква с лек проблем в своята несигурна италианска кола, открива отново отдавна загубена британска класика и подлага на изпитание нервите си в един автомобил – легенда с висока проходимост по маршрут, който не е за хора със слаби сърца.
Travel Channel Europe: Bulgarian 19-04-17 22:30 Звездите в техните автомобили 1 7 Джон Прескот Пади Макгинес се среща с политика Джон Прескот, който се придвижва из Ливърпул в първата си машина на колела за 50 британски лири, среща се с луксозната британска кола, която определя политическия му живот, и се връща отново на скандално известно място в бившия си правителствен автомобил.
Travel Channel Europe: Bulgarian 19-04-17 23:00 Приключенски клуб за знаменитости 1 1 Космическата одисея на Джон Крайър Страстта на Джон Крайър към космическите изследвания го изстрелва от САЩ в Русия, като той тренира с астронавти и космонавти, придвижва се из Международната космическа станция, изпробва състоянието на безтегловност и тества предела на своите възможности в центрофуга.
Travel Channel Europe: Bulgarian 19-04-17 0:00 Странни храни в Америка 1 16 Браздата на блуса Андрю Зимерн предприема пътуване по „Браздата на блуса“, спирайки по пътя да се наслаждава на музиката и храната, които създават уникалната атмосфера по делтата на Мисисипи.
Travel Channel Europe: Bulgarian 19-04-17 1:00 Загадки в музея 7 9 Toм Бътлър, операция „Бобър“ и майката на деня на майката Дон Уайлдман разглежда дребно украшение, символизиращо бурното развитие на един любим празник, ново приспособление, използвано за спасяване на група диви бобри в Айдахо, и скандална машина, която е предизвикала силно вълнение във викторианска Англия.
Travel Channel Europe: Bulgarian 19-04-17 2:00 Експедиция в неизвестното 1 2 Легендата за Джеси Джеймс Джош Гейтс пътува през американския Среден Запад в търсене на легендарното златно имане на Джеси Джеймс. По пътя Джош развенчава митовете за Джеси Джеймс, спуска се с въже по скала в планината Уичита и търси съкровище в Бъзардс Руст (Buzzards Roost).
Travel Channel Europe: Bulgarian 19-04-17 3:00 Звездите в техните автомобили 1 6 Алексей Сейл Пади Макгинес се среща с комика Алексей Сейл, който се сблъсква с лек проблем в своята несигурна италианска кола, открива отново отдавна загубена британска класика и подлага на изпитание нервите си в един автомобил – легенда с висока проходимост по маршрут, който не е за хора със слаби сърца.
Travel Channel Europe: Bulgarian 19-04-17 3:30 Звездите в техните автомобили 1 7 Джон Прескот Пади Макгинес се среща с политика Джон Прескот, който се придвижва из Ливърпул в първата си машина на колела за 50 британски лири, среща се с луксозната британска кола, която определя политическия му живот, и се връща отново на скандално известно място в бившия си правителствен автомобил.
Travel Channel Europe: Bulgarian 19-04-17 4:00 Приключенски клуб за знаменитости 1 1 Космическата одисея на Джон Крайър Страстта на Джон Крайър към космическите изследвания го изстрелва от САЩ в Русия, като той тренира с астронавти и космонавти, придвижва се из Международната космическа станция, изпробва състоянието на безтегловност и тества предела на своите възможности в центрофуга.
Travel Channel Europe: Bulgarian 19-04-17 5:00 Странни храни в Америка 1 16 Браздата на блуса Андрю Зимерн предприема пътуване по „Браздата на блуса“, спирайки по пътя да се наслаждава на музиката и храната, които създават уникалната атмосфера по делтата на Мисисипи.
Travel Channel Europe: Bulgarian 19-04-17 6:00 Загадки в музея 7 9 Toм Бътлър, операция „Бобър“ и майката на деня на майката Дон Уайлдман разглежда дребно украшение, символизиращо бурното развитие на един любим празник, ново приспособление, използвано за спасяване на група диви бобри в Айдахо, и скандална машина, която е предизвикала силно вълнение във викторианска Англия.
Travel Channel Europe: Bulgarian 20-04-17 7:00 Търсене на дом по света 84 10 В Мадрид може да се научи много Когато Пийт е приет в бизнес училище в Мадрид, за всички е ясно, че годеницата му Мишел ще отиде с него. Двойката иска да увеличи своя опит, като намери централно разположен дом с автентичен испански стил за ограничен бюджет.
Travel Channel Europe: Bulgarian 20-04-17 7:30 Търсене на дом по света 78 11 Заменяйки река Сакраменто за езерото Атитлан в Гватемала Кен и Тринет могат да развиват своя бизнес от всяка точка на света, така че те се насочват към малкото село на Маите Сан Маркос Ла Лагуна. Много от тези езерни къщи са достъпни само с лодка, но те се нуждаят от място, където да паркират всичките си превозни средства.
Travel Channel Europe: Bulgarian 20-04-17 8:00 Търсене на дом по света 78 12 Търсейки повече пространство в Стокхолм, Швеция Една двойка обсъжда дали да останат в рамките на бюджета си в покрайнините на града, или да изразходват повече средства за живот в центъра на града в Стокхолм.
Travel Channel Europe: Bulgarian 20-04-17 8:30 Търсене на дом по света 78 13 Мечтана работа с бюджетен кошмар в Лондон Когато Сане открива своята мечтана работа в Лондон, тя знае, че това ще означава отказ от красивия й апартамент в центъра на Амстердам. В Лондон цените са много по-високи, така че тя ще трябва да се простира според бюджета си, за да получи място, което да харесва, в един нов град.
Travel Channel Europe: Bulgarian 20-04-17 9:00 Ще мога ли да живея там? 1 4 Осъществяване на промени в Женева Анка – една майка и домакиня – е получила предложение за работа в Женева. Тя и съпругът й Вишал трябва да вземат важно решение – дали да сменят ролите си за гледане на децата и да се преместят от дома си в Сиатъл?
Travel Channel Europe: Bulgarian 20-04-17 9:30 Животът е плаж 1 15 Любов от пръв поглед Един неуспял актьор напуска Ел Ей, за да търси романтика във Фиджи, художник открива първото ателие за керамика в Таити, един калифорниец отваря пицария в Коста Рика, а приятели откриват тропически острови, от които да извлекат печалба, в Панама.
Travel Channel Europe: Bulgarian 20-04-17 10:00 Невъзможен хотел 1 2 Саут Бйич - Хотел Пенгуин Антъни Мелкиори пътува до Саут Бийч, Флорида, за да спаси бутиков хотел, който трябва да намери собствената си идентичност сред своите стилните и модерни конкуренти.
Travel Channel Europe: Bulgarian 20-04-17 11:00 Загадки в музея 7 10 Сестрите Чери, изчезналата крава на президента и зараждането на национален бунт Дон Уайлдман разглежда боядисан дървен знак, който някога е рекламирал успешно качествата на водевилно представление, контейнер за мляко на известна крава от Белия дом и програма от един от най-полемичните филми на 20-ти век.
Travel Channel Europe: Bulgarian 20-04-17 12:00 Експедиция в неизвестното 1 3 Осмото чудо на света Джош пътува от Русия до Германия в търсене на Кехлибарената стая – най-скъпият откраднат обект в историята. Вървейки по стъпките на нацистките войници, Джош изследва нацистките бункери и опасна немска мина.
Travel Channel Europe: Bulgarian 20-04-17 13:00 Търсене на дом по света 84 10 В Мадрид може да се научи много Когато Пийт е приет в бизнес училище в Мадрид, за всички е ясно, че годеницата му Мишел ще отиде с него. Двойката иска да увеличи своя опит, като намери централно разположен дом с автентичен испански стил за ограничен бюджет.
Travel Channel Europe: Bulgarian 20-04-17 13:30 Търсене на дом по света 78 11 Заменяйки река Сакраменто за езерото Атитлан в Гватемала Кен и Тринет могат да развиват своя бизнес от всяка точка на света, така че те се насочват към малкото село на Маите Сан Маркос Ла Лагуна. Много от тези езерни къщи са достъпни само с лодка, но те се нуждаят от място, където да паркират всичките си превозни средства.
Travel Channel Europe: Bulgarian 20-04-17 14:00 Търсене на дом по света 78 12 Търсейки повече пространство в Стокхолм, Швеция Една двойка обсъжда дали да останат в рамките на бюджета си в покрайнините на града, или да изразходват повече средства за живот в центъра на града в Стокхолм.
Travel Channel Europe: Bulgarian 20-04-17 14:30 Търсене на дом по света 78 13 Мечтана работа с бюджетен кошмар в Лондон Когато Сане открива своята мечтана работа в Лондон, тя знае, че това ще означава отказ от красивия й апартамент в центъра на Амстердам. В Лондон цените са много по-високи, така че тя ще трябва да се простира според бюджета си, за да получи място, което да харесва, в един нов град.
Travel Channel Europe: Bulgarian 20-04-17 15:00 Ще мога ли да живея там? 1 4 Осъществяване на промени в Женева Анка – една майка и домакиня – е получила предложение за работа в Женева. Тя и съпругът й Вишал трябва да вземат важно решение – дали да сменят ролите си за гледане на децата и да се преместят от дома си в Сиатъл?
Travel Channel Europe: Bulgarian 20-04-17 15:30 Животът е плаж 1 15 Любов от пръв поглед Един неуспял актьор напуска Ел Ей, за да търси романтика във Фиджи, художник открива първото ателие за керамика в Таити, един калифорниец отваря пицария в Коста Рика, а приятели откриват тропически острови, от които да извлекат печалба, в Панама.
Travel Channel Europe: Bulgarian 20-04-17 16:00 Строителство в Аляска 4 7 Не опитвайте това у дома Не е шега да работиш сам в опасната Аляска и триковете от старата школа могат да свършат добра работа.
Travel Channel Europe: Bulgarian 20-04-17 17:00 Невъзможен хотел 6 2 Хотел „Капитал Плаза“ Антъни посещава хотел „Капитал Плаза“ (Capital Plaza Hotel) във Франкфорт, Кентъки, който е с огромни размери и на ръба на пълен крах. Моралът на служителите, проблемите с поддръжката и несигурната управа достигат до критически стадий, когато Антъни открива опасни съдове с вода, оставени на тавана.
Travel Channel Europe: Bulgarian 20-04-17 18:00 Странни храни в Америка 2 1 Балтимор и Чесапийк Бей В менюто се включва една дълга линия от традиции, когато Андрю Зимерн посещава Балтимор и Чесапийк Бей.
Travel Channel Europe: Bulgarian 20-04-17 19:00 Търсене на дом по света 84 11 Преместване в Торино Ник и Ребека Чин са планирали осиновяване от Китай след брака си. На 30 годишна възраст, те най-накрая могат да реализират осиновяването и са подали документи в Батавия, Илинойс. Тогава от работата на Ник го прехвърлят в Торино, Италия.
Travel Channel Europe: Bulgarian 20-04-17 19:30 Търсене на дом по света 79 1 Ново начало в Дания Шест години след развода си, Дебора и Стен започват отначало в Хадстен, Дания. Те са се разбрали да ограничат своя бюджет, но не и списъка с желанията си. В този малък град те ще трябва да работят заедно, за да успеят.
Travel Channel Europe: Bulgarian 20-04-17 20:00 Търсене на дом по света 79 2 Отведи ме в град Панама Марк, Лиза и двете им малки деца се местят в Панама, така че децата им да могат да опознаят една нова култура. Тъй като Марк ще пътува до работата си, те не могат да постигнат съгласие относно съотношението между ползата и разходите за апартамент в многоетажна сграда спрямо тези за скъпа еднофамилна къща.
Travel Channel Europe: Bulgarian 20-04-17 20:30 Търсене на дом по света 79 3 Спестяване на средства в селските райони на Малайзия Лорън и Вогън обичат Кейптаун, но не могат да си позволят да имат семейство там. Така че те са се насочили към Малайзия във връзка с една възможност за работа и за да спестят пари. Намирането на жилище обаче няма да е лесно - без никакви обяви за жилища или агенти по недвижими имоти.
Travel Channel Europe: Bulgarian 20-04-17 21:00 Ще мога ли да живея там? 1 4 Осъществяване на промени в Женева Анка – една майка и домакиня – е получила предложение за работа в Женева. Тя и съпругът й Вишал трябва да вземат важно решение – дали да сменят ролите си за гледане на децата и да се преместят от дома си в Сиатъл?
Travel Channel Europe: Bulgarian 20-04-17 21:30 Животът е плаж 1 15 Любов от пръв поглед Един неуспял актьор напуска Ел Ей, за да търси романтика във Фиджи, художник открива първото ателие за керамика в Таити, един калифорниец отваря пицария в Коста Рика, а приятели откриват тропически острови, от които да извлекат печалба, в Панама.
Travel Channel Europe: Bulgarian 20-04-17 22:00 Трудни пътешествия: Индия 2 5 От Мадурай до Калкута Мадурай е 2000-годишен град и един от най-старите градове в света, които все още се обитават. Докато пътуването продължава на север по източното крайбрежие на Индия, и касапницата по пътищата продължава.
Travel Channel Europe: Bulgarian 20-04-17 22:30 Трудни пътешествия: Индия 2 6 От Дарджилинг до Делхи Дарджилинг е столицата на чая в Индия. Райън и Колин Пайл се присъединяват към цяла армия от берачи на чай, чиито първокласен чай, бран при пълнолуние, достига до цена от над 900 щатски долара на килограм.
Travel Channel Europe: Bulgarian 20-04-17 23:00 Влакове по трудни маршрути 1 6 Трансконтиненталната железопътна линия Зей Хардинг ще проучи един от най-големите инженерни подвизи на 19-ти век – трансконтиненталната железопътна линия, която прекосява САЩ от Атлантическия до Тихия океан и преминава през четири часови пояса и 12 щата.
Travel Channel Europe: Bulgarian 20-04-17 0:00 Странни храни в Америка 2 1 Балтимор и Чесапийк Бей В менюто се включва една дълга линия от традиции, когато Андрю Зимерн посещава Балтимор и Чесапийк Бей.
Travel Channel Europe: Bulgarian 20-04-17 1:00 Загадки в музея 7 10 Сестрите Чери, изчезналата крава на президента и зараждането на национален бунт Дон Уайлдман разглежда боядисан дървен знак, който някога е рекламирал успешно качествата на водевилно представление, контейнер за мляко на известна крава от Белия дом и програма от един от най-полемичните филми на 20-ти век.
Travel Channel Europe: Bulgarian 20-04-17 2:00 Експедиция в неизвестното 1 3 Осмото чудо на света Джош пътува от Русия до Германия в търсене на Кехлибарената стая – най-скъпият откраднат обект в историята. Вървейки по стъпките на нацистките войници, Джош изследва нацистките бункери и опасна немска мина.
Travel Channel Europe: Bulgarian 20-04-17 3:00 Трудни пътешествия: Индия 2 5 От Мадурай до Калкута Мадурай е 2000-годишен град и един от най-старите градове в света, които все още се обитават. Докато пътуването продължава на север по източното крайбрежие на Индия, и касапницата по пътищата продължава.
Travel Channel Europe: Bulgarian 20-04-17 3:30 Трудни пътешествия: Индия 2 6 От Дарджилинг до Делхи Дарджилинг е столицата на чая в Индия. Райън и Колин Пайл се присъединяват към цяла армия от берачи на чай, чиито първокласен чай, бран при пълнолуние, достига до цена от над 900 щатски долара на килограм.
Travel Channel Europe: Bulgarian 20-04-17 4:00 Влакове по трудни маршрути 1 6 Трансконтиненталната железопътна линия Зей Хардинг ще проучи един от най-големите инженерни подвизи на 19-ти век – трансконтиненталната железопътна линия, която прекосява САЩ от Атлантическия до Тихия океан и преминава през четири часови пояса и 12 щата.
Travel Channel Europe: Bulgarian 20-04-17 5:00 Странни храни в Америка 2 1 Балтимор и Чесапийк Бей В менюто се включва една дълга линия от традиции, когато Андрю Зимерн посещава Балтимор и Чесапийк Бей.
Travel Channel Europe: Bulgarian 20-04-17 6:00 Загадки в музея 7 10 Сестрите Чери, изчезналата крава на президента и зараждането на национален бунт Дон Уайлдман разглежда боядисан дървен знак, който някога е рекламирал успешно качествата на водевилно представление, контейнер за мляко на известна крава от Белия дом и програма от един от най-полемичните филми на 20-ти век.
Travel Channel Europe: Bulgarian 21-04-17 7:00 Търсене на дом по света 84 11 Преместване в Торино Ник и Ребека Чин са планирали осиновяване от Китай след брака си. На 30 годишна възраст, те най-накрая могат да реализират осиновяването и са подали документи в Батавия, Илинойс. Тогава от работата на Ник го прехвърлят в Торино, Италия.
Travel Channel Europe: Bulgarian 21-04-17 7:30 Търсене на дом по света 79 1 Ново начало в Дания Шест години след развода си, Дебора и Стен започват отначало в Хадстен, Дания. Те са се разбрали да ограничат своя бюджет, но не и списъка с желанията си. В този малък град те ще трябва да работят заедно, за да успеят.
Travel Channel Europe: Bulgarian 21-04-17 8:00 Търсене на дом по света 79 2 Отведи ме в град Панама Марк, Лиза и двете им малки деца се местят в Панама, така че децата им да могат да опознаят една нова култура. Тъй като Марк ще пътува до работата си, те не могат да постигнат съгласие относно съотношението между ползата и разходите за апартамент в многоетажна сграда спрямо тези за скъпа еднофамилна къща.
Travel Channel Europe: Bulgarian 21-04-17 8:30 Търсене на дом по света 79 3 Спестяване на средства в селските райони на Малайзия Лорън и Вогън обичат Кейптаун, но не могат да си позволят да имат семейство там. Така че те са се насочили към Малайзия във връзка с една възможност за работа и за да спестят пари. Намирането на жилище обаче няма да е лесно - без никакви обяви за жилища или агенти по недвижими имоти.
Travel Channel Europe: Bulgarian 21-04-17 9:00 Ще мога ли да живея там? 1 5 Семейство с един доход в Казабланка Когато Ейми получава предложение за работа в Казабланка, тя и съпругът й Роб трябва да решат дали могат да напуснат дома си във Вашингтон, окръг Колумбия, и да го заменят с живот в Мароко. Те са очаровани от града, но дали ще могат да си позволят да живеят със само един доход?
Travel Channel Europe: Bulgarian 21-04-17 9:30 Най-добрите плажове 1 1 Калифорния Марианела изследва вдъхновението за Оз в Коронадо Бийч, Калифорния.
Travel Channel Europe: Bulgarian 21-04-17 10:00 Невъзможен хотел 1 3 Маями - хотел "Ню Йоркър" Антъни Мелкиори пътува до хотел „Ню Йоркър“ в Маями, където собствениците се опитват да се задържат на повърхността, след като спестяванията им потъват в имота.
Travel Channel Europe: Bulgarian 21-04-17 11:00 Загадки в музея 7 11 Голяма ЖП катастрофа в Киптън, първата ваксина и обучението на Руби Бриджис Дон Уайлдман инспектира набор от часовникарски инструменти, които са принадлежали на един човек, който е променил железниците на Америка, един вестник, който разказва историята на един рискован експеримент, и лента за ръка, носена от служител на закона, който е защитил едно смело момиче.
Travel Channel Europe: Bulgarian 21-04-17 12:00 Експедиция в неизвестното 1 4 Амелия Еърхарт Джош е по следите на нови доказателства за култовото изчезване на Амелия Еърхарт. Първо, той пътува до неизследваните племенни територии на Папуа Нова Гвинея, а след това завършва пътуването си във Фиджи - надявайки се да открие човешките останки на Амелия.
Travel Channel Europe: Bulgarian 21-04-17 13:00 Търсене на дом по света 84 11 Преместване в Торино Ник и Ребека Чин са планирали осиновяване от Китай след брака си. На 30 годишна възраст, те най-накрая могат да реализират осиновяването и са подали документи в Батавия, Илинойс. Тогава от работата на Ник го прехвърлят в Торино, Италия.
Travel Channel Europe: Bulgarian 21-04-17 13:30 Търсене на дом по света 79 1 Ново начало в Дания Шест години след развода си, Дебора и Стен започват отначало в Хадстен, Дания. Те са се разбрали да ограничат своя бюджет, но не и списъка с желанията си. В този малък град те ще трябва да работят заедно, за да успеят.
Travel Channel Europe: Bulgarian 21-04-17 14:00 Търсене на дом по света 79 2 Отведи ме в град Панама Марк, Лиза и двете им малки деца се местят в Панама, така че децата им да могат да опознаят една нова култура. Тъй като Марк ще пътува до работата си, те не могат да постигнат съгласие относно съотношението между ползата и разходите за апартамент в многоетажна сграда спрямо тези за скъпа еднофамилна къща.
Travel Channel Europe: Bulgarian 21-04-17 14:30 Търсене на дом по света 79 3 Спестяване на средства в селските райони на Малайзия Лорън и Вогън обичат Кейптаун, но не могат да си позволят да имат семейство там. Така че те са се насочили към Малайзия във връзка с една възможност за работа и за да спестят пари. Намирането на жилище обаче няма да е лесно - без никакви обяви за жилища или агенти по недвижими имоти.
Travel Channel Europe: Bulgarian 21-04-17 15:00 Ще мога ли да живея там? 1 5 Семейство с един доход в Казабланка Когато Ейми получава предложение за работа в Казабланка, тя и съпругът й Роб трябва да решат дали могат да напуснат дома си във Вашингтон, окръг Колумбия, и да го заменят с живот в Мароко. Те са очаровани от града, но дали ще могат да си позволят да живеят със само един доход?
Travel Channel Europe: Bulgarian 21-04-17 15:30 Най-добрите плажове 1 1 Калифорния Марианела изследва вдъхновението за Оз в Коронадо Бийч, Калифорния.
Travel Channel Europe: Bulgarian 21-04-17 16:00 Строителство в Аляска 4 8 Положението става напечено Строежът на Рич е останал с двама работници и това затруднява постигането на планираните цели. Непрекъснатите проблеми могат да срутят обекта на Том, а строежът на Крейг е изпълнен със скъпоструващи грешки в изчисленията и напрежение в отношенията с Джим.
Travel Channel Europe: Bulgarian 21-04-17 17:00 Невъзможен хотел 6 3 Хотел „Уалдорф Ниагара“ Антъни е в хотел с 55 стаи – „Уалдорф Ниагара“ – до Ниагарския водопад. Пестеливостта на собственика се е отразила на хотела – от подгизналите килими и дървениците, до проблемите с пожарната безопасност. Дали Антъни ще може да помогне на този хотел, преди новите хотели да отварят врати наблизо?
Travel Channel Europe: Bulgarian 21-04-17 18:00 Странни храни в Америка 2 2 Вашингтон Андрю Зимерн посещава Вашингтон, където изследва различните направления в областта на храните в столицата на страната.
Travel Channel Europe: Bulgarian 21-04-17 19:00 Търсене на дом по света 84 12 Далече от дома в Кампинас Когато Скоти и Рикардо се преместват в Бразилия заради новата работа на Скоти, те оставят семейството и приятелите си далече зад себе си, за да се установят в Кампинас. Двойката се опитва да намери дом далече от дома в рамките на бюджета си в една нова страна.
Travel Channel Europe: Bulgarian 21-04-17 19:30 Търсене на дом по света 79 4 Днес – тук, утре в Янгон – готов съм за път В първия ден от ваканцията си в Мианмар Пенелопе пада и се оказва на патерици. По време на възстановяването й Мианмар запленява сърцето й и тя решава да се премести. Но плащането на наем за една година напред няма да бъде лесно.
Travel Channel Europe: Bulgarian 21-04-17 20:00 Търсене на дом по света 79 5 Свиване на гнездо в Нейпиър След като известно време са били двойка, живеейки на далечно разстояние един от друг, Джо и Елизабет вземат решение първият им съвместен дом да бъде в Нова Зеландия. Джо обича живота на открито, но Елизабет копнее да живее в близост до центъра на града. Да видим дали той ще се откаже от селските райони, така че тя да може да се наслади на градския живот.
Travel Channel Europe: Bulgarian 21-04-17 20:30 Търсене на дом по света 79 6 Разтърсени от земетресения, но живи в Крайстчърч, Нова Зеландия Една млада двойка се мести в Крайстчърч, Нова Зеландия във връзка с нова работа. Той е запален колоездач и иска да ходи с колело на работа, но е трудно да се намери жилище в червената зона на разрушения от земетресения град. Дали те ще се устроят за по-дълго пътуване?
Travel Channel Europe: Bulgarian 21-04-17 21:00 Ще мога ли да живея там? 1 5 Семейство с един доход в Казабланка Когато Ейми получава предложение за работа в Казабланка, тя и съпругът й Роб трябва да решат дали могат да напуснат дома си във Вашингтон, окръг Колумбия, и да го заменят с живот в Мароко. Те са очаровани от града, но дали ще могат да си позволят да живеят със само един доход?
Travel Channel Europe: Bulgarian 21-04-17 21:30 Най-добрите плажове 1 1 Калифорния Марианела изследва вдъхновението за Оз в Коронадо Бийч, Калифорния.
Travel Channel Europe: Bulgarian 21-04-17 22:00 Строителство в Аляска 3 8 Паник бутон Екипът на Лий трябва да преодолее ятата от комари и умората, за да завърши покрива на строежа на езерото Бълчитна, преди да пристигне хидропланът им, за да ги отведе у дома за един ден за почивка.
Travel Channel Europe: Bulgarian 21-04-17 23:00 Живот в дървена вила 2 9 Вила с изглед към реката в Галатин каньон Една двойка от Монтана търси възможност да се премести от разрастващия се град Боузман в селска дървена вила в Галатин каньон. Те обичат дейностите на открито, като риболова, но все пак искат да бъдат на 30 минути от градския живот.
Travel Channel Europe: Bulgarian 21-04-17 23:30 Живот в дървена вила 2 10 Ваканционна вила в Грейт Уестърн Катскилс Една двойка от Ню Йорк наскоро е открила любовта си към гъстите гори на планината Катскил. Те искат ваканционна къща, в която да могат да се зареждат с енергия и да организират семейни събирания. Дали бюджетът им ще стигне за реализиране на надеждите им?
Travel Channel Europe: Bulgarian 21-04-17 0:00 Странни храни в Америка 2 2 Вашингтон Андрю Зимерн посещава Вашингтон, където изследва различните направления в областта на храните в столицата на страната.
Travel Channel Europe: Bulgarian 21-04-17 1:00 Загадки в музея 7 11 Голяма ЖП катастрофа в Киптън, първата ваксина и обучението на Руби Бриджис Дон Уайлдман инспектира набор от часовникарски инструменти, които са принадлежали на един човек, който е променил железниците на Америка, един вестник, който разказва историята на един рискован експеримент, и лента за ръка, носена от служител на закона, който е защитил едно смело момиче.
Travel Channel Europe: Bulgarian 21-04-17 2:00 Експедиция в неизвестното 1 4 Амелия Еърхарт Джош е по следите на нови доказателства за култовото изчезване на Амелия Еърхарт. Първо, той пътува до неизследваните племенни територии на Папуа Нова Гвинея, а след това завършва пътуването си във Фиджи - надявайки се да открие човешките останки на Амелия.
Travel Channel Europe: Bulgarian 21-04-17 3:00 Строителство в Аляска 3 8 Паник бутон Екипът на Лий трябва да преодолее ятата от комари и умората, за да завърши покрива на строежа на езерото Бълчитна, преди да пристигне хидропланът им, за да ги отведе у дома за един ден за почивка.
Travel Channel Europe: Bulgarian 21-04-17 4:00 Живот в дървена вила 2 9 Вила с изглед към реката в Галатин каньон Една двойка от Монтана търси възможност да се премести от разрастващия се град Боузман в селска дървена вила в Галатин каньон. Те обичат дейностите на открито, като риболова, но все пак искат да бъдат на 30 минути от градския живот.
Travel Channel Europe: Bulgarian 21-04-17 4:30 Живот в дървена вила 2 10 Ваканционна вила в Грейт Уестърн Катскилс Една двойка от Ню Йорк наскоро е открила любовта си към гъстите гори на планината Катскил. Те искат ваканционна къща, в която да могат да се зареждат с енергия и да организират семейни събирания. Дали бюджетът им ще стигне за реализиране на надеждите им?
Travel Channel Europe: Bulgarian 21-04-17 5:00 Странни храни в Америка 2 2 Вашингтон Андрю Зимерн посещава Вашингтон, където изследва различните направления в областта на храните в столицата на страната.
Travel Channel Europe: Bulgarian 21-04-17 6:00 Загадки в музея 7 11 Голяма ЖП катастрофа в Киптън, първата ваксина и обучението на Руби Бриджис Дон Уайлдман инспектира набор от часовникарски инструменти, които са принадлежали на един човек, който е променил железниците на Америка, един вестник, който разказва историята на един рискован експеримент, и лента за ръка, носена от служител на закона, който е защитил едно смело момиче.
Travel Channel Europe: Bulgarian 22-04-17 7:00 Търсене на дом по света 80 5 Котката Джинджър отива в Албания Едно семейство световни пътешественици и тяхната котка се преместват в Тирана, Албания, където те трябва да се решат дали да живеят в центъра на града или в околните Алпийски планини.
Travel Channel Europe: Bulgarian 22-04-17 7:30 Търсене на дом по света 80 6 Здравей, Ла Серена Един баща се премества със семейството си от Сан Антонио в Ла Серена, Чили, за да управлява една вятърна ферма. Дали той ще бъде в състояние да убеди жена си и трите си деца да споделят неговия ентусиазъм да започнат от начало в чужда страна?
Travel Channel Europe: Bulgarian 22-04-17 8:00 Търсене на дом по света 80 7 В Сантяго Младоженците Кристъл и Франциско искат да се установяват някъде. Кристъл обича Чили и тъй като работата на Франциско като служител в авиокомпания го задържа в Сантяго, не е изненадващо, че те решават да купят първия си дом в града, който и двамата обичат.
Travel Channel Europe: Bulgarian 22-04-17 8:30 Търсене на дом по света 80 8 Сидни – дълбоко в реалността Една двойка световни пътешественици вземат решение да се установяват в Сидни, Австралия. Знаейки, че жилищата с хубав изглед не са евтини в Сидни, дали те ще се опитат да се сдобият с желания апартамент с изглед към града или ще спестят парите си за повече австралийски пътувания?
Travel Channel Europe: Bulgarian 22-04-17 9:00 Ще мога ли да живея там? 1 9 Уличната храна в Сайгон При възникването на възможност за работа, Дей и съпругата му Лиз трябва да се решат, дали могат да се преместят в град Хошимин, Виетнам. Въпреки че семейството на Дей са виетнамци, той никога не е живял далеч от родния си град в щата Вирджиния.
Travel Channel Europe: Bulgarian 22-04-17 9:30 Ще мога ли да живея там? 1 11 С усещане за колумбийска салса Мариус получава възможност за работа в Меделин, Колумбия, така че той и приятелката му Криста обмислят възможността да се преместят там от Калифорния. Мариус планира да доведе децата си за празниците, така че безопасността е основната му грижа.
Travel Channel Europe: Bulgarian 22-04-17 10:00 Невъзможен хотел 3 8 Златна пешеходна пътека по крайбрежието Антъни Мелкиори се отправя към Оушън Сити, Мериленд с една от най-високо ценените крайбрежни алеи в Америка, за да помогне на западащия хотел Ланкфорд.
Travel Channel Europe: Bulgarian 22-04-17 11:00 Мистерии в замъка 2 3 Фауст, кралицата – пират, Версайският дворец От замъка Варденберг (Waardenberg) в Нидерландия идва прословутия разказ за стремежа за знания на един човек и за скандалния пакт, който му коства неговата душа.
Travel Channel Europe: Bulgarian 22-04-17 12:00 Живот в дървена вила 2 9 Вила с изглед към реката в Галатин каньон Една двойка от Монтана търси възможност да се премести от разрастващия се град Боузман в селска дървена вила в Галатин каньон. Те обичат дейностите на открито, като риболова, но все пак искат да бъдат на 30 минути от градския живот.
Travel Channel Europe: Bulgarian 22-04-17 12:30 Живот в дървена вила 2 10 Ваканционна вила в Грейт Уестърн Катскилс Една двойка от Ню Йорк наскоро е открила любовта си към гъстите гори на планината Катскил. Те искат ваканционна къща, в която да могат да се зареждат с енергия и да организират семейни събирания. Дали бюджетът им ще стигне за реализиране на надеждите им?
Travel Channel Europe: Bulgarian 22-04-17 13:00 Търсене на дом по света 80 4 Островни мечти на остров Тортола Емили и нейният съпруг Джейсън се отказват от всичко, така че тя да може да следва своето професионално развитие като преподавател на Британския Вирджински остров Тортола. И все пак, със само с един сигурен източник на доходи, те може да не са в състояние да си позволят перфектния карибски дом.
Travel Channel Europe: Bulgarian 22-04-17 13:30 Търсене на дом по света 80 5 Котката Джинджър отива в Албания Едно семейство световни пътешественици и тяхната котка се преместват в Тирана, Албания, където те трябва да се решат дали да живеят в центъра на града или в околните Алпийски планини.
Travel Channel Europe: Bulgarian 22-04-17 14:00 Търсене на дом по света 80 6 Здравей, Ла Серена Един баща се премества със семейството си от Сан Антонио в Ла Серена, Чили, за да управлява една вятърна ферма. Дали той ще бъде в състояние да убеди жена си и трите си деца да споделят неговия ентусиазъм да започнат от начало в чужда страна?
Travel Channel Europe: Bulgarian 22-04-17 14:30 Търсене на дом по света 80 7 В Сантяго Младоженците Кристъл и Франциско искат да се установяват някъде. Кристъл обича Чили и тъй като работата на Франциско като служител в авиокомпания го задържа в Сантяго, не е изненадващо, че те решават да купят първия си дом в града, който и двамата обичат.
Travel Channel Europe: Bulgarian 22-04-17 15:00 Търсене на дом по света 80 8 Сидни – дълбоко в реалността Една двойка световни пътешественици вземат решение да се установяват в Сидни, Австралия. Знаейки, че жилищата с хубав изглед не са евтини в Сидни, дали те ще се опитат да се сдобият с желания апартамент с изглед към града или ще спестят парите си за повече австралийски пътувания?
Travel Channel Europe: Bulgarian 22-04-17 15:30 Търсене на дом по света 80 9 Семейството – на първо място в Морелия, Мексико Едно семейство се премества от Луисвил, Кентъки в Морелия, Мексико, за да си отпочинат и да се фокусират върху качественото прекарване на времето си заедно. Въпреки това фиксираният доход и твърде големият списък с желания може да изискват повече работа, отколкото те са очаквали.
Travel Channel Europe: Bulgarian 22-04-17 16:00 Живот в дървена вила 2 9 Вила с изглед към реката в Галатин каньон Една двойка от Монтана търси възможност да се премести от разрастващия се град Боузман в селска дървена вила в Галатин каньон. Те обичат дейностите на открито, като риболова, но все пак искат да бъдат на 30 минути от градския живот.
Travel Channel Europe: Bulgarian 22-04-17 16:30 Живот в дървена вила 2 10 Ваканционна вила в Грейт Уестърн Катскилс Една двойка от Ню Йорк наскоро е открила любовта си към гъстите гори на планината Катскил. Те искат ваканционна къща, в която да могат да се зареждат с енергия и да организират семейни събирания. Дали бюджетът им ще стигне за реализиране на надеждите им?
Travel Channel Europe: Bulgarian 22-04-17 17:00 Проектът на Ванила Айс 4 5 Не можете да вземете къщата Всички залози са изключени, когато Ванила Айс и неговият екип изработват една изключителна зала за покер в имот на стойност милион долара, допълнена с настилка от твърда дървесина, шкаф за вино и специален тапет.
Travel Channel Europe: Bulgarian 22-04-17 17:30 Проектът на Ванила Айс 4 6 Пълна трансформация на основната спалня Ванила Айс и неговият екип преодоляват всички пречки, когато превръщат тяхната скучна основна спалня в апартамент за бъдещите собственици, допълнен с моден таван, дървени подове и самостоятелен вход към гореща вана.
Travel Channel Europe: Bulgarian 22-04-17 18:00 Проектът на Ванила Айс 4 1 По-голяма стая Ванила Айс и неговият екип се заемат с ужасната голяма стая и я превръщат в луксозно жилищно пространство, допълнено с лъскави мраморни подове, камина от естествен камък и ръчно изработено домашно кино.
Travel Channel Europe: Bulgarian 22-04-17 18:30 Проектът на Ванила Айс 4 2 Реновиране на кухнята Може да се окаже, че Роб Ван Уинкъл и неговите момчета са захапали по-голяма хапка, отколкото могат да сдъвчат, когато се сблъскват с предизвикателството да изработят кухня в тоскански стил, допълнена с чисто нови уреди, шкафове и единствен по рода си стенопис на тавана.
Travel Channel Europe: Bulgarian 22-04-17 19:00 Звездите в техните автомобили 1 8 Голди Пади Макгинес кани диджея, композитор и изпълнител Голди да посети отново старите шумни места в един първокласен японски хечбек. По-късно Голди преексплоатира една машина – мечта от 80-те години на 20 век и открива, че дори и италиански суперавтомобили могат да ви разочароват.
Travel Channel Europe: Bulgarian 22-04-17 19:30 Звездите в техните автомобили 1 9 Рос Нобъл Пади Макгинес се среща с легендарния комик Рос Нобъл, които бяга от цирка в известен британски автомобил, нарушава правилата с японски фаворит на две колела и взема преднина пред Пади с една чудовищна машина.
Travel Channel Europe: Bulgarian 22-04-17 20:00 Загадки в Белия дом 1 Водещият Дон Уайлдман изследва дома на президента на САЩ: Белия дом. Той разкрива историята, която се крие зад най-бурното парти в имението на президента, изследва опит за убийство и разследва тайна армия от шпиони.
Travel Channel Europe: Bulgarian 22-04-17 21:00 Титаник: Загадки в музея 1 Защо точно е потънал Титаник и как това е можело да се избегне? Дон Уайлдман разследва трагедията, гмурка се в дълбоките води край бреговете на Нюфаундленд и изследва структурната цялост на кораба.
Travel Channel Europe: Bulgarian 22-04-17 22:00 Експедиция в неизвестното 3 8 Златото на Ласитър Джош се отправя на епично пътешествие из австралийската пустош (австралийския Аутбек), за да намери легендарно поле със злато, известно като рифът на Ласитър.
Travel Channel Europe: Bulgarian 22-04-17 23:00 Алкохолно пътешествие 3 4 Духовете на древно Мексико Джак научава смисъла на мексиканското безсмъртие, когато участва в надпревара на сервитьори в Гуадалахара, работи на полетата с агаве за текила, почти бива изгорен жив в древна церемония на ацтеките и осъществява първа среща със светеца на смъртта.
Travel Channel Europe: Bulgarian 22-04-17 0:00 Приключенски клуб за знаменитости 1 3 Шпионските файлове за Втората световна война на Ерик Стоунстрийт Ерик Стоунстрийт се отправя на епично пътешествие до Хаваите, Аляска и Вашингтон, за да разкрие истории за шпионажа през Втората световна война и редки подробности за сражения в Тихия океан.
Travel Channel Europe: Bulgarian 22-04-17 1:00 Големи кухни 1 13 Бруклин Боул в Лас Вегас Един от най-големите ресторанти в Лас Вегас - Бруклин Боул ( Brooklyn Bowl) осигурява кетъринг за 32 реда гладни играчи на крикет и 3000 посетители на рок концерт! Дали главните готвачи, приготвящи леки храни за изискана вечеря, ще отбележат удар или ще ударят десетката?
Travel Channel Europe: Bulgarian 22-04-17 1:30 Големи кухни 1 1 Морски дарове и месо в огромен размер Поглед зад кулисите на Краб Хаус (Crab House) на Боб Чин – едно от най-големите и най-посещавани заведения за скара и морски деликатеси.
Travel Channel Europe: Bulgarian 22-04-17 2:00 Големи кухни 1 2 Мащабна кухня в Ню Мексико Посещаваме кухнята на Ел Пинто (El Pinto) –най-пикантният и най-голям ресторант на Ню Мексико в Америка, където се хранят до 3 000 души на вечер!
Travel Channel Europe: Bulgarian 22-04-17 2:30 Големи кухни 1 3 Планетарна пица Вижте как голяма група тексасци се изхранват с бургери с размер на чинии за вечеря и масивни 62-инчови пици в пицария Биг Лу (Big Lou).
Travel Channel Europe: Bulgarian 22-04-17 3:00 Експедиция в неизвестното 3 8 Златото на Ласитър Джош се отправя на епично пътешествие из австралийската пустош (австралийския Аутбек), за да намери легендарно поле със злато, известно като рифът на Ласитър.
Travel Channel Europe: Bulgarian 22-04-17 4:00 Алкохолно пътешествие 3 4 Духовете на древно Мексико Джак научава смисъла на мексиканското безсмъртие, когато участва в надпревара на сервитьори в Гуадалахара, работи на полетата с агаве за текила, почти бива изгорен жив в древна церемония на ацтеките и осъществява първа среща със светеца на смъртта.
Travel Channel Europe: Bulgarian 22-04-17 5:00 Загадки в музея 7 3 Бунт в операта, играч на голф в тила на врага и големият обир в пощенския влак Водещият Дон Уайлдман разглежда копие от пиеса, предизвикала един от най-големите бунтове в историята на Ню Йорк, монокъл, използван от войник, извършил дръзко бягство, и опаковка на продукт, довел до междудържавна пощенска вражда.
Travel Channel Europe: Bulgarian 22-04-17 6:00 Експедиция в неизвестното 3 8 Златото на Ласитър Джош се отправя на епично пътешествие из австралийската пустош (австралийския Аутбек), за да намери легендарно поле със злато, известно като рифът на Ласитър.
Travel Channel Europe: Bulgarian 23-04-17 7:00 Търсене на дом по света 80 9 Семейството – на първо място в Морелия, Мексико Едно семейство се премества от Луисвил, Кентъки в Морелия, Мексико, за да си отпочинат и да се фокусират върху качественото прекарване на времето си заедно. Въпреки това фиксираният доход и твърде големият списък с желания може да изискват повече работа, отколкото те са очаквали.
Travel Channel Europe: Bulgarian 23-04-17 7:30 Търсене на дом по света 80 10 Кардиф, ако можеш След три години обиколки из земното кълбо, двойката Алекс и Гарет – които са живели на далечно разстояние един от друг – се установяват в Кардиф, Уелс, за да открият първия си дом заедно.
Travel Channel Europe: Bulgarian 23-04-17 8:00 Търсене на дом по света 80 11 Рискувайки всичко в Крайстчърч – един град в процес на реконструкция Пристрастени към високия адреналин Кристен и Скот се срещат по време на работа в граничен магазин на открито и осъществяват връзка помежду си въз основа на любовта си към приключенията.
Travel Channel Europe: Bulgarian 23-04-17 8:30 Търсене на дом по света 80 12 Рисковано ранно пенсиониране Ютила, Хондурас Кари и Джоди искат да се пенсионират по-рано и да избягат от канадската полярна вихрушка, за да намерят дом на брега на морето в Хондурас. Очаква ги приятна изненада, когато те откриват няколко допълнителни преимущества на живота на брега на морето.
Travel Channel Europe: Bulgarian 23-04-17 9:00 Ще мога ли да живея там? 1 12 Рискувайки всичко в Берлин Когато Мишка получава предложение за работа в Берлин, Германия, тя не иска да се премести без приятеля си Блейк. Младата двойка ще трябва да се реши дали те са готови за такъв голям ангажимент.
Travel Channel Europe: Bulgarian 23-04-17 9:30 Ще мога ли да живея там? 1 13 Известните „пилешки“ автобуси на Гватемала Алекс и съпругата му Робин обмислят преместване в Панахачел, Гватемала, за да изведат своята компания за чанти на по-високо ниво. Но двойката се пита дали Панахачел е добро място за отглеждане на седеммесечния им син Майлс.
Travel Channel Europe: Bulgarian 23-04-17 10:00 Невъзможен хотел 3 9 Операция Санди, част 1 Антъни Мелкиори се надява да успее да възстанови почти разрушения мотел Тъндърбърд и да го направи функциониращ навреме за четвърти юли.
Travel Channel Europe: Bulgarian 23-04-17 11:00 Мистерии в замъка 2 4 Зелената дама, Граф Монте Кристо, Робин Худ От замъка Шато де Брисак (Chateau de Brissac) в долината на Лоара на идва една натрапчива история за брак без любов и мистериозно изчезване.
Travel Channel Europe: Bulgarian 23-04-17 12:00 Препродаване и преместване в Тексас 1 5 Облогът: къща от контейнер за транспортиране срещу къща с мансардно студио „Сноу Систърс“ (Snow Sisters) се обзалагат с Ранди, че те могат да препродадат по-бързо къща, направена от контейнер за транспортиране, отколкото той неговата реновирана училищна сграда.
Travel Channel Europe: Bulgarian 23-04-17 13:00 Строителство в Аляска 4 9 Мускулна сила При строителството в отдалечени райони често не могат да се използват машини, но това не е проблем, защото екипът на Рич използва груба физическа сила, за да повдигне носеща греда с тегло от 362 кг (800 фунта).
Travel Channel Europe: Bulgarian 23-04-17 14:00 Строителство в Аляска 4 10 Без прекъсване Докато двама строители се борят със силни виелици и дъжд, третият обект се радва на добро време.
Travel Channel Europe: Bulgarian 23-04-17 15:00 Живот в дървена вила 2 9 Вила с изглед към реката в Галатин каньон Една двойка от Монтана търси възможност да се премести от разрастващия се град Боузман в селска дървена вила в Галатин каньон. Те обичат дейностите на открито, като риболова, но все пак искат да бъдат на 30 минути от градския живот.
Travel Channel Europe: Bulgarian 23-04-17 15:30 Живот в дървена вила 2 10 Ваканционна вила в Грейт Уестърн Катскилс Една двойка от Ню Йорк наскоро е открила любовта си към гъстите гори на планината Катскил. Те искат ваканционна къща, в която да могат да се зареждат с енергия и да организират семейни събирания. Дали бюджетът им ще стигне за реализиране на надеждите им?
Travel Channel Europe: Bulgarian 23-04-17 16:00 Обновяването на дома на Рев Рън 2 1 Рев отново взема мерки След като в продължение на години е било занемарено, Рев и Джъстийн отчаяно искат да трансформират своето свръх голямо, недостатъчно използвано мазе, преди да е прогнило напълно.
Travel Channel Europe: Bulgarian 23-04-17 16:30 Обновяването на дома на Рев Рън 2 2 Обителта на Анджела Рев и Джъстийн трябва да намерят място за своите посетители. Те са принудени да превърнат своето съществуващо мокро помещение в апартамент за гости. Рев не вярва, че това решение може да проработи, но Джъстийн и дъщеря му Анджела идват на помощ, за да му покажат пътя.
Travel Channel Europe: Bulgarian 23-04-17 17:00 Проектът на Ванила Айс 4 7 Играта започва! Роб и неговите момчета търсят забавление на слънце, когато добавят развлекателни удобства в техния експанзивен имот, като например игрище за волейбол, малко игрище за голф и подходящ за цялото семейство воден парк.
Travel Channel Europe: Bulgarian 23-04-17 17:30 Проектът на Ванила Айс 4 8 Кралете на каменните бордюри Има само един шанс да направите добро първо впечатление и Ванила Айс и екипът му са готови за предизвикателството. Те трябва да преобразят имение в кестенов цвят с нов слой боя, елегантен фонтан с вода и култивирани каменни акценти.
Travel Channel Europe: Bulgarian 23-04-17 18:00 Аляска извън мрежата 1 5 Ваканционната къща на Тони Малоун Тони Малоун има четири седмици, за да възстанови репутацията си и да изгради ваканционна къща от 624 кв. фута (58 кв. м.) в отдалечените гори на мили извън Хейнс, Аляска. Това е една трудна битка от самото начало...
Travel Channel Europe: Bulgarian 23-04-17 19:00 Невъзможен хотел 7 3 Сляпа вяра Антъни посещава 228-стайния Winter Haven Suites (Уинтър Хейвън Суитс) – хотел с луксозни апартаменти „Зимен рай“ – във Флорида, близо до основните тематични паркове в Орландо. Дали Антъни ще може да възстанови слабото ръководство на хотела и да покаже пътя към успеха на собственика със зрителни увреждания?
Travel Channel Europe: Bulgarian 23-04-17 20:00 Препродаване и преместване в Тексас 1 6 Къща от твърда дървесина на Ранди срещу къща след ужасно бедствие на Слей Ранди печели от лесно препродаване благодарение на под от твърда дървесина, докато Коуди и Сузи се опитват да преместят къща след ужасно бедствие.
Travel Channel Europe: Bulgarian 23-04-17 21:00 Загадки в музея 10 13 Ханк Уилямс, светещите войници и пристигането на разносвача на лед Дон Уайлдман разследва смъртта на легенда на кънтри музика, изследва хирургически инструменти, свързани с загадъчна медицинска тайна, и разкрива истината зад най-стария неразкрит случай в историята на човечеството.
Travel Channel Europe: Bulgarian 23-04-17 22:00 Влакове по трудни маршрути 1 6 Трансконтиненталната железопътна линия Зей Хардинг ще проучи един от най-големите инженерни подвизи на 19-ти век – трансконтиненталната железопътна линия, която прекосява САЩ от Атлантическия до Тихия океан и преминава през четири часови пояса и 12 щата.
Travel Channel Europe: Bulgarian 23-04-17 23:00 Строителство в Аляска 3 8 Паник бутон Екипът на Лий трябва да преодолее ятата от комари и умората, за да завърши покрива на строежа на езерото Бълчитна, преди да пристигне хидропланът им, за да ги отведе у дома за един ден за почивка.
Travel Channel Europe: Bulgarian 23-04-17 0:00 Експедиция в неизвестното 3 8 Златото на Ласитър Джош се отправя на епично пътешествие из австралийската пустош (австралийския Аутбек), за да намери легендарно поле със злато, известно като рифът на Ласитър.
Travel Channel Europe: Bulgarian 23-04-17 1:00 Най-добрите мотоциклетни маршрути 4 1 По шосетата на американския Див Запад Запаленият по мотоциклетите водещ Хенри Коул се отправя още веднъж към дивите земи на Америка. Този път той поема по шосетата на Дивия Запад на Америка – от Сан Франциско, през Калифорния, в Невада и нагоре през Айдахо и Уайоминг.
Travel Channel Europe: Bulgarian 23-04-17 2:00 Влакове по трудни маршрути 1 6 Трансконтиненталната железопътна линия Зей Хардинг ще проучи един от най-големите инженерни подвизи на 19-ти век – трансконтиненталната железопътна линия, която прекосява САЩ от Атлантическия до Тихия океан и преминава през четири часови пояса и 12 щата.
Travel Channel Europe: Bulgarian 23-04-17 3:00 Трудни пътешествия: Индия 2 5 От Мадурай до Калкута Мадурай е 2000-годишен град и един от най-старите градове в света, които все още се обитават. Докато пътуването продължава на север по източното крайбрежие на Индия, и касапницата по пътищата продължава.
Travel Channel Europe: Bulgarian 23-04-17 3:30 Трудни пътешествия: Индия 2 6 От Дарджилинг до Делхи Дарджилинг е столицата на чая в Индия. Райън и Колин Пайл се присъединяват към цяла армия от берачи на чай, чиито първокласен чай, бран при пълнолуние, достига до цена от над 900 щатски долара на килограм.
Travel Channel Europe: Bulgarian 23-04-17 4:00 Експедиция в неизвестното 3 8 Златото на Ласитър Джош се отправя на епично пътешествие из австралийската пустош (австралийския Аутбек), за да намери легендарно поле със злато, известно като рифът на Ласитър.
Travel Channel Europe: Bulgarian 23-04-17 5:00 Загадки в музея 10 12 Преплуване на Ламанша, зазиждане на банката и оцелял в каньон Дон Уайлдман изследва стремежа към атлетична слава на една жена, разкрива едно странно използване на пощенската служба на САЩ и разследва волята на един човек да оцелее въпреки всички трудности.
Travel Channel Europe: Bulgarian 23-04-17 6:00 Трудни пътешествия: Индия 2 5 От Мадурай до Калкута Мадурай е 2000-годишен град и един от най-старите градове в света, които все още се обитават. Докато пътуването продължава на север по източното крайбрежие на Индия, и касапницата по пътищата продължава.
Travel Channel Europe: Bulgarian 23-04-17 6:30 Трудни пътешествия: Индия 2 6 От Дарджилинг до Делхи Дарджилинг е столицата на чая в Индия. Райън и Колин Пайл се присъединяват към цяла армия от берачи на чай, чиито първокласен чай, бран при пълнолуние, достига до цена от над 900 щатски долара на килограм.
Travel Channel Europe: Bulgarian 24-04-17 7:00 Търсене на дом по света 84 12 Далече от дома в Кампинас Когато Скоти и Рикардо се преместват в Бразилия заради новата работа на Скоти, те оставят семейството и приятелите си далече зад себе си, за да се установят в Кампинас. Двойката се опитва да намери дом далече от дома в рамките на бюджета си в една нова страна.
Travel Channel Europe: Bulgarian 24-04-17 7:30 Търсене на дом по света 79 4 Днес – тук, утре в Янгон – готов съм за път В първия ден от ваканцията си в Мианмар Пенелопе пада и се оказва на патерици. По време на възстановяването й Мианмар запленява сърцето й и тя решава да се премести. Но плащането на наем за една година напред няма да бъде лесно.
Travel Channel Europe: Bulgarian 24-04-17 8:00 Търсене на дом по света 79 5 Свиване на гнездо в Нейпиър След като известно време са били двойка, живеейки на далечно разстояние един от друг, Джо и Елизабет вземат решение първият им съвместен дом да бъде в Нова Зеландия. Джо обича живота на открито, но Елизабет копнее да живее в близост до центъра на града. Да видим дали той ще се откаже от селските райони, така че тя да може да се наслади на градския живот.
Travel Channel Europe: Bulgarian 24-04-17 8:30 Търсене на дом по света 79 6 Разтърсени от земетресения, но живи в Крайстчърч, Нова Зеландия Една млада двойка се мести в Крайстчърч, Нова Зеландия във връзка с нова работа. Той е запален колоездач и иска да ходи с колело на работа, но е трудно да се намери жилище в червената зона на разрушения от земетресения град. Дали те ще се устроят за по-дълго пътуване?
Travel Channel Europe: Bulgarian 24-04-17 9:00 Отведи ме у дома 1 1 Отведи ме у дома – Тед Дансън Актьорът показва своя щат – Калифорния, и по-специално Лос Анджелис. Тед показва на Питър Грийнбърг Холивудската снимачна площадка, където е заснет неговият хитов телевизионен сериал „Бар Наздраве“, и известен уличен ъгъл, където е заснет големият му пробив в киното – филмът „The Onion Field“ (Лученото поле).
Travel Channel Europe: Bulgarian 24-04-17 9:30 Най-добрите плажове 1 2 Флорида Марианела изследва с вълнение бреговете на Слънчевия щат Флорида.
Travel Channel Europe: Bulgarian 24-04-17 10:00 Невъзможен хотел 1 4 Форт Лодърдейл - "Оушън Манор Ризорт" Антъни Мелкиори се отправя към „Оушън Манор“ (Ocean Manor) – първият курорт с високо строителство във Форт Лодърдейл.
Travel Channel Europe: Bulgarian 24-04-17 11:00 Загадки в музея 7 12 Код в кръстословица, Ампелман и Бръши Бил Дон Уайлдман разглежда озадачаваща кръстословица, набор от пътни сигнали, които са се е превърнали в любим символ на културата на Източна Германия, както и набор от окови, които някога са използвани за удържане на легендарен престъпник.
Travel Channel Europe: Bulgarian 24-04-17 12:00 Експедиция в неизвестното 1 5 Златният град Джош преминава по павираната с камъни Пътека на Инките, издигаща се на 20 000 фута в Андите, и през перуанската Амазонка в търсене на неоткрития град на златото. Неговият път към богатството минава и през легендарните руини на Мачу Пикчу.
Travel Channel Europe: Bulgarian 24-04-17 13:00 Търсене на дом по света 84 12 Далече от дома в Кампинас Когато Скоти и Рикардо се преместват в Бразилия заради новата работа на Скоти, те оставят семейството и приятелите си далече зад себе си, за да се установят в Кампинас. Двойката се опитва да намери дом далече от дома в рамките на бюджета си в една нова страна.
Travel Channel Europe: Bulgarian 24-04-17 13:30 Търсене на дом по света 79 4 Днес – тук, утре в Янгон – готов съм за път В първия ден от ваканцията си в Мианмар Пенелопе пада и се оказва на патерици. По време на възстановяването й Мианмар запленява сърцето й и тя решава да се премести. Но плащането на наем за една година напред няма да бъде лесно.
Travel Channel Europe: Bulgarian 24-04-17 14:00 Търсене на дом по света 79 5 Свиване на гнездо в Нейпиър След като известно време са били двойка, живеейки на далечно разстояние един от друг, Джо и Елизабет вземат решение първият им съвместен дом да бъде в Нова Зеландия. Джо обича живота на открито, но Елизабет копнее да живее в близост до центъра на града. Да видим дали той ще се откаже от селските райони, така че тя да може да се наслади на градския живот.
Travel Channel Europe: Bulgarian 24-04-17 14:30 Търсене на дом по света 79 6 Разтърсени от земетресения, но живи в Крайстчърч, Нова Зеландия Една млада двойка се мести в Крайстчърч, Нова Зеландия във връзка с нова работа. Той е запален колоездач и иска да ходи с колело на работа, но е трудно да се намери жилище в червената зона на разрушения от земетресения град. Дали те ще се устроят за по-дълго пътуване?
Travel Channel Europe: Bulgarian 24-04-17 15:00 Отведи ме у дома 1 1 Отведи ме у дома – Тед Дансън Актьорът показва своя щат – Калифорния, и по-специално Лос Анджелис. Тед показва на Питър Грийнбърг Холивудската снимачна площадка, където е заснет неговият хитов телевизионен сериал „Бар Наздраве“, и известен уличен ъгъл, където е заснет големият му пробив в киното – филмът „The Onion Field“ (Лученото поле).
Travel Channel Europe: Bulgarian 24-04-17 15:30 Най-добрите плажове 1 2 Флорида Марианела изследва с вълнение бреговете на Слънчевия щат Флорида.
Travel Channel Europe: Bulgarian 24-04-17 16:00 Строителство в Аляска 4 9 Мускулна сила При строителството в отдалечени райони често не могат да се използват машини, но това не е проблем, защото екипът на Рич използва груба физическа сила, за да повдигне носеща греда с тегло от 362 кг (800 фунта).
Travel Channel Europe: Bulgarian 24-04-17 17:00 Невъзможен хотел 6 4 Неудобства в Панама Антъни се отправя към плажове в Панама, за да помогне на западнал хотел с 48 стаи – „Лас Олас Ризорт“ (Las Olas Resort). След като осигурява необходимото подобрение на външния вид на бара и ресторанта край басейна, дали Антъни ще може да подобри достатъчно хотела, за да го избави от 15-годишния му дълг?
Travel Channel Europe: Bulgarian 24-04-17 18:00 Странни храни в Америка 2 3 Айова Андрю Зимерн установява, че има много повече от месо и картофи на трапезата в Айова.
Travel Channel Europe: Bulgarian 24-04-17 19:00 Търсене на дом по света 85 1 Нанси завладя сърцата им Тъй като Карина е бременна в седмия месец, новата работа на Дарио във Франция ги принуждава да побързат да си намерят дом.
Travel Channel Europe: Bulgarian 24-04-17 19:30 Търсене на дом по света 79 7 Пътуване до Пуерто Пеняско Една двойка от Аризона се премества в Пуерто Пеняско, Мексико, така че тя да може да отвори център за хиропрактика в чужбина. Той иска просторен дом, за да компенсира жилището с пет спални, което оставя след себе си във Финикс, докато тя настоява за апартамент.
Travel Channel Europe: Bulgarian 24-04-17 20:00 Търсене на дом по света 67 8 Една двойка инвестира в жилище в Сърфсайд на Плаяс де Росарито, Мексико Изпълнени с желание да създадат специални спомени за своите момичета и търсейки тихо крайбрежно място за отдих, Джейми и Брунела са решили да използват спестяванията си за закупуването на втори дом в Плаяс де Росарито, Мексико.
Travel Channel Europe: Bulgarian 24-04-17 20:30 Търсене на дом по света 79 9 Търсене на дом в Ливърпул Кевин и Лиза пренасят своя международен брак в Ливърпул, след като на Кевин е предложена възможността да ръководи свой собствен изследователски екип. След като пристигат там, те се оказват разединени по въпроса за избора между стария чар и новото строителство.
Travel Channel Europe: Bulgarian 24-04-17 21:00 Отведи ме у дома 1 1 Отведи ме у дома – Тед Дансън Актьорът показва своя щат – Калифорния, и по-специално Лос Анджелис. Тед показва на Питър Грийнбърг Холивудската снимачна площадка, където е заснет неговият хитов телевизионен сериал „Бар Наздраве“, и известен уличен ъгъл, където е заснет големият му пробив в киното – филмът „The Onion Field“ (Лученото поле).
Travel Channel Europe: Bulgarian 24-04-17 21:30 Най-добрите плажове 1 2 Флорида Марианела изследва с вълнение бреговете на Слънчевия щат Флорида.
Travel Channel Europe: Bulgarian 24-04-17 22:00 Най-добрите мотоциклетни маршрути 4 2 С мотор към "американската мечта" Без съмнение малко изморен от изминаването на над 25 000 мили (40 234 км) от територията на САЩ в бясно препускане на своя мотоциклет, Хенри прави пауза, за да размисли относно своите невероятни американски приключения, разглеждайки акцентите и разкривайки нови кадри.
Travel Channel Europe: Bulgarian 24-04-17 23:00 Загадки в музея 10 1 Танцова епидемия, проследяване на Дядо Коледа и Ани Лондондери Дон Уайлдман проучва един град, обхванат от странна епидемия, объркването, което създава една празнична традиция, и желанието на една жена да обиколи света с велосипед.
Travel Channel Europe: Bulgarian 24-04-17 0:00 Странни храни в Америка 2 3 Айова Андрю Зимерн установява, че има много повече от месо и картофи на трапезата в Айова.
Travel Channel Europe: Bulgarian 24-04-17 1:00 Загадки в музея 7 12 Код в кръстословица, Ампелман и Бръши Бил Дон Уайлдман разглежда озадачаваща кръстословица, набор от пътни сигнали, които са се е превърнали в любим символ на културата на Източна Германия, както и набор от окови, които някога са използвани за удържане на легендарен престъпник.
Travel Channel Europe: Bulgarian 24-04-17 2:00 Експедиция в неизвестното 1 5 Златният град Джош преминава по павираната с камъни Пътека на Инките, издигаща се на 20 000 фута в Андите, и през перуанската Амазонка в търсене на неоткрития град на златото. Неговият път към богатството минава и през легендарните руини на Мачу Пикчу.
Travel Channel Europe: Bulgarian 24-04-17 3:00 Най-добрите мотоциклетни маршрути 4 2 С мотор към "американската мечта" Без съмнение малко изморен от изминаването на над 25 000 мили (40 234 км) от територията на САЩ в бясно препускане на своя мотоциклет, Хенри прави пауза, за да размисли относно своите невероятни американски приключения, разглеждайки акцентите и разкривайки нови кадри.
Travel Channel Europe: Bulgarian 24-04-17 4:00 Загадки в музея 10 1 Танцова епидемия, проследяване на Дядо Коледа и Ани Лондондери Дон Уайлдман проучва един град, обхванат от странна епидемия, объркването, което създава една празнична традиция, и желанието на една жена да обиколи света с велосипед.
Travel Channel Europe: Bulgarian 24-04-17 5:00 Странни храни в Америка 2 3 Айова Андрю Зимерн установява, че има много повече от месо и картофи на трапезата в Айова.
Travel Channel Europe: Bulgarian 24-04-17 6:00 Загадки в музея 7 12 Код в кръстословица, Ампелман и Бръши Бил Дон Уайлдман разглежда озадачаваща кръстословица, набор от пътни сигнали, които са се е превърнали в любим символ на културата на Източна Германия, както и набор от окови, които някога са използвани за удържане на легендарен престъпник.
Travel Channel Europe: Bulgarian 25-04-17 7:00 Търсене на дом по света 85 1 Нанси завладя сърцата им Тъй като Карина е бременна в седмия месец, новата работа на Дарио във Франция ги принуждава да побързат да си намерят дом.
Travel Channel Europe: Bulgarian 25-04-17 7:30 Търсене на дом по света 79 7 Пътуване до Пуерто Пеняско Една двойка от Аризона се премества в Пуерто Пеняско, Мексико, така че тя да може да отвори център за хиропрактика в чужбина. Той иска просторен дом, за да компенсира жилището с пет спални, което оставя след себе си във Финикс, докато тя настоява за апартамент.
Travel Channel Europe: Bulgarian 25-04-17 8:00 Търсене на дом по света 67 8 Една двойка инвестира в жилище в Сърфсайд на Плаяс де Росарито, Мексико Изпълнени с желание да създадат специални спомени за своите момичета и търсейки тихо крайбрежно място за отдих, Джейми и Брунела са решили да използват спестяванията си за закупуването на втори дом в Плаяс де Росарито, Мексико.
Travel Channel Europe: Bulgarian 25-04-17 8:30 Търсене на дом по света 79 9 Търсене на дом в Ливърпул Кевин и Лиза пренасят своя международен брак в Ливърпул, след като на Кевин е предложена възможността да ръководи свой собствен изследователски екип. След като пристигат там, те се оказват разединени по въпроса за избора между стария чар и новото строителство.
Travel Channel Europe: Bulgarian 25-04-17 9:00 Отведи ме у дома 1 2 Отведи ме у дома – Доли Партън Певицата показва своя щат – Тенеси. Доли отвежда Петър Грийнбърг в тематичния си парк Долиууд и в родния си град Севирвил. Доли и Питър пътуват също до Нешвил, за да посетят Райман Аудиториум, където Доли е направила големия си пробив.
Travel Channel Europe: Bulgarian 25-04-17 9:30 Животът е плаж 1 1 Аз, моя милост и острова След корабокрушение в южната част на Тихия океан двама неразделни влюбени изграждат свой собствен рай, а една каубойка от Канада не си губи времето, когато построява ранчо в Никарагуа. По-нататък на изток един търговец лети до Сейнт Томас.
Travel Channel Europe: Bulgarian 25-04-17 10:00 Невъзможен хотел 1 5 Ливърмор - "Пърпъл Оркид" Антъни Мелкиори пътува до „Пърпъл Оркид“ (The Purple Orchid) в Ливърмор, Калифорния, където собствениците Дерек и Рианон отчаяно се нуждаят от помощта му.
Travel Channel Europe: Bulgarian 25-04-17 11:00 Загадки в музея 7 13 Научнофантастична бомба, Форд срещу Ферари и Колорадски кафяви петна (флуороза) Водещият Дон Уайлдман разглежда красиво, ръчно изработено стъклено растение, което размива границата между науката и изкуството, и една мускулна кола, която се е родила в резултат на легендарната надпревара между американски производител на автомобили и италиански дизайнер – съперник.
Travel Channel Europe: Bulgarian 25-04-17 12:00 Експедиция в неизвестното 1 6 Изгубеното злато на капитан Морган Джош се гмурка в Лахас Риф (Lajas Reef) по крайбрежието на Панама в търсене на сандъка със съкровището на потъналия флагманския кораб на легендарния пират капитан Морган. Пътуването му го отвежда в Панама Сити и той посещава Панамския канал - едно съвременно чудо.
Travel Channel Europe: Bulgarian 25-04-17 13:00 Търсене на дом по света 85 1 Нанси завладя сърцата им Тъй като Карина е бременна в седмия месец, новата работа на Дарио във Франция ги принуждава да побързат да си намерят дом.
Travel Channel Europe: Bulgarian 25-04-17 13:30 Търсене на дом по света 79 7 Пътуване до Пуерто Пеняско Една двойка от Аризона се премества в Пуерто Пеняско, Мексико, така че тя да може да отвори център за хиропрактика в чужбина. Той иска просторен дом, за да компенсира жилището с пет спални, което оставя след себе си във Финикс, докато тя настоява за апартамент.
Travel Channel Europe: Bulgarian 25-04-17 14:00 Търсене на дом по света 67 8 Една двойка инвестира в жилище в Сърфсайд на Плаяс де Росарито, Мексико Изпълнени с желание да създадат специални спомени за своите момичета и търсейки тихо крайбрежно място за отдих, Джейми и Брунела са решили да използват спестяванията си за закупуването на втори дом в Плаяс де Росарито, Мексико.
Travel Channel Europe: Bulgarian 25-04-17 14:30 Търсене на дом по света 79 9 Търсене на дом в Ливърпул Кевин и Лиза пренасят своя международен брак в Ливърпул, след като на Кевин е предложена възможността да ръководи свой собствен изследователски екип. След като пристигат там, те се оказват разединени по въпроса за избора между стария чар и новото строителство.
Travel Channel Europe: Bulgarian 25-04-17 15:00 Отведи ме у дома 1 2 Отведи ме у дома – Доли Партън Певицата показва своя щат – Тенеси. Доли отвежда Петър Грийнбърг в тематичния си парк Долиууд и в родния си град Севирвил. Доли и Питър пътуват също до Нешвил, за да посетят Райман Аудиториум, където Доли е направила големия си пробив.
Travel Channel Europe: Bulgarian 25-04-17 15:30 Животът е плаж 1 1 Аз, моя милост и острова След корабокрушение в южната част на Тихия океан двама неразделни влюбени изграждат свой собствен рай, а една каубойка от Канада не си губи времето, когато построява ранчо в Никарагуа. По-нататък на изток един търговец лети до Сейнт Томас.
Travel Channel Europe: Bulgarian 25-04-17 16:00 Строителство в Аляска 4 10 Без прекъсване Докато двама строители се борят със силни виелици и дъжд, третият обект се радва на добро време.
Travel Channel Europe: Bulgarian 25-04-17 17:00 Невъзможен хотел 6 5 Зле поддържан хотел Антъни посещава Орландо, където той открива, че хотелът „Anice Inn And Suites“ с 350 стаи е всичко друго, но не и приятен. След като открива пчели – убийци, дървеници, мухъл и диви котки, дали Антъни ще може да накара собственика да инвестира в решаването на всички проблеми?
Travel Channel Europe: Bulgarian 25-04-17 18:00 Странни храни в Америка 2 4 Уисконсин Въпреки че това е територията на млечните продукти в Америка, Андрю Зимерн открива, че има много повече, отколкото е изглежда на пръв поглед, когато става въпрос за храната в Уисконсин.
Travel Channel Europe: Bulgarian 25-04-17 19:00 Търсене на дом по света 85 2 Катарски герой След кратко временно назначение в столицата на Катар Доха Ейб и Дезире са решили да започнат постоянна работа в адвокатска кантора там.
Travel Channel Europe: Bulgarian 25-04-17 19:30 Търсене на дом по света 79 10 Разтърсващи изживявания в Амстердам Търсейки вълнуващи изживявания и възможност за нови запознанства, Дониел напуска Калифорния и заминава за Амстердам. Тя се надява да разнообрази живота си с нова работа в Холандия, но адаптирането към холандската култура и странните домове е едно предизвикателство.
Travel Channel Europe: Bulgarian 25-04-17 20:00 Търсене на дом по света 79 11 Преоткриване на Тайпе за семейството и филмите Диана е филмов продуцент в Ню Йорк, но след смъртта на баща й в Тайпе тя решава да се върне в родното си място. Един приятел от детството й помага да се справи със странния пазар на жилища и я въвежда в разрастващата се филмова сцена.
Travel Channel Europe: Bulgarian 25-04-17 20:30 Търсене на дом по света 79 12 Задочно в Тексас с мечта за цялостно установяване в Осло Четиричленно семейство напуска Тексас, за да намери втори дом в Осло, така че децата да могат да се запознаят с традициите на предците си. За да може идеята за преместване в Осло да проработи, те ще трябва да намерят дом, който да е културно жизнеспособен, удобен и в рамките на ограничения им бюджет.
Travel Channel Europe: Bulgarian 25-04-17 21:00 Отведи ме у дома 1 2 Отведи ме у дома – Доли Партън Певицата показва своя щат – Тенеси. Доли отвежда Петър Грийнбърг в тематичния си парк Долиууд и в родния си град Севирвил. Доли и Питър пътуват също до Нешвил, за да посетят Райман Аудиториум, където Доли е направила големия си пробив.
Travel Channel Europe: Bulgarian 25-04-17 21:30 Животът е плаж 1 1 Аз, моя милост и острова След корабокрушение в южната част на Тихия океан двама неразделни влюбени изграждат свой собствен рай, а една каубойка от Канада не си губи времето, когато построява ранчо в Никарагуа. По-нататък на изток един търговец лети до Сейнт Томас.
Travel Channel Europe: Bulgarian 25-04-17 22:00 Алкохолно пътешествие 3 5 Сибир: изолиран сред ледовете дух Облечен топло, Джак пробива дупки в леденото езеро Байкал в Сибир и отпива водка от сламка на повърхността. След това той поема удар от меч на казак, отпива еленова кръв и опитва хлебно вино Полугар – националната напитка на Русия.
Travel Channel Europe: Bulgarian 25-04-17 23:00 Големи кухни 1 5 Легендарният ресторант и „Марди Гра“ В Ню Орлиънс се провежда карнавалът „Марди Гра“. „Къмандърс Палас“ (Commander’s Palace), един от най-старите и емблематични ресторанти в Америка, се пука по шевовете.
Travel Channel Europe: Bulgarian 25-04-17 23:30 Големи кухни 1 6 Замъкът на чийзкейка Бруклин е дом на огромния Ресторант Джуниърс (Juniors Restaurant) и Фабриката за чийзкейк, която бълва по 150 000 чийзкейка всяка година.
Travel Channel Europe: Bulgarian 25-04-17 0:00 Странни храни в Америка 2 4 Уисконсин Въпреки че това е територията на млечните продукти в Америка, Андрю Зимерн открива, че има много повече, отколкото е изглежда на пръв поглед, когато става въпрос за храната в Уисконсин.
Travel Channel Europe: Bulgarian 25-04-17 1:00 Загадки в музея 7 13 Научнофантастична бомба, Форд срещу Ферари и Колорадски кафяви петна (флуороза) Водещият Дон Уайлдман разглежда красиво, ръчно изработено стъклено растение, което размива границата между науката и изкуството, и една мускулна кола, която се е родила в резултат на легендарната надпревара между американски производител на автомобили и италиански дизайнер – съперник.
Travel Channel Europe: Bulgarian 25-04-17 2:00 Експедиция в неизвестното 1 6 Изгубеното злато на капитан Морган Джош се гмурка в Лахас Риф (Lajas Reef) по крайбрежието на Панама в търсене на сандъка със съкровището на потъналия флагманския кораб на легендарния пират капитан Морган. Пътуването му го отвежда в Панама Сити и той посещава Панамския канал - едно съвременно чудо.
Travel Channel Europe: Bulgarian 25-04-17 3:00 Алкохолно пътешествие 3 5 Сибир: изолиран сред ледовете дух Облечен топло, Джак пробива дупки в леденото езеро Байкал в Сибир и отпива водка от сламка на повърхност